Kul bittim der Allah yettim derBende dün akşam oldum tam zamanında ev taşırken namaz kılmak zor oluyordu
Diğer ev kirada olduğun mu canımDiğer ev ne güzel temiz duzenliydi burasi gözüme çok dağınık geliyor
Bunların hepsini yemedin dimi:)
Eki Görüntüle 2645437
Yeni karşı komşum getirdi temizlik yapıyoruz diye sağolsun meyve dedin aklıma geldi
Geçenlerde bir arkadaşımız kollajen almıştı...
Hatırlıyor musunuz
Yok abla kirada oldugum ev şuan dağınık her yer her yerde koliler falan yeni evi temizledim çıktım burası dağınık geldi gözümeDiğer ev kirada olduğun mu canım
Eşyalar yerleşince derli toplu olursun her şey her yerde olacak bir zaman...
Benim meyve yediğim nerde gorulmus 1 tane armut 1 tane şeftali 2 dilimde muz yedimBunların hepsini yemedin dimi:)
Heee vallaaaa ayip olmasa hep yesem keske
Filizcim aklıma sportie ve fındık geldi ama emin olamadım ben de...
Kız senin migden kuculmedimi aciktik demeseler açlık aklıma gelmiyor benimHeee vallaaaa ayip olmasa hep yesem keske
Normalde yemiyosun zaten ben olsam götürürdüm o tabağıBenim meyve yediğim nerde gorulmus 1 tane armut 1 tane şeftali 2 dilimde muz yedim
Sağ ol kuzum yarın gelirse bir sorayım bakim...
yokkk kiz yemek aramam ben suyla işim benimKız senin migden kuculmedimi aciktik demeseler açlık aklıma gelmiyor benim
afiyet olsun canim güzel menüBugünkü menüm
Kahvaltı 10.30
. Domatesli yumurta, yarım salatalık, 2 dilim peynir, 7 zeytin,1 dal maydonoz
Ara 11.30
. Maden suyu
Ara 14.30
. Küçücük kase kiraz ve yeşil çay
Akşam yemeği 17.30
. Dana ciğer şiş 2 adet, semizotu salatası, 1 dilim çok tahıllı ekmek, mercimek çorbası 1 kase
Su. 2 litre
Bugün kendimi iyi hissetmedigim için spor yok malesef yarın telafi edeceğim inşallah iyi olursam
20 gündür dolapta dondurma var aklıma gekmiyorki çocuklara vereyimde yesin nasıl bir nefsim var benim çok şaşırıyorum sizi görünceyokkk kiz yemek aramam ben suyla işim benimkaçamak dedik orda keske hep yapsamda kilo almasam falan 1dilim dondurma yemistimde
Ayyy allahim gulumse ayniEşim 1 poşet kiraz 1 poşet Malta erigi karpuz getirmiş temizlik yaparken yersiniz diye dedim normal gunde yedim kaldı bu kadar işin arasinda oturup meyve yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?