işte yapamiyorum dedim gittim pişman miyim EVET.Yapamiyorum dedin gittin o zaman
Gunaydin canim cumaya gore guzel eksi gormussunGunaydın kılom 71.1cikti ins doğrudurölçülerimi yazmak istiyorum
Göğüs 96
Bel78
Karin100
Basen 104
Kol29
Bu arada benim karnım çok geniş sanırım diğer yerlere göre tam göbek deliğinin ordan ölctum
Spor yapma canım son 2 gun odem olmasin bencr guzel eksi gelecek bozmazsin sen ❤❤ayyy allahim inşallah canim biliyosun sinir oluyorum oyuzden bozmazsam bu hafta ümitliyim
Birlikte yine eliptik mi yapsak sen eliptige binersin bende bisiklete :)Geçmiş bitti. Kendime spor programı hazırlıycam bu hafta.
Özelikle kollarıma bölgesel şart.
Gunaydin ablacım ❤Günaydın herkese kızlar uyurken bir 15 dakikalık leslie yapalım bakalım
Olsun yine karar verip gelmissin canim bu sefer hedefine ulasirsin insallahişte yapamiyorum dedim gittim pişman miyim EVET.
Eliptiği yatak odama koydum, bir şey izlemeden yapamıyorumGunaydin canim cumaya gore guzel eksi gormussun
Spor yapma canım son 2 gun odem olmasin bencr guzel eksi gelecek bozmazsin sen ❤❤
Birlikte yine eliptik mi yapsak sen eliptige binersin bende bisiklete :)
Gunaydin ablacım ❤
Tamam canim bende kac aydir hic kullanmadim oyle sus olarak duruyor evdeEliptiği yatak odama koydum, bir şey izlemeden yapamıyorum
Yer bulayım ona.
Squat ve plankin aylık olarak programi var ya ona baslayalim mi
Gunaydin canim ❤Günaydınnn
Normal gözlemeye göre küçüktü Ama yine de fazlaydı EvetO gözlemenin yarısını yesen haftalık ödülün olarak mazur görülürdü ama sen iki tane yemişsin, diyet de iki tane çok fazla canım o gözleme :)
ben takımın kurallari biliyorum listeye giremem münkün degil dişardan takılmak istiyorum.Biliyorum canim diskalifiyeden ötürü liste zor ama free listede zayiflayan cok arkadasimiz oldu sende basarabilirsin yeter ki iste
Tamam canimben takımın kurallari biliyorum listeye giremem münkün degil dişardan takılmak istiyorum.
Bende yapma kararı aldım hatta yaptım biraz hem her gün farklı yapar sıkılmam diye düşündüm birde böyle denicimGeçmiş bitti. Kendime spor programı hazırlıycam bu hafta.
Özelikle kollarıma bölgesel şart.
Allah bir kapı açsın inş..dün hiç iyi degildim..;
hiç bilmiyorum..
detayı anlatmak da istemiyorum
ben çok doldum..
BDV ye konu açsam taşlanacagimi biliyorum.
uğraşmak istemiyorum.
o yüzden şunu demek istiyorum ki
benim dertlerim büyük Agzim dilsizdir.
Hadi şimdi bunlari düşünme artik canim spor yap kafanı dagit daha mutlu olacaksinben hep yanlış anlaşıldım..
yanlış anlamanin kurbaniyim..
bi sürü derdim var..
ben olumlu iyi tarafa baksam olumsuz kötü şeyler aklıma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?