Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaş temizle temizle akıyo mesajlar oluk gibi

Cumartesi 200gram eksiydim bugun gene sabitin 200gram üstüyüm nasil anlamiyorum artik allahim Zipzip- bu hafta detox yapicaz sportie le eksi gelicem merak etme

Sporunu leslieden yana ve kardiodan yana kullan çarş perş detoxa tam uy , bugün yarın karbon yok protein sebze var, Kesin çok iyi eksi gelecek, takım peşimize takılacak
Yeşil yoksa herhangi bir elma da olur çok dert değil

E Elif_Eylul canım Cuma günkü kilo bildirimim
Cuma: 76.0
Güncel: 74.7
Fark: 1.30
Yüzde: 1,71

Canım harika bir eksi tebrik ederim

O kadar işin içinde bile ben hala geliyorsam buraya sıkıntı büyük bagimliliktanda öte ailem oldunuz
Cabım sana kolay gelsin tez zamanda bitir işlerini keyfini sür evinin

Hoşgeldin canım acılarda yaşamışın, başın sağolsun. Güzel bi karar vermişin gelmekle
Çok güzel sonuçlar alırsın burada
İnsülin direncin için ilaç kullanıyomusun ? Tatlıyım kestikçe o da düşecektir emin ol ❤

Zayifin burda ne işi var zatın degilmi şişman şişman geçinip gidiyoruz

Aaa kampanya yaptık, artık normalleşme başlıyır temmuza tombiş giren olmayacak, bizde normalleşicez , şu an 70 lerde olan herkes 60 lara gelecek

Valla menülerine be desem bilmiyorum proteini ve iyi yağları çok güzel alıyosun ama ben hep bi sebze arıyorum aralarına

Ekmeksiz yemekmi olur ya 1 dilim bile insanı tok tutuyor ben ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum istersem koca bir tabak kahvaltim olsun ekmeksiz doymuyorum

Bende özellikle kahvaltıda arardım artık başarabiliyorum ekmeksiz yemeyi ceviz en büyük destekçim

Tekrar hoşgeldin eski takımına öyleyse

Kız yersem tahin yicem kendilerini çokkk severim ama bu hafta kahvaltıda dahi yemeyim diyorum çarsamba persembe kabak çorbası var sportie ben yesil elma bulamadim yok pazarada gelmemis neyle degistireyim onu

Canım normal kırmızı elma da olur

Hepsi gidici kalıcı değil merak etme

ayyy allahim inşallah canim biliyosun sinir oluyorum oyuzden bozmazsam bu hafta ümitliyim

Çokkk güzel sonuçlar alıcaz inan bak, aman karbon falan karıştırma, meyveyi fazla kaçırma
Sen evelallah alasını yaparsın, o yüzden seni seçtim pikaçu

Tartıda +100 gördüm ay yemeseymişim gidermiş kesin neyse cumaya kadar yemiyorum bişi 62.2 Şu an Zipzip- sportie

Ee yersen gözlemeleri
Çifter çifter, neyseki toparlarsın cumaya

Selamun aleyküm akıbetimiz hayır olsun
7 Haziran menüsü resimsiz yine
Sabah 11.30
5 zeytin
1 dilim b. Peynir
Maydanoz
4 küçük domatesle biberli sucuklu 1 adet yumurtalı menemen
Yeşil çay

Ara 15.00
6 erik

Akşam 17.00
Yarım kase kısır
18.30
Şekersiz Türk Khavesi

Su 2ltyi geçmiştir
Sporum yürüyüş yarım saat kadar hafif tempoda

Afiyet oldun beğendim yanına spor isterdim o yürüyüş 1 saati geçseydi iyiydi neyse

Hoşgeldinn

sevgi choi bilen bilir biri 21 digeri çocuğu 9 aylık.. ve 9 ayda 30 kilo verdi . 95 le doğuma girdi ve çıktığında 90 dir.
62 kilo şu an. şimdi 60 olmuştur. hedef kilosun 54 :)
iyi takipteyim çok tatlı kadindi.
IF diyeti keto diyeti yapmış.
zaten gözümün önünde zayifladi

Suyun muhteşem kuzumda sen kuruyemişten yemek kdr kalori almışsınkaç öğün yedin yavru kuş işte yiyecek bir. Şey bulamadın sanırsam yine

Afiyet olsun canim aksam az olmus sanki

Vazgeçtim bugün bırakıyorum hiç mi eksi gelmez kaç gündür ya.. boşuna açım.. şimdi kahvaltımı yapıcam.. akşama da kabak inş
ben kendimi aç birakinca daha cokkk arti geliyorum nedense bitek bende degilmis 1gram bile oynamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…