Arkadaş temizle temizle akıyo mesajlar oluk gibi
Sporunu leslieden yana ve kardiodan yana kullan çarş perş detoxa tam uy , bugün yarın karbon yok protein sebze var, Kesin çok iyi eksi gelecek, takım peşimize takılacak
Yeşil yoksa herhangi bir elma da olur çok dert değil
Canım harika bir eksi tebrik ederim
Hoşgeldin canım acılarda yaşamışın, başın sağolsun. Güzel bi karar vermişin gelmekle
Çok güzel sonuçlar alırsın burada
İnsülin direncin için ilaç kullanıyomusun ? Tatlıyım kestikçe o da düşecektir emin ol ❤
Aaa kampanya yaptık, artık normalleşme başlıyır temmuza tombiş giren olmayacak, bizde normalleşicez , şu an 70 lerde olan herkes 60 lara gelecek
Valla menülerine be desem bilmiyorum proteini ve iyi yağları çok güzel alıyosun ama ben hep bi sebze arıyorum aralarına
Bende özellikle kahvaltıda arardım artık başarabiliyorum ekmeksiz yemeyi ceviz en büyük destekçim
Tekrar hoşgeldin eski takımına öyleyse
Canım normal kırmızı elma da olur
Hepsi gidici kalıcı değil merak etme
Çokkk güzel sonuçlar alıcaz inan bak, aman karbon falan karıştırma, meyveyi fazla kaçırma
Sen evelallah alasını yaparsın, o yüzden seni seçtim pikaçu
Ee yersen gözlemeleri
Çifter çifter, neyseki toparlarsın cumaya
Sporunu leslieden yana ve kardiodan yana kullan çarş perş detoxa tam uy , bugün yarın karbon yok protein sebze var, Kesin çok iyi eksi gelecek, takım peşimize takılacak
Yeşil yoksa herhangi bir elma da olur çok dert değil
Canım harika bir eksi tebrik ederim
Cabım sana kolay gelsin tez zamanda bitir işlerini keyfini sür evininO kadar işin içinde bile ben hala geliyorsam buraya sıkıntı büyük bagimliliktanda öte ailem oldunuz
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:84
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:eczacı teknisyeni suan çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet foruma ilk uye oldugumda 3. takimda yarıştım bazi ailevi sorunlar sebebiyle ayrıldım daha sonra geri döndüm devam ederken hamile kaldim gene biraktim dogum falan derken forumada giremedim tekrar baslamak istedigimde 11. Takimda deneme suresindeydim telefonum kırıldı giremedim oda oyle kaldi
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Evlenmeden once lise yillarinda 16 17 yasinda 80 kiloya kadar cikmistim sonra dedim hoop noluyor direk bir diyete basladim ama kendi listemle doktor falan degil spor yürüyüş falan derken ben 4 ayda 59 kiloya kadar dustum sonra tabi kansızlık falan ilaclarla 62 kiloya ciktim esimle tanstim evlenirken 63 kiloydum 1 yil boyunca hic kilo almadim ilk ogluma hamile kaldığımda 64 kiloydum hamileligin verdigi rahatlıkla guzel yedimdoguma 81 ile gittim dogumdan sonra tekrar bi beslenme duzeni falan 75 indim ama sonra gene saldım ise basladim fast food beslenme hatalari derken 79 kilo oldum oglumda 5 yasina geldi sonra diyetisyene basladim bu sefer kafadan yapmak yok dedim listeye uyarak ve ise yuruyerek gidip gelerek 3 haftada 7 kilo verdim cok guzel gidiyordum ki ikinci oglusuma hamile kaldığımı öğrendim ilk baslarda diyete devam ettim ama bulanti kusma falan calisinca halsizlik oluyordu biraktim 9 ayda 15 kilo alarak 87 ile doguma gittim dogumdan 3 ay sonra diyete basladim 7 gunde 6 kilo verdim odemle birlikte ama sonra babamin ani vefati bizleri sok etti ve ben bunun psikolojik cokuntusuyle saldim suan 84 kiloyum ve azmin sonunun zafer olduguna inandığım icin burdayim ins sizlerden de alacagim motivasyonla bu bayram Aaa sen nasil zayifladin sorulariyla karsilasmak istiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet kronik astım bronşit hastasıyım kullandigim ilaclardan dolayida bazen vucudumda odem olabiliyor
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sagligim icin cunku kilo aldikca nefes darligim özellikle yaz aylarinda fazlaca rahatsiz ediyor hemde esim yuzunden dogum yapmisim daha 5 aylik bana sende cok şiştin falan demeye basladi hirs yaptim suan oglusum 7 aylik dipnot bırakayım
Hoşgeldin canım acılarda yaşamışın, başın sağolsun. Güzel bi karar vermişin gelmekle
Çok güzel sonuçlar alırsın burada
İnsülin direncin için ilaç kullanıyomusun ? Tatlıyım kestikçe o da düşecektir emin ol ❤
Zayifin burda ne işi var zatın degilmişişman şişman geçinip gidiyoruz
Aaa kampanya yaptık, artık normalleşme başlıyır temmuza tombiş giren olmayacak, bizde normalleşicez
7 Haziran
Saat 06.30 bir elma az leblebi
Saat 08.00 beş hurma çeyrek kuru incir
Saat 10.00 bir büyük dilim ekmek peynir kuruyemiş 1/4 sucuklu yumurta zeytin
Saat 17 bir avuç leblebi 1-2 kaşık yoğurt
Saat 19.00 2 parça et salata kuruyemiş
2,6 lt
Spor 120 puan ( hepsi bölgesel her tarafım ağrıyor)
Zipzip- selensu82
Valla menülerine be desem bilmiyorum proteini ve iyi yağları çok güzel alıyosun ama ben hep bi sebze arıyorum aralarına
Ekmeksiz yemekmi olur ya 1 dilim bile insanı tok tutuyor ben ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum istersem koca bir tabak kahvaltim olsun ekmeksiz doymuyorum
Bende özellikle kahvaltıda arardım artık başarabiliyorum ekmeksiz yemeyi ceviz en büyük destekçim
ADINIZ: ( isteğe bağlı ): Aslı ( migi desen daha iyi olur :) )
YAŞINIZ: 31 (16 haziranda 32 ye gün alacagim)
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 89
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet diskalifiyetliyim. free olarak katılmak istiyorum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: karbondidrat+ şeker. doğum sonraki 3 yıldır veremedim.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insulin hastası.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ 60 olayim yeter.
Tekrar hoşgeldin eski takımına öyleyse
Kız yersem tahin yicem kendilerini çokkk severim ama bu hafta kahvaltıda dahi yemeyim diyorum çarsamba persembe kabak çorbası varsportie ben yesil elma bulamadim yok pazarada gelmemis neyle degistireyim onu
Canım normal kırmızı elma da olur
Gunaydın kılom 71.1cikti ins doğrudurölçülerimi yazmak istiyorum
Göğüs 96
Bel78
Karin100
Basen 104
Kol29
Bu arada benim karnım çok geniş sanırım diğer yerlere göre tam göbek deliğinin ordan ölctum
Hepsi gidici kalıcı değil merak etme
ayyy allahim inşallah canim biliyosun sinir oluyorum oyuzden bozmazsam bu hafta ümitliyim
Çokkk güzel sonuçlar alıcaz inan bak, aman karbon falan karıştırma, meyveyi fazla kaçırma
Sen evelallah alasını yaparsın, o yüzden seni seçtim pikaçu
Ee yersen gözlemeleri
Çifter çifter, neyseki toparlarsın cumaya