Günaydın canım ❤Günaydın şekerler
12 sayfa geçmiş var okusam mı okumasam mı
mandala çizim yapınca dagitiyorum kafayıHadi şimdi bunlari düşünme artik canim spor yap kafanı dagit daha mutlu olacaksin
Onuda ciz sporda yapmandala çizim yapınca dagitiyorum kafayı
leslie 1 mil kaç dakika.?Onuda ciz sporda yap
Bugün leslie 1 milden baslangic yapmaya ne dersin
15 dakika olmasi lazimleslie 1 mil kaç dakika.?
Ise mi basladin yeniden canim15 dakikaysa öğlen yürürüm.. yarim saat
evet 3 ay karantina dönemi sona erdiIse mi basladin yeniden canim
Gunaydin canim ne guzel sporunu yapmissin az uyu yaparsin ev islerinide :))Günaydın kızlar
30 dk eliptik yaptın düş aldım kahvaltı ettik gözüm yatakta şu anuyumak istiyorum ama nerdeee ev göçüyor
Guzel.program hergun yapsan super olur10 dk boyunca hangi sporunu yapıyorum.
50 kez J J
30kez yere bacak koşu.
50 kez mekik
30 sn prank.
20+20 kez daha bacak
10 dk içinde bunlari yapıyordum bu sabah yapmadim.
1 haftadir yapıyorum iki defa yapmadim.
evet 3 ay karantina dönemi sona erdigeçen hafta başladim
çorba ve mantar sote. :)Gunaydin canim ne guzel sporunu yapmissin az uyu yaparsin ev islerinide :))
Guzel.program hergun yapsan super olur
Hayırlı olsun bakalim canim
Oglen yemeginde ne var ne yiyeceksin evde olmayinca zor olur
Yemek guzel afiyet olsun simdidençorba ve mantar sote. :)
kuskus var yemeyecegim ;erik var çok yedigim için dişim agriyo
Var bacım var 2 güne ancak oh bitti şükür derim biten yerler bile girip çıktıkça batıyor heryer yerleştikten sonra yine silinecek halılar serilmeden parmaklarımın uçları patladı çamaşır suyu yağ çöz kullanmaktan uzun koridor var halının altına çift taraflı bant çekmiş hali kaymasin diye mübarek sen hicmi kaldırıp silmedin yıkamaya.vermedin bantlamak nedir ya onları telledim cifle yağ çôzle parmaklarım sızlıyor hep ayrıldı uçları bişey tutum kaldıramıyorum sizisindan ellerimi kreme daldırıp rahatlıyorum gece yatmadan
isveç diyeti nasıl acaba..Bugün isveçin son günü inşdur bakalım azcık modifiye niyetim var ama
Aman bulaşma zor baya.. diyet değil sağlıklı beslenmeyi hayatımıza soksak aslında..isveç diyeti nasıl acaba..
sağlıksiz diyet olduğu söylüyorlar.;
ben diyeti beceremiyorum
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:84
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:eczacı teknisyeni suan çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet foruma ilk uye oldugumda 3. takimda yarıştım bazi ailevi sorunlar sebebiyle ayrıldım daha sonra geri döndüm devam ederken hamile kaldim gene biraktim dogum falan derken forumada giremedim tekrar baslamak istedigimde 11. Takimda deneme suresindeydim telefonum kırıldı giremedim oda oyle kaldi
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Evlenmeden once lise yillarinda 16 17 yasinda 80 kiloya kadar cikmistim sonra dedim hoop noluyor direk bir diyete basladim ama kendi listemle doktor falan degil spor yürüyüş falan derken ben 4 ayda 59 kiloya kadar dustum sonra tabi kansızlık falan ilaclarla 62 kiloya ciktim esimle tanstim evlenirken 63 kiloydum 1 yil boyunca hic kilo almadim ilk ogluma hamile kaldığımda 64 kiloydum hamileligin verdigi rahatlıkla guzel yedimdoguma 81 ile gittim dogumdan sonra tekrar bi beslenme duzeni falan 75 indim ama sonra gene saldım ise basladim fast food beslenme hatalari derken 79 kilo oldum oglumda 5 yasina geldi sonra diyetisyene basladim bu sefer kafadan yapmak yok dedim listeye uyarak ve ise yuruyerek gidip gelerek 3 haftada 7 kilo verdim cok guzel gidiyordum ki ikinci oglusuma hamile kaldığımı öğrendim ilk baslarda diyete devam ettim ama bulanti kusma falan calisinca halsizlik oluyordu biraktim 9 ayda 15 kilo alarak 87 ile doguma gittim dogumdan 3 ay sonra diyete basladim 7 gunde 6 kilo verdim odemle birlikte ama sonra babamin ani vefati bizleri sok etti ve ben bunun psikolojik cokuntusuyle saldim suan 84 kiloyum ve azmin sonunun zafer olduguna inandığım icin burdayim ins sizlerden de alacagim motivasyonla bu bayram Aaa sen nasil zayifladin sorulariyla karsilasmak istiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet kronik astım bronşit hastasıyım kullandigim ilaclardan dolayida bazen vucudumda odem olabiliyor
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sagligim icin cunku kilo aldikca nefes darligim özellikle yaz aylarinda fazlaca rahatsiz ediyor hemde esim yuzunden dogum yapmisim daha 5 aylik bana sende cok şiştin falan demeye basladi hirs yaptim suan oglusum 7 aylik dipnot bırakayım
MaşaAllah tüm takım sanamı meydan okuduBende raporumu bildiriyim
Sabah 11.30
1 göz yumurta
2 parça pastırma
3 parmak b peynir
5 zeytin
2 ceviz
Bol söğüş
15.00
2 kayısı -10 kiraz -1 dilim kavun
16.00
Soda limon
18.15
2 kalem pirzola
Yeşil salata
Filtre kahvemi içerim yanına da 1 kare bitteri yerim
Suyum 2,5 lt civarında
Spor
8 dak karın. 48p
10 dak kalça 60 p
Jillian 27 dak 162p
Eliptik 60 dak. 300p
Top. 570p
@Eliff EylullZipzip- @Canfeb @Nidsalii E Evvab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?