Gel gel hiç acımayacakSağol bacım olacak ins Allah yavaş yavaş acelem yok ben daha çok evi döker yeniden dizerimNego senin sayfayada burnumu sokacam artik yoksa ev elden çıkarsa toplayamam
Biliyorum canim diskalifiyeden ötürü liste zor ama free listede zayiflayan cok arkadasimiz oldu sende basarabilirsin yeter ki isteben takıma giremem elif free olarak katılmak istiyorum ilk göz agrim burasiydi 4.ye geçtim ama buraya geçmek istedim 6. takıma 3. gelişimZipzip-
Kız yersem tahin yicem kendilerini çokkk severim ama bu hafta kahvaltıda dahi yemeyim diyorum çarsamba persembe kabak çorbası var1-2 dilim yiyebilirisn canim
Allah'ın hakkı 3 dur sozunden dönen p....şttur ona göreben takıma giremem elif free olarak katılmak istiyorum ilk göz agrim burasiydi 4.ye geçtim ama buraya geçmek istedim 6. takıma 3. gelişimZipzip-
Et bazı bünyeler de artı yapıyor, ondan olabilir. Tabi meyve miktarı çoksa o da büyük etkenhep ekmeksiz yedim. Et tavuk vs. Menümde Salata daha boldu. Tabi misafir olduğumuz için sürekli ye ye ye baskıları fazlaydı ☹☹☹ Sporumda ağaçlara tırmanmaktı belki o ağaçlardan yediğim meyvelerdir
dün alışverişimi yaptım yemek listesi oluşturdum. haftalık yemek listeye tekrar başladimHadi bakalım gözüm üstünde.hele bırak bende burdan sôverim sana
Kolay gelsin canimBen gidirem sonra gelirim
Bende mi gelsem nede olsa ev işleri bana kaldi artikGel gel hiç acımayacak
Kolay gelsin canım ❤Ben gidirem sonra gelirim
yok kız 2.ye geldiğimde kendi istegimle ayrıldımAllah'ın hakkı 3 dur sozunden dönen p....şttur ona göre4. Ben kovarim seni
Anladim canım o zaman bu hafta yeme guzel eksi gelirsen cuma sabahi yersinKız yersem tahin yicem kendilerini çokkk severim ama bu hafta kahvaltıda dahi yemeyim diyorum çarsamba persembe kabak çorbası varsportie ben yesil elma bulamadim yok pazarada gelmemis neyle degistireyim onu
Yapamiyorum dedin gittin o zamanben 83 le ayrılmışım.. neden ayrıldıysam benim salaklığımdandir
Bende hiç sevmem canım ama artık çamaşır suyu yağ çöz kullanınca takıyorum, mahvoluyor yoksa ellerim.Eldivenle iş yapamiyorum elimde kalabalık gibi geliyor kaldirip atıyorum
ayyy allahim inşallah canim biliyosun sinir oluyorum oyuzden bozmazsam bu hafta ümitliyimAnladim canım o zaman bu hafta yeme guzel eksi gelirsen cuma sabahi yersin
Gel canımBende mi gelsem nede olsa ev işleri bana kaldi artik
Kolay gelsin canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?