Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi dayanıyorsun canım sen bu kadar misafire bu tempoya :/

Ekmeksiz yemekmi olur ya 1 dilim bile insanı tok tutuyor ben ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum istersem koca bir tabak kahvaltim olsun ekmeksiz doymuyorum
Canım diğer öğünler yemiyorum aramam da ama kahvaltıyı ekmeksiz içim asla almaz benim, karatay denedim ben ve sırf kahvaltı ve meyve yüzünden çok mutsuz oldum yaparken.
Kahvaltı en sevdiğim öğün o da mutlaka ekmekli olacak

bugün başladim.
elma kabuğu tarçın çayı yaptım..
elma+tarçin+süt+yulaf yedim.
sporumu bugün yapmadim iş yaptim..
sabah 5 te ütü ve eşimin pantolon cebi diktim.çamaşirlari yerleştirdim..
ben hergün 4 te kalkıyorum. namaz kuran okuyorum.
sabah erken kalktığımda günüm daha verimli geçiyor.
kilo almami sebebi şekere dadandi bide üç defa dürümledim...
kendime kırbaçlamam lazim. ne bu migi la neptinnnn..
hani kilo vereceksin kendine söz vermişsin..
yuh
kendime baya küfür ettim

Bende yemekte aramam ama.kahvaltida 1 dilim küçükse 2 dilim yerim ekmek candır tam buğday çavdar kepek hepsini severim

ADINIZ: ( isteğe bağlı ): Aslı ( migi desen daha iyi olur :) )
YAŞINIZ: 31 (16 haziranda 32 ye gün alacagim)
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 89
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: 1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet diskalifiyetliyim. free olarak katılmak istiyorum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: karbondidrat+ şeker. doğum sonraki 3 yıldır veremedim.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insulin hastası.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
60 olayim yeter.

Sırf Şu gözlemeden dolayı kocaman Bi maydanoz suyu içtim yarın artı çıkmayayım cumaya kadar ceza vercem kendime
O gözlemenin yarısını yesen haftalık ödülün olarak mazur görülürdü ama sen iki tane yemişsin, diyet de iki tane çok fazla canım o gözleme :)

Sende hoş geldin bacı nüfus patlaması yaşıyoruz.mubarek covid 19 bitti mülteciler yine kamp kurmaya başladı 6. Takimda

Bende sağlıklı yağlardan dengeli bir şekil de tüketilmesi taraftarıyım

Forum da doldurduguna gore kararlisin bu sefer
Hedefini kucuk tut canim ilk hedefin 80 i gormek olsun gordukce hedefini yukselt

Sen negonun sayfasindami takiliyon gıııı burasj diyet sayfası temizlik değil ikisi birden zor olur

Keşke eldiven kullansaydın benim de öyle oluyor yoksa, yağ çöz tel bunlar çok zarar veriyor

Adımlarımız cook yakin bugünde 10 bin yapariz

Sekeri bırakmalisin canim

Cuma gunu geldigimden beri 1 dilim ekmek yemedim annem olsaydi evde beyaz ekmek yerdim hemde cook :))
Bende bu hafta ekmek yemicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…