İyi dayanıyorsun canım sen bu kadar misafire bu tempoya :/Bugün yorucu bir gündü
Eşimin dışarda ustalık işleri var onları yaptırıyor. Onlara çay hazırla yemek yap vs. Çalışanlardan biri arkadaşı eşini de tanıyorum. Eşi aradı beni, eşim çalışmaya gelecekmiş bende geliyim evdeysen diye, bende gel dedim.
Sabah ev temizliği cam falan sildim vs. Sonra bütün gün çaydı kahveydi. Akşam 10buçuklarda gittiler. Bende daha şimdi kızımı uyuttum bikaç iş daha yapıyım bari sonra yatarım. Çok yorgunum. Menü de yazıyım ama
Canım diğer öğünler yemiyorum aramam da ama kahvaltıyı ekmeksiz içim asla almaz benim, karatay denedim ben ve sırf kahvaltı ve meyve yüzünden çok mutsuz oldum yaparken.Ekmeksiz yemekmi olur ya 1 dilim bile insanı tok tutuyor ben ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum istersem koca bir tabak kahvaltim olsun ekmeksiz doymuyorum
Bende yemekte aramam ama.kahvaltida 1 dilim küçükse 2 dilim yerim ekmek candır tam buğday çavdar kepek hepsini severimCanım diğer öğünler yemiyorum aramam da ama kahvaltıyı ekmeksiz içim asla almaz benim, karatay denedim ben ve sırf kahvaltı ve meyve yüzünden çok mutsuz oldum yaparken.
Kahvaltı en sevdiğim öğün o da mutlaka ekmekli olacak
Kendine okusun, beni bağlamıyor oKaratay bize lanet okur valla
O gözlemenin yarısını yesen haftalık ödülün olarak mazur görülürdü ama sen iki tane yemişsin, diyet de iki tane çok fazla canım o gözleme :)Sırf Şu gözlemeden dolayı kocaman Bi maydanoz suyu içtimyarın artı çıkmayayım cumaya kadar ceza vercem kendime
Sende hoş geldin bacıADINIZ: ( isteğe bağlı ): Aslı ( migi desen daha iyi olur :) )
YAŞINIZ: 31 (16 haziranda 32 ye gün alacagim)
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 89
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: karbondidrat+ şeker. doğum sonraki 3 yıldır veremedim.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insulin hastası.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ 60 olayim yeter.
Bende sağlıklı yağlardan dengeli bir şekil de tüketilmesi taraftarıyımTeşekkür ederimdiyette yağ almak çok çok önemli Karatayın bile insanlar makina gibidir yağsız vücut çalışmaz diyor dengeli beslenmek adına şu an ki listemde hem protein hem karbonhidrat hem de yağ var. Kendi kafama göre yaptığımda asla böyle dengeli olmuyordu menülerim. O yüzden hep bir noktada tıkanıyordum. Geçen hafta salı günü başladım ama acayip inceldim çok mutluyumm
Forum da doldurduguna gore kararlisin bu seferADINIZ: ( isteğe bağlı ): Aslı ( migi desen daha iyi olur :) )
YAŞINIZ: 31 (16 haziranda 32 ye gün alacagim)
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 89
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: karbondidrat+ şeker. doğum sonraki 3 yıldır veremedim.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insulin hastası.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ 60 olayim yeter.
Sen negonun sayfasindami takiliyon gıııı burasj diyet sayfası temizlik değil ikisi birden zor olurbugün başladim.
elma kabuğu tarçın çayı yaptım..
elma+tarçin+süt+yulaf yedim.
sporumu bugün yapmadim iş yaptim..
sabah 5 te ütü ve eşimin pantolon cebi diktim.çamaşirlari yerleştirdim..
ben hergün 4 te kalkıyorum. namaz kuran okuyorum.
sabah erken kalktığımda günüm daha verimli geçiyor.
kilo almami sebebi şekere dadandi bide üç defa dürümledim...
kendime kırbaçlamam lazim. ne bu migi la neptinnnn..
hani kilo vereceksin kendine söz vermişsin..
yuh
kendime baya küfür ettim
ŞU ANDAKİ hedef 85Forum da doldurduguna gore kararlisin bu sefer
Hedefini kucuk tut canim ilk hedefin 80 i gormek olsun gordukce hedefini yukselt
Yakalamışken birakmayalim pesiniForum da doldurduguna gore kararlisin bu sefer
Hedefini kucuk tut canim ilk hedefin 80 i gormek olsun gordukce hedefini yukselt
yok nego sayfasinda degil ama gizli gizli takipteyim kendisini de severim :)Sen negonun sayfasindami takiliyon gıııı burasj diyet sayfası temizlik değil ikisi birden zor olur
Keşke eldiven kullansaydınVar bacım var 2 güne ancak oh bitti şükür derim biten yerler bile girip çıktıkça batıyor heryer yerleştikten sonra yine silinecek halılar serilmeden parmaklarımın uçları patladı çamaşır suyu yağ çöz kullanmaktan uzun koridor var halının altına çift taraflı bant çekmiş hali kaymasin diye mübarek sen hicmi kaldırıp silmedin yıkamaya.vermedin bantlamak nedir ya onları telledim cifle yağ çôzle parmaklarım sızlıyor hep ayrıldı uçları bişey tutum kaldıramıyorum sizisindan ellerimi kreme daldırıp rahatlıyorum gece yatmadan
Hadi bakalım gözüm üstünde.hele bırak bende burdan sôverim sanaŞU ANDAKİ hedef 85
Bende bu hafta ekmek yemicem inşallahAdımlarımız cook yakin bugünde 10 bin yapariz
Sekeri bırakmalisin canim
Cuma gunu geldigimden beri 1 dilim ekmek yemedim annem olsaydi evde beyaz ekmek yerdim hemde cook :))
Eldivenle iş yapamiyorum elimde kalabalık gibi geliyor kaldirip atıyorumKeşke eldiven kullansaydınbenim de öyle oluyor yoksa, yağ çöz tel bunlar çok zarar veriyor
1-2 dilim yiyebilirisn canimBende bu hafta ekmek yemicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?