Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin canım. Hayırlı olsun diyet seruvenin. Kısa sürede hedefine ulasmani dilerim.

Bildiğim şeylerdi ama tekrar bi bakıyım istedim. Öncelikle sana tavsiyem konu hakkında internette çık güzel bilgiler bulabilirsin. Canan karatay bu konu ile ilgili çok açıklama yapıyor
Sadede gelecek olursak şekeri ve şeker yapan karbonu acilen uzaklaştırıcan
Bol su içicen, hergün yürüyüş yapıcan
Glisemik indeksi düşük yiyecekler tüketicen
Her öğün yemeklerine 1 kase ev yoğurdu
Ekliycen
Bir değişik konu ise 1 lt suyu tarçınlı olarak gün içinde tüketirsen , insülinden kurtulduğun gibi kilo da verirsin

ekmek yemedim öğle arasinda.
tatlı ekmek çikolata yemeyecegim unutmayım diye menüyü deftere yaziyorum akşam paylaşırım:)

yıllardir kendim bildim bileli hep kiloluydum artık kafayı yemek üzereyim.
Geçmişe sünger çekiyoruz.
Yeme kafayı bu süreçte lazım olacak. İleriye bakalım tam on yıl 80' li kilolarla yaşadım iki yıldır 60. İstersen olur ...Azimli olmak için olumlu düşün...sen planlı bir hatunsun kaçamak yapmamaya özen göster tamamdır.

diyeti de plan yapmam lazim:)

diyet planim...
haftaiçi
4 te uyan.
5:00-5:30 SPOR
6:00 da kahvaltı. Ekmeksiz.
8:00 çay
12:00 iki ögün yemek.
14:00 kahve / kuruyemiş/ meyve
19:00 akşam yemegi tek ve iki ögün ekmeksiz
20:30-21:00 spor. sabahınki aynisi olacak. ( yapabileceksen yap)

su: 3 lt .
haftasonu planim: 9da uyan;
12:00 de kahvaltı.. 18:00 akşam yemegi..
hafta sonu iki ögün yapıyoruz.

işte böle plan aşacak miyim.

Spor yaptıktan sonra en az 1 saat yemek yememek gerekir diye biliyorum canım. Kahvaltın biraz erken gibi en azından 7de yapsan dayanamaz mısın ki?

Kolay gelsin canım, ev bayağı kirliymis desene. İnşallah bir an önce bitirip rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…