elhan abla nasılsın:)Dualarimizdasin kolay gelsin kuzucum.
Nihayet evindesin şükürler olsun.
Hoş geldin canım. Hayırlı olsun diyet seruvenin. Kısa sürede hedefine ulasmani dilerim.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:84
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:eczacı teknisyeni suan çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet foruma ilk uye oldugumda 3. takimda yarıştım bazi ailevi sorunlar sebebiyle ayrıldım daha sonra geri döndüm devam ederken hamile kaldim gene biraktim dogum falan derken forumada giremedim tekrar baslamak istedigimde 11. Takimda deneme suresindeydim telefonum kırıldı giremedim oda oyle kaldi
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Evlenmeden once lise yillarinda 16 17 yasinda 80 kiloya kadar cikmistim sonra dedim hoop noluyor direk bir diyete basladim ama kendi listemle doktor falan degil spor yürüyüş falan derken ben 4 ayda 59 kiloya kadar dustum sonra tabi kansızlık falan ilaclarla 62 kiloya ciktim esimle tanstim evlenirken 63 kiloydum 1 yil boyunca hic kilo almadim ilk ogluma hamile kaldığımda 64 kiloydum hamileligin verdigi rahatlıkla guzel yedimdoguma 81 ile gittim dogumdan sonra tekrar bi beslenme duzeni falan 75 indim ama sonra gene saldım ise basladim fast food beslenme hatalari derken 79 kilo oldum oglumda 5 yasina geldi sonra diyetisyene basladim bu sefer kafadan yapmak yok dedim listeye uyarak ve ise yuruyerek gidip gelerek 3 haftada 7 kilo verdim cok guzel gidiyordum ki ikinci oglusuma hamile kaldığımı öğrendim ilk baslarda diyete devam ettim ama bulanti kusma falan calisinca halsizlik oluyordu biraktim 9 ayda 15 kilo alarak 87 ile doguma gittim dogumdan 3 ay sonra diyete basladim 7 gunde 6 kilo verdim odemle birlikte ama sonra babamin ani vefati bizleri sok etti ve ben bunun psikolojik cokuntusuyle saldim suan 84 kiloyum ve azmin sonunun zafer olduguna inandığım icin burdayim ins sizlerden de alacagim motivasyonla bu bayram Aaa sen nasil zayifladin sorulariyla karsilasmak istiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet kronik astım bronşit hastasıyım kullandigim ilaclardan dolayida bazen vucudumda odem olabiliyor
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sagligim icin cunku kilo aldikca nefes darligim özellikle yaz aylarinda fazlaca rahatsiz ediyor hemde esim yuzunden dogum yapmisim daha 5 aylik bana sende cok şiştin falan demeye basladi hirs yaptim suan oglusum 7 aylik dipnot bırakayım
Migicim iyiyim tatlım sen nasılsınelhan abla nasılsın:)
neden acaba?
Aldığımızı vermek boynumuzun borcu. Verirsin üzülme.. yediğine ictigine dikkat et gerisi gelir.ben kilo aldim ya oldu mu 89
yıllardir kendim bildim bileli hep kiloluydum artık kafayı yemek üzereyim.Aldığımızı vermek boynumuzun borcu. Verirsin üzülme.. yediğine ictigine dikkat et gerisi gelir.
ekmek yemedim öğle arasinda.Bildiğim şeylerdi ama tekrar bi bakıyım istedim. Öncelikle sana tavsiyem konu hakkında internette çık güzel bilgiler bulabilirsin. Canan karatay bu konu ile ilgili çok açıklama yapıyor
Sadede gelecek olursak şekeri ve şeker yapan karbonu acilen uzaklaştırıcan
Bol su içicen, hergün yürüyüş yapıcan
Glisemik indeksi düşük yiyecekler tüketicen
Her öğün yemeklerine 1 kase ev yoğurdu
Ekliycen
Bir değişik konu ise 1 lt suyu tarçınlı olarak gün içinde tüketirsen , insülinden kurtulduğun gibi kilo da verirsin
çok şükür bende iyiym elhan ablacim.:)Migicim iyiyim tatlım sen nasılsın
Sıkıntılar gidiyor gibi daha da iyi olacağız inşallah.
İnsanlar huzur arıyor doğal olarak buradalarSende hoş geldin bacınüfus patlaması yaşıyoruz.mubarek covid 19 bitti mülteciler yine kamp kurmaya başladı 6. Takimda
O da ayrı tabi. .çok şükür bende iyiym elhan ablacim.:)
sokaga çıkma yasagi kalkınca daha kötü olduğu görüyorum kimse dikkat etmiyor. geçen gün700lerken şimdi 900 lerde.
valla hiç olmadi ya. olmadiiiO da ayrı tabi. .
İnşaAllah canımNe güzelben regl zamanı gram değil kilo kilo kilo artı çıkıyorum cumaya çok güzel olacaktır
Geçmişe sünger çekiyoruz.yıllardir kendim bildim bileli hep kiloluydum artık kafayı yemek üzereyim.
diyeti de plan yapmam lazim:)Geçmişe sünger çekiyoruz.
Yeme kafayı bu süreçte lazım olacak. İleriye bakalım tam on yıl 80' li kilolarla yaşadım iki yıldır 60. İstersen olur ...Azimli olmak için olumlu düşün...sen planlı bir hatunsun kaçamak yapmamaya özen göster tamamdır.
diyet planim...
4 te uyan.
5:00-5:30 SPOR
6:00 da kahvaltı. Ekmeksiz.
8:00 çay
12:00 iki ögün yemek.
14:00 kahve / kuruyemiş/ meyve
19:00 akşam yemegi tek ve iki ögün ekmeksiz
20:30-21:00 spor. sabahınki aynisi olacak. ( yapabileceksen yap)
su: 3 lt .
işte böle plan aşacak miyim.
7 de evden çıkıyorum dolmuş yüzünden erken variyorum işe o yüzden 6 da yapıyorum:)Spor yaptıktan sonra en az 1 saat yemek yememek gerekir diye biliyorum canım. Kahvaltın biraz erken gibi en azından 7de yapsan dayanamaz mısın ki?
Kolay gelsin canım, ev bayağı kirliymis desene. İnşallah bir an önce bitirip rahatlarsın.Var bacım var 2 güne ancak oh bitti şükür derim biten yerler bile girip çıktıkça batıyor heryer yerleştikten sonra yine silinecek halılar serilmeden parmaklarımın uçları patladı çamaşır suyu yağ çöz kullanmaktan uzun koridor var halının altına çift taraflı bant çekmiş hali kaymasin diye mübarek sen hicmi kaldırıp silmedin yıkamaya.vermedin bantlamak nedir ya onları telledim cifle yağ çôzle parmaklarım sızlıyor hep ayrıldı uçları bişey tutum kaldıramıyorum sizisindan ellerimi kreme daldırıp rahatlıyorum gece yatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?