Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ağaçtan meyve yemek hiçbir şeye değişilmez canım,ne de olsa her gün yaptığın şey değil

Hoşgeldin canım, detaylı yazman hoşuma gitti bayağı bir tanımış olduk seni böylece. Astım ilaçları ödem mi yapıyor hiç bilmiyordum, ben de kullanıyorum malesef. Gecmis olsun. Bebeğini emziriyor musun peki.

Kusura bakma canım böyle şak diye emziriyor musun diye sordum ama (genelde sorgulama şeklinde sorulmasindan hoşlanmam) menunu ona göre kontrol edelim diye sordum.

Kusura bakma canım böyle şak diye emziriyor musun diye sordum ama (genelde sorgulama şeklinde sorulmasindan hoşlanmam) menunu ona göre kontrol edelim diye sordum.
Evet emziriyorum cnm diyet listemde ona gore besleniyorum

Hosbuldum cnm evet hepsi olmamakla birlikte kortizonlu nolanlar var onlar odem yapiyor sagol cnm sanada gecmis olsun

Hosbuldum cnm sagol evet cok.zor oldu alismak 2 ay oldu daha hala ruya gibi tatli ihtiyacim icin listemde kuru uzum kuru erik kuru incir falan var bide tarcinli su cay iciyorum dengeliyor

Hosgeldin canim aramiza
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin üzüldüm
Bende elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
1.58 boyum 56 kiloyum seninlede hedefine ulasiriz insallah
Hosbuldum cnm amin insallah memnum oldum insallah ben artik herkesin aaa sen nasil kilo almissin demelerinden sıkıldım o yuzden asiri hirs yaptim ama tek basima olnca salmak kolay oluyor o yuzden burda guzel sonuclar almistim tekrar ayni sonuclari alirim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…