Ağaçtan meyve yemek hiçbir şeye değişilmez canım,ne de olsa her gün yaptığın şey değilhep ekmeksiz yedim. Et tavuk vs. Menümde Salata daha boldu. Tabi misafir olduğumuz için sürekli ye ye ye baskıları fazlaydı ☹☹☹ Sporumda ağaçlara tırmanmaktı belki o ağaçlardan yediğim meyvelerdir
Haydi bakalim iş çikti size iyi olmus yarin yapmazsinCam kavanoz kirildi tum evi supuruyoruz is cikti bana
Hoşgeldin canım, detaylı yazman hoşuma gitti bayağı bir tanımış olduk seni böylece. Astım ilaçları ödem mi yapıyor hiç bilmiyordum, ben de kullanıyorum malesef. Gecmis olsun. Bebeğini emziriyor musun peki.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:84
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:eczacı teknisyeni suan çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet foruma ilk uye oldugumda 3. takimda yarıştım bazi ailevi sorunlar sebebiyle ayrıldım daha sonra geri döndüm devam ederken hamile kaldim gene biraktim dogum falan derken forumada giremedim tekrar baslamak istedigimde 11. Takimda deneme suresindeydim telefonum kırıldı giremedim oda oyle kaldi
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Evlenmeden once lise yillarinda 16 17 yasinda 80 kiloya kadar cikmistim sonra dedim hoop noluyor direk bir diyete basladim ama kendi listemle doktor falan degil spor yürüyüş falan derken ben 4 ayda 59 kiloya kadar dustum sonra tabi kansızlık falan ilaclarla 62 kiloya ciktim esimle tanstim evlenirken 63 kiloydum 1 yil boyunca hic kilo almadim ilk ogluma hamile kaldığımda 64 kiloydum hamileligin verdigi rahatlıkla guzel yedimdoguma 81 ile gittim dogumdan sonra tekrar bi beslenme duzeni falan 75 indim ama sonra gene saldım ise basladim fast food beslenme hatalari derken 79 kilo oldum oglumda 5 yasina geldi sonra diyetisyene basladim bu sefer kafadan yapmak yok dedim listeye uyarak ve ise yuruyerek gidip gelerek 3 haftada 7 kilo verdim cok guzel gidiyordum ki ikinci oglusuma hamile kaldığımı öğrendim ilk baslarda diyete devam ettim ama bulanti kusma falan calisinca halsizlik oluyordu biraktim 9 ayda 15 kilo alarak 87 ile doguma gittim dogumdan 3 ay sonra diyete basladim 7 gunde 6 kilo verdim odemle birlikte ama sonra babamin ani vefati bizleri sok etti ve ben bunun psikolojik cokuntusuyle saldim suan 84 kiloyum ve azmin sonunun zafer olduguna inandığım icin burdayim ins sizlerden de alacagim motivasyonla bu bayram Aaa sen nasil zayifladin sorulariyla karsilasmak istiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet kronik astım bronşit hastasıyım kullandigim ilaclardan dolayida bazen vucudumda odem olabiliyor
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sagligim icin cunku kilo aldikca nefes darligim özellikle yaz aylarinda fazlaca rahatsiz ediyor hemde esim yuzunden dogum yapmisim daha 5 aylik bana sende cok şiştin falan demeye basladi hirs yaptim suan oglusum 7 aylik dipnot bırakayım
Kusura bakma canım böyle şak diye emziriyor musun diye sordum ama (genelde sorgulama şeklinde sorulmasindan hoşlanmam) menunu ona göre kontrol edelim diye sordum.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:84
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:eczacı teknisyeni suan çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet foruma ilk uye oldugumda 3. takimda yarıştım bazi ailevi sorunlar sebebiyle ayrıldım daha sonra geri döndüm devam ederken hamile kaldim gene biraktim dogum falan derken forumada giremedim tekrar baslamak istedigimde 11. Takimda deneme suresindeydim telefonum kırıldı giremedim oda oyle kaldi
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Evlenmeden once lise yillarinda 16 17 yasinda 80 kiloya kadar cikmistim sonra dedim hoop noluyor direk bir diyete basladim ama kendi listemle doktor falan degil spor yürüyüş falan derken ben 4 ayda 59 kiloya kadar dustum sonra tabi kansızlık falan ilaclarla 62 kiloya ciktim esimle tanstim evlenirken 63 kiloydum 1 yil boyunca hic kilo almadim ilk ogluma hamile kaldığımda 64 kiloydum hamileligin verdigi rahatlıkla guzel yedimdoguma 81 ile gittim dogumdan sonra tekrar bi beslenme duzeni falan 75 indim ama sonra gene saldım ise basladim fast food beslenme hatalari derken 79 kilo oldum oglumda 5 yasina geldi sonra diyetisyene basladim bu sefer kafadan yapmak yok dedim listeye uyarak ve ise yuruyerek gidip gelerek 3 haftada 7 kilo verdim cok guzel gidiyordum ki ikinci oglusuma hamile kaldığımı öğrendim ilk baslarda diyete devam ettim ama bulanti kusma falan calisinca halsizlik oluyordu biraktim 9 ayda 15 kilo alarak 87 ile doguma gittim dogumdan 3 ay sonra diyete basladim 7 gunde 6 kilo verdim odemle birlikte ama sonra babamin ani vefati bizleri sok etti ve ben bunun psikolojik cokuntusuyle saldim suan 84 kiloyum ve azmin sonunun zafer olduguna inandığım icin burdayim ins sizlerden de alacagim motivasyonla bu bayram Aaa sen nasil zayifladin sorulariyla karsilasmak istiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet kronik astım bronşit hastasıyım kullandigim ilaclardan dolayida bazen vucudumda odem olabiliyor
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sagligim icin cunku kilo aldikca nefes darligim özellikle yaz aylarinda fazlaca rahatsiz ediyor hemde esim yuzunden dogum yapmisim daha 5 aylik bana sende cok şiştin falan demeye basladi hirs yaptim suan oglusum 7 aylik dipnot bırakayım
Ben de gittim pazara, misgibi yeşillikler alıp geldim valla. Kahvaltıda harika oldu.Korkunun ecele faydasi yokkiibizimde pazar var bende birazdan cikicam
Evet emziriyorum cnm diyet listemde ona gore besleniyorumKusura bakma canım böyle şak diye emziriyor musun diye sordum ama (genelde sorgulama şeklinde sorulmasindan hoşlanmam) menunu ona göre kontrol edelim diye sordum.
Hosbuldum cnm evet hepsi olmamakla birlikte kortizonlu nolanlar var onlar odem yapiyor sagol cnm sanada gecmis olsunHoşgeldin canım, detaylı yazman hoşuma gitti bayağı bir tanımış olduk seni böylece. Astım ilaçları ödem mi yapıyor hiç bilmiyordum, ben de kullanıyorum malesef. Gecmis olsun. Bebeğini emziriyor musun peki.
fırında mücver:)Kabak yapıcam nasıl yapsam ki? Fırında mı yapsam, öyle çırtma mı yapsam yoksa mücver mi yapsam ne yapsam acil
Firinda yapiyorum ben ustunede yogurt misKabak yapıcam nasıl yapsam ki? Fırında mı yapsam, öyle çırtma mı yapsam yoksa mücver mi yapsam ne yapsam acil
Hosbuldum cnm insallah hep birlikteHoş geldin canım. Hayırlı olsun diyet seruvenin. Kısa sürede hedefine ulasmani dilerim.
Hosbuldum cnm sagol evet cok.zor oldu alismak 2 ay oldu daha hala ruya gibi tatli ihtiyacim icin listemde kuru uzum kuru erik kuru incir falan var bide tarcinli su cay iciyorum dengeliyorHoşgeldin canım acılarda yaşamışın, başın sağolsun. Güzel bi karar vermişin gelmekle
Çok güzel sonuçlar alırsın burada
İnsülin direncin için ilaç kullanıyomusun ? Tatlıyım kestikçe o da düşecektir emin ol ❤
Cok sagol cnm amin insallahh hosbuldumHoşgeldin canım. Rabbim evlatlarına sağlık hayırlı ömür versin. Babana da Allah rahmet eylesin.
ya şimdi aklıma geldi sen diyetik yarışmaya katılmışsın hani kabaklı şekli yapmışsın ondan yapsana:)Kabak yapıcam nasıl yapsam ki? Fırında mı yapsam, öyle çırtma mı yapsam yoksa mücver mi yapsam ne yapsam acil
Mücver benceKabak yapıcam nasıl yapsam ki? Fırında mı yapsam, öyle çırtma mı yapsam yoksa mücver mi yapsam ne yapsam acil
Hosbuldum cnm amin insallah memnum oldum insallah ben artik herkesin aaa sen nasil kilo almissin demelerinden sıkıldım o yuzden asiri hirs yaptim ama tek basima olnca salmak kolay oluyor o yuzden burda guzel sonuclar almistim tekrar ayni sonuclari alirim sizinleHosgeldin canim aramiza
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin üzüldüm
Bende elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
1.58 boyum 56 kiloyum seninlede hedefine ulasiriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?