Benim sıpa da tencereyi çekti atti yere cam kapak tuzla buz.Cam kavanoz kirildi tum evi supuruyoruz is cikti bana
Ben yogurtlu salata yapicam bugündeKabak yapıcam nasıl yapsam ki? Fırında mı yapsam, öyle çırtma mı yapsam yoksa mücver mi yapsam ne yapsam acil
Aynen bende her zaman sunu diyorum kendimeYa Bahanelerin Olur Ya Sonuçların diye yola çıkmıştım bende
Ya mücver seviyorum ama bana yaramıyor.. kabak spagetti yapıcam bakalım..
Ellerine sağlıkBen yogurtlu salata yapicam bugünde
Ya mücver yapıcaktım da hatta fırında hiç yağsız yapıyorum ama yaramıyor sanki bana..Mücver bence
Kabak spagetti son zamanlar en tercih ettigim kardeşim soylemisti enfesbir lezzetYa mücver seviyorum ama bana yaramıyor.. kabak spagetti yapıcam bakalım..
Niye sordun o zaman acepYa mücver yapıcaktım da hatta fırında hiç yağsız yapıyorum ama yaramıyor sanki bana..
Okumuştum galiba biryerdeevet nerden biliyordun
Süpermiş canım, evin içinde sağlam adım atıyorsun.Yok canım adım sayarım bu. 9400 adımla kapattım dün günü
aaa yakınız :) yarim saatlik:)Okumuştum galiba biryerdeben de Bozuyuk'te yaşıyorum o yüzden unutmamisim
Sen de hoşgeldin canım. İnşallah en kısa zamanda eksileri görmeye başlayacaksın. Kendine yeterince sayıp sövüp motive olmuşsun zatenADINIZ: ( isteğe bağlı ): Aslı ( migi desen daha iyi olur :) )
YAŞINIZ: 31 (16 haziranda 32 ye gün alacagim)
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 89
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet diskalifiyetliyim. free olarak katılmak istiyorum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: karbondidrat+ şeker. doğum sonraki 3 yıldır veremedim.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insulin hastası.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ 60 olayim yeter.
Oturduğum pek söylenemezSüpermiş canım, evin içinde sağlam adım atıyorsun.
Ben de başlarım canımSquat ve plankin aylık olarak programi var ya ona baslayalim mi
Kol calismasini da hatirlatirim
Pazara gidip geldim, 45 dk falan yürümüş oldum, gelince tekrar tartıldım, 66.3 gördüm.Günaydın canım reglden kaynaklidir
Hosgeldin canim sende aramizaADINIZ: ( isteğe bağlı ): Aslı ( migi desen daha iyi olur :) )
YAŞINIZ: 31 (16 haziranda 32 ye gün alacagim)
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 89
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet diskalifiyetliyim. free olarak katılmak istiyorum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: karbondidrat+ şeker. doğum sonraki 3 yıldır veremedim.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insulin hastası.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ 60 olayim yeter.
Valla kişisel tesbitlerim;Menü de spor da gayet güzel canım afiyet olsun
Güzel abla afiyet olsun
Aleyküm selam canım güzel menü afiyet olsun
Günü kuruyemişle geçirmişsinkuruyemiş kilo aldırmıyo falan dedin de bu kadarı da kastetmemişsindir heralde
Güzel canım afiyet olsun
2016 da bu takımda oldumHosgeldin canim sende aramizadiskalifiye neden oldunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?