- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
MaaşallahPazara gidip geldim, 45 dk falan yürümüş oldum, gelince tekrar tartıldım, 66.3 gördüm.
Kabak spagettiye araştırma sonucu karar verdim.. mücver yapıcaktım işte onun dışında ne alternatif olabilir diye..Niye sordun o zaman acep
temmuz 8 de 80 kiloyu görmek olsun.. umarim olur mu kiPazara gidip geldim, 45 dk falan yürümüş oldum, gelince tekrar tartıldım, 66.3 gördüm.
Kuruyemiş aldırıyor bence..Valla kişisel tesbitlerim;
Kuruyemiş aldırmıyor
İf aldırmıyor
Yemekten sonra uyumak açık ve net aldırıyor.
aleti ben sevgi choi de görmüşüm.Kabak spagettiye araştırma sonucu karar verdim.. mücver yapıcaktım işte onun dışında ne alternatif olabilir diye..
Aleti yok soyacakla yaptımaleti ben sevgi choi de görmüşüm.
ben rendele yapıyorum spageti yapmıyorum amaAleti yok soyacakla yaptım
Bence de aldiriyorKuruyemiş aldırıyor bence..
kuruyemiş yasak mi?Bence de aldiriyor
İnsülin direnci 2 öğün beslenerek ve şekeri keserek kırılıyor başka yolu yok malesefinsulin direcimi nasıl kıracagim kıramadığım için gitmiyor sabit kaliyor .
Hemşeri görünce aklımda tutmusum siziaaa yakınız :) yarim saatlik:)
ben merkezdeyim :) bilecige yolun düşere buluşuruz:)Hemşeri görünce aklımda tutmusum sizi
bozüyügü bilirim akrabalarim arkadaşlarim var. aslinda Ben Eskişehirliyim.Hemşeri görünce aklımda tutmusum sizi
Kuruyemiş yasak degil kararında yersen eger ama ben kendimde farkettim aksam yiyince ertesi gün tartida arti geldim hurma,incir,yulaf topları vardi bibakim kaydetmiştir kalorisi azdikuruyemiş yasak mi?
hurma aldim marketten. hurmalı tarifler varmi ?
5hurma suda bekletiyosun,icine 2 yada 3kasik yulafi cekip koyiyosun,1yk.kakao onlari top yapip hindistan cevizine bula 1tanesi 25kalori icine ceviz yada incirde koya bilirsin canimkuruyemiş yasak mi?
Fazlasıyla yolum düşüyor. Bilecik'in gelini oluncaben merkezdeyim :) bilecige yolun düşere buluşuruz:)
aa bende Bilecikin geliniyim eşim bilecikli :)Fazlasıyla yolum düşüyor. Bilecik'in gelini oluncaBozüyük e de beklerim amaa
Hayır yasak olur mu? Ama ölçülü yenmeli.. hurma topları var bayılırımkuruyemiş yasak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?