Cnm öğlen falan kahve yanında az bişi ye o kdr da bişi olmaz inşben marketten çiolatalar almişim niye aldimsa
dün kahve dünyasindan top çikolatalari yedim eşim dedi ki bunlari ye ye hayatta kilo veremezsin dediiiiiii
diyet planim...
haftaiçi
4 te uyan.
5:00-5:30 SPOR
6:00 da kahvaltı. Ekmeksiz.
8:00 çay
12:00 iki ögün yemek.
14:00 kahve / kuruyemiş/ meyve
19:00 akşam yemegi tek ve iki ögün ekmeksiz
20:30-21:00 spor. sabahınki aynisi olacak. ( yapabileceksen yap)
su: 3 lt .
haftasonu planim: 9da uyan;
12:00 de kahvaltı.. 18:00 akşam yemegi..
hafta sonu iki ögün yapıyoruz.
işte böle plan aşacak miyim.
Enişte tam dayaklikben marketten çiolatalar almişim niye aldimsa
dün kahve dünyasindan top çikolatalari yedim eşim dedi ki bunlari ye ye hayatta kilo veremezsin dediiiiiii
Ya benimde kaç gündür sağ dizim ağrıyor ya.. aralıksız spor yaptım ya.. leslie ama işte benim vucut azcık hassas ya.. hamilelikten sonra böyle oldum..Bi dışarı çıktım geldim geberdim, spora gittim
Yine turşum çıktı
Yaptığım sporlardan bahsettim
Özellikle bacak kalça hareketleri , fazla gelebilir , birde kas yırtılması olmasın dedi
Regle rağmen eksi gelmek gayet güzel, spor yapabilsem ben de cuma güzel sonuç alırım ama yapamıyorum şu an.Bende bugün regl oldum, ödem yapıyo bende de -200 gr geldim
Regliye inat cuma güzel eksiyle gelicem
Spor sonrası esneme yapıyor musun abla ağrıyı alır aslında Ya da ani bişi mi yaptın kiYa benimde kaç gündür sağ dizim ağrıyor ya.. aralıksız spor yaptım ya.. leslie ama işte benim vucut azcık hassas ya.. hamilelikten sonra böyle oldum..
Korkunun ecele faydasi yokkiibizimde pazar var bende birazdan cikicam
Teşekkür ederimAlintida gördüm sende hoş geldin aramıza canımkalabalık ama en sessiz zamanda gelmissin neyseki ev yerleştiriyorum bı kaç güne kulaklarininizin pasini alırım
Tam bir ay var o tarihe, ilk kilolar da hızlı gider zaten. İşi biraz da sıkı tutarsan 6 kiloyu rahat verirsin. Şu an tam olarak kaçsın.temmuz 8 de 80 kiloyu görmek olsun.. umarim olur mu ki
Benim eşimde Bilecik li ama çok şükür Bozüyük de yaşıyoruz Bilecik i pek sevemedim benaa bende Bilecikin geliniyim eşim bilecikli :)
Kavrulmamis olursa bir de kararında olursa gerçekten kilo yapmıyor evden hiç eksik etmem ben de..Kuruyemiş yasak degil kararında yersen eger ama ben kendimde farkettim aksam yiyince ertesi gün tartida arti geldim hurma,incir,yulaf topları vardi bibakim kaydetmiştir kalorisi azdi
Demek böyle dedi ceza olarak ona perde taktırma zamanı gelmiş migim....ben marketten çiolatalar almişim niye aldimsa
Birtane ispankli gözleme yemiş olabilirimEllerine sağlık
Eşimle aynı köylümüz çıkmasınBenim eşimde Bilecik li ama çok şükür Bozüyük de yaşıyoruz Bilecik i pek sevemedim ben
Sabah 89 şimdi 88,1Tam bir ay var o tarihe, ilk kilolar da hızlı gider zaten. İşi biraz da sıkı tutarsan 6 kiloyu rahat verirsin. Şu an tam olarak kaçsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?