Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 7 de evden çıkıyosan neden işyerinde kahvaltı yapmıyosun, ben çalışırken evden 6.30 da çıkıyodum ama 5-5.15 kalkmak yetiyodu 4 çok iddialı pek sürdürülebilir gelmedi bana
Sabah kalkınca tarçınlı limonlu 2 bardak su 20-30 dak spor bitti, hazırla kahvaltını işte yapman en mantıklı

Tabi sen bu şekilde yürütebileceksen lafım yok

Bi dışarı çıktım geldim geberdim, spora gittim
Yine turşum çıktı
Yaptığım sporlardan bahsettim
Özellikle bacak kalça hareketleri , fazla gelebilir , birde kas yırtılması olmasın dedi
Ya benimde kaç gündür sağ dizim ağrıyor ya.. aralıksız spor yaptım ya.. leslie ama işte benim vucut azcık hassas ya.. hamilelikten sonra böyle oldum..

Spor saatini bi tutturamadım nasıl yapacağımı Bi karar veremedim Bi düzen tutmadı ya bi kaç güne umarım bi düzen bulurum birde Bu sporları yapıyorum yoruyor yakıyor Ama sonradan bi sanki iyi yapamıyormuşum geliyor biraz kafama taktım gibi bu aralar

Kuruyemiş yasak degil kararında yersen eger ama ben kendimde farkettim aksam yiyince ertesi gün tartida arti geldim hurma,incir,yulaf topları vardi bibakim kaydetmiştir kalorisi azdi
Kavrulmamis olursa bir de kararında olursa gerçekten kilo yapmıyor evden hiç eksik etmem ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…