- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
İsveç İsveç olali böyle menu görmemiştiİsveç sonrası ilk menüm
Kahvaltı 11.30 gibi..
1 yumurtalı menemen
Birkaç parça peynir
1 dilim ekmek
Çay
Ara
Türk kahvesi
Birkaç çikolatalı draje
1 kayısı
Akşam 16.50
Kabak spagetti
Sarımsaklı yoğurt
2 kupa elma detoksu suyu
Su baya içiyorum saymıyorum..
Spor
2 mil leslie 30 dk
Zipzip-
Iyi oldu kac gundur temizlik yapmamistikHaydi bakalim iş çikti size iyi olmus yarin yapmazsin
Bu mesaji alintiladim ki aksam ki salataya ne oldu gozleme olduBen yogurtlu salata yapicam bugünde
Bolgesellerin dakikasi 6 puan o puanla hesaplayabilirisnBişey sorcam ben sporu tefonumdaki uygulamalardan yapıyorum yalniz bazi hareketlerin puanlamisi listede yok neye gore yapayim cardio olarakmi hesapliyim acabaZipzip-
Super canim her gun hatirlatalim birlikte yapalimBen de başlarım canım
Diskalifiye takimdaki kurallara uymamak,bildirimde bulunmamak gibi durumlarda oluyorHosgeldin canim sende aramizadiskalifiye neden oldunki
Aman dikkat et ablacimBi dışarı çıktım geldim geberdim, spora gittim
Yine turşum çıktı
Yaptığım sporlardan bahsettim
Özellikle bacak kalça hareketleri , fazla gelebilir , birde kas yırtılması olmasın dedi
Arada dinlendir kaslarini canim hergun spor onerilmiyor zatenYa benimde kaç gündür sağ dizim ağrıyor ya.. aralıksız spor yaptım ya.. leslie ama işte benim vucut azcık hassas ya.. hamilelikten sonra böyle oldum..
Süpersin canimZipzip-
50 suguat, 60 saniye plank, 400 kol hareketi, 50 süpermen hareketi yaptım
Bu haftaki kaçamak hakkin doldu gunlerden pazartesindeyiz cumaya kadar guzel menu ve spor bekliyorumBirtane ispankli gözleme yemiş olabilirim
Diskalifiye olmuş onu anladimda nedenini anlamadim yazmakta istemedi sanirimIyi oldu kac gundur temizlik yapmamistik
Bu mesaji alintiladim ki aksam ki salataya ne oldu gozleme oldu
Bolgesellerin dakikasi 6 puan o puanla hesaplayabilirisn
Super canim her gun hatirlatalim birlikte yapalim
Diskalifiye takimdaki kurallara uymamak,bildirimde bulunmamak gibi durumlarda oluyor
Aman dikkat et ablacim
Arada dinlendir kaslarini canim hergun spor onerilmiyor zaten
Süpersin canim
Bu haftaki kaçamak hakkin doldu gunlerden pazartesindeyiz cumaya kadar guzel menu ve spor bekliyorum
yap yap bu hafta bende yokk kaçamak hafta sonu yaptimSopa hatırlatması da yapalim
Kilo bildirimi yapmamis 3 hafta ust uste canimDiskalifiye olmuş onu anladimda nedenini anlamadim yazmakta istemedi sanirim
Heeeee iyi ozaman anladim,baska birsey var zannetim birilerinlemi dalaştı dedimKilo bildirimi yapmamis 3 hafta ust uste canim
Tamamdir cnm o zamanBolgesellerin dakikasi 6 puan o puanla hesaplayabilirisn
Hee eksinli bir olay olmamissHeeeee iyi ozaman anladim,baska birsey var zannetim birilerinlemi dalaştı dedim
Bende bekledim olaylimi attilar yoksa dedim tühhhhHee eksinli bir olay olmamiss
dinlen azcik onca iş yapmissinizSpor tablosu yapacagim ama useniyorum puanlari not alıyorum yarin sabah yaparim insallah
Bize bu ara cok denk gelmiyor insallah gelmez uye gelmeyince mecbur diskallifiye ediyorsun:)Bende bekledim olaylimi attilar yoksa dedim tühhhh
Cay demledim csy icerken dinlenirimdinlen azcik onca iş yapmissiniz
Bugün sadece sabah yedimSuyun muhteşem kuzumda sen kuruyemişten yemek kdr kalori almışsınkaç öğün yedin yavru kuş işte yiyecek bir. Şey bulamadın sanırsam yine
Diyetisyen listesi mi canim sabah yumurtada eklesen guzel olabilir ,aksamda gozume az geldi nedensePazartesi menu bildirimi
Sabah 11.00
1 domates
1 salatalik
3 yesil biber
1 dilim peynir
2 dilim kepekli ekmek
2 bardak sekersiz cay
Ara öğün saat 15.00
1 sekersiz türk kahvesi hindistan cevizi yagi ile birlikte
Aksam saat 19.00
4 y.k bulgur pilavi
4 y.k taze fasulye
3 y.k dereotlu yogurt
2 litre normal 1 litre detoks suyu toplam 3 litre su
Sporda
Bolgesel bacak kalca gobek egzersizleri
Yoga ile zayiflama seansi
15 dk leslie 1 mile
Toplamda 325 puan
Zipzip-
Toplu yazabilirsin canim sorun olmazBide ben sporu toplam yazdim ama tek tek puanimi yazsaydim cnm bilemedimZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?