- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canim yanındaBize bu ara cok denk gelmiyor insallah gelmez uye gelmeyince mecbur diskallifiye ediyorsun:)
Cay demledim csy icerken dinlenirim
Sagol canim cuma gununden bu yana tatli birsey tuketmedimAfiyet olsun canim yanındavereyimmi
İstikrarlı görüyorum kaptan seniSagol canim cuma gununden bu yana tatli birsey tuketmedim
Sadece dun aksam 1 tane hurma yedim kahvenin yanında:)
55 kilo hedefime ulasacagim insallah bu hafta
Bende kendime sasiriyorum acikcasiİstikrarlı görüyorum kaptan seni
Bilmiyorum ki.. sen 150 dedin ben hiç hesaplamadımretro_hippo leslie 2 mil yapiyorsun ya dakikasi 3 puandan 90 puan yapiyor digerlerini yalnis mi hesapladik hep
Muhteşem ötesi bir gün...Menüyü yazmaya başlayayım
Sabah 6da
Yulaf-elma-tarçın-süt karışımı yedim
20 Dk sonra elma çayı içtim
8de erik yedım
Çaylar
12 de
Çorba
Mantar tavuklu sote yedim
Ara 13:00 de erik
14:00 de şekersiz fitre kahve
Çaylar
Su: 1lt
Spor:10 bin adım daha yürüyeceğim 12 bini bulurum
Ekşin heyecan veriyor di miBende bekledim olaylimi attilar yoksa dedim tühhhh
bende bazen yiyim yiyim diyom sonra dusunuyom neden yicenkiBende kendime sasiriyorum acikcasi
Karar verdigimde kacamak yapma olasiligim cok dusuyor
Burda ilk kilo verdigimde hic kacsmak yapmazdim
Sonra kaptan olunca isler degisti
Heeee vallaa abla bazen ekşinlar iyi oluyo sürekli girmek istoyosun buraya nolmus nolmuş acaba deyipEkşin heyecan veriyor di mi
Deli miyiz bizbende bazen yiyim yiyim diyom sonra dusunuyom neden yicenki
Azcukkk var içimizde o deliden ama neyseeeeDeli miyiz biz
Bile bile lades diyelim.
Orası öyle...Heeee vallaa abla bazen ekşinlar iyi oluyo sürekli girmek istoyosun buraya nolmus nolmuş acaba deyip
Zipzipimin zopasi engelliyor beni... Gözümü karartamiyorum içimizdeki deliyi susturmak önemliAzcukkk var içimizde o deliden ama neyseeee
Şarj bitiyo şarja gidiyo telefon,şarj bitiyo şarja gidiyo telefon sıyırdi kafayi telefon sürekli elimde bide bebenin elinde 2mizin elinde mekik dokuyo tabiki yer kafayiOrası öyle...
Kulüpte zaman geçirince aklıma bir şey yemek gelmiyor benim . Memnunum o yüzden ekşin da tuzu biberi oluyor...
Sorma abla o sopa baskasinda yoktur vallaaaZipzipimin zopasi engelliyor beni... Gözümü karartamiyorum içimizdeki deliyi susturmak önemli
Dakikasi 3 puanmis 30 dakika yazmissin bugun o zaman fark ettim :))Bilmiyorum ki.. sen 150 dedin ben hiç hesaplamadım
Bir ara eksinsiz günümüz yoktu durulduk bu araHeeee vallaa abla bazen ekşinlar iyi oluyo sürekli girmek istoyosun buraya nolmus nolmuş acaba deyip
Keşke olsa dicem ama sonra agzimi tutamiyom gene özür dileyen ben oluyom yanlis anliyolar ne hikmetseDakikasi 3 puanmis 30 dakika yazmissin bugun o zaman fark ettim :))
Niye 150 dedim.ki
Bir ara eksinsiz günümüz yoktu durulduk bu ara
Yaaaaaaaaaa çok güzel beeederesakaryadan tanıdıklar var çokSelbükü de ben 29 senedir Bilecikteyım ayrıca eşim benım ilkokul arkadaşım
GülümbeYok değil değilmişo köylerı de biliyorum
Yok ya lütfiin amaKız sanki sende hep bir kaçamak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?