Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak bak kaptanıma 55 olacak bize hava atacak
Hadi bakalım, yakışır kaptanıma

Ev kadını olmak zor zanaat
Gercekten zormus
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Hosgeldin canim aramiza tekrardan bende elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Yediklerine dikkat edip ,spor yaparsan kisa surede hedefine saglikli bir sekilde ulasirsin
Gecmis olsun canım neyin var
Günaydın herkeseee musmutlu gün geçirin inşallah. @Lili 38 hoşgeldiniz
Günaydın canim ❤
Sabah 45 dk yuruyusumu yapip geldim, kahvaltimizi hazirladim domates salatalik iki haslanmis yumurta peynir zeytin semiz otu incecik 3 dilim bugday ekmegi yedim. Bh bildirimleri nezamannve nasil yapicaz aceba toplu sekildemi yazicaz
Evet canim aksam toplu yaziyoruz
Günaydın güzel bir gün olsun ❤

Ben yataktan ayrılamadım valla, dün bedenim yorulmuş baya
Kalkıp şimdi sabah sporlarımı yapıcam
Gunaydin abla
Zipzip- kaptancım günaydın

Sana kahvaltı hazırlamak geldi içimden
Sonrada kahve

Yaa ne guzel bir kahvalti tesekkur ederim
Günaydınlar herkese
Günaydın canim ❤
arkadaşlar limon tuzu kilo aldirir mi?
ben salataya atıyordumda.
Limon tuzu yerine taze limon kullansan dahs guzel olur aslinda ama kilo aldirir mi hic fikrim yok
Gunaydin canim ❤
buneyaaaaaa gecmiş geçmişte kalsin deyipte okumucaktim bile azcik frenlereyin lutfen kendinizi az konusun sabah sabah
Bak senin icin cook yazmaidm tek mesajda hepsini yaziyorum
Günaydın canım, erkencisin bugün.
Aksam yorulup erken yatiyorum sabahda erken kalkıyorum canim
günaydın kızlar
Gunaydin canim ❤
Tamam canim telefonun cabuk yapilir insallah özleriz ❤

Gunaydin canim ❤
Kotu olmus sana bir zarari oldu mu kapagin

Hoşgeldinizaynı boydayız bn selen 37 yaşında 2 çocuklu bir öğretmenim umarım istediğiniz kiloua hemen ulaşırsınız

Günaydın, inşallah bu sefer çabuk gelir, sporunu özlemişsindir iyi gelecektir

Gunaydinn bu gruba gelmem gerekiyormus geldim bakalim bende zayiflamak istiyorum
Günaydın hoş geldin. Arkadan iteklediler gibi yazmışsın gibi geldi bana... Ne iyi ettim de geldim diyecegin mesaj bir iki güne gelecek eminim. Hayırlı olsun inşallah tez zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
Simdi ne yapicam grupta isler nasil isliyor hic bilmiyorum ilkkez katildim yardimci olursaniz cok sevinirim
Şişko olmak birinci kuralimiz

Hoş geldin aramıza dilek çok fazla bir kilon yokmuş verirsin hemencik 2 ayda sen tamamsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…