yaş 38 oğlunuz 22Aminn mainnn kiz olsun diye diye 4 oglan
22 yasinda buyuk oglum Ahmet
18 yasinda Muhammed
13 yasinda Enes
2 bucuk yasinda Ömer Asaf
Bak bak kaptanıma 55 olacak bize hava atacak
Hadi bakalım, yakışır kaptanıma
Gercekten zormusEv kadını olmak zor zanaat
Günaydın canim ❤Günaydın herkese
Günün verimli harika mutlu bir gün olsun
Ben erken uyandım
Namaz kuran derken biraz buraya takılıyorum
Sporumu yapacağım
Sonra 6:30 ya kahvaltı etmeyi düşünüyorum duş alayım Mis gibi ama sabahları ben duş almayı çok üşeniyorum
Duşumu alınca gün daha sağlıklı hissediyorumne bilim
Ben acayip üşengeç biriyim valla ya pes etme noktasına gelince bana motive verin kolay pes ediyorum
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın
Hosgeldin canim aramiza tekrardan bende elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorumIsmim Dilek
Yasim 38
Kilom 70. 500
Boyum 1.68
Evliyim 4 cocuk annesi ve ev hanimiyim
62 kiloya dusmek isterim
Daha once bu tarz gruba hic katilmadim
SAglik sorunu olarak guatr hastasi ve romatizmal hastaligim var
Saglik ve goruntu olarak kilolu olmayi hic hor zaman sevmedim
Kilo alma sebebim 12 yildir sogara kullaniuordum ve 3 bucuk ay once biraktim ve kilo aldim
Isde benim kisa hikayem
Gecmis olsun canım neyin varZipzip-
Pazar : 9400 adım : 140 puan
120 dakika ev işi : 60 puan
Toplam : 200 puan
Pazartesi : 7000 adım : 105 puan
400 kol hareketi : 57 puan
50 süpermen hareketi:8 puan
60 saniye plank : 20 puan
Toplam : 190 puan
10 bine tamamlayamadım akşam rahatsızlandım.
Günaydın canim ❤Günaydın herkeseee musmutlu gün geçirin inşallah. @Lili 38 hoşgeldiniz
Evet canim aksam toplu yaziyoruzSabah 45 dk yuruyusumu yapip geldim, kahvaltimizi hazirladim domates salatalik iki haslanmis yumurta peynir zeytin semiz otu incecik 3 dilim bugday ekmegi yedim. Bh bildirimleri nezamannve nasil yapicaz aceba toplu sekildemi yazicaz
Gunaydin ablaGünaydın güzel bir gün olsun ❤
Ben yataktan ayrılamadım valla, dün bedenim yorulmuş baya
Kalkıp şimdi sabah sporlarımı yapıcam
Yaa ne guzel bir kahvalti tesekkur ederim
Günaydın canim ❤Günaydınlar herkese
Limon tuzu yerine taze limon kullansan dahs guzel olur aslinda ama kilo aldirir mi hic fikrim yokarkadaşlar limon tuzu kilo aldirir mi?
ben salataya atıyordumda.
Gunaydin canim ❤Günaydın
Bak senin icin cook yazmaidm tek mesajda hepsini yaziyorumbuneyaaaaaa gecmiş geçmişte kalsin deyipte okumucaktim bileazcik frenlereyin lutfen kendinizi az konusun sabah sabah
Aksam yorulup erken yatiyorum sabahda erken kalkıyorum canimGünaydın canım, erkencisin bugün.
Gunaydin canim ❤günaydın kızlar
Tamam canim telefonun cabuk yapilir insallah özleriz ❤Telefonuma uyan 1tane sarjim vardi oda aksam sarjdayken telefon yere düşünce ucu kırılmış nasil sinirliyim nasil
Telefon yeri bozuktu zaten bugun tamire gidicek telefon girebilirsem bilgisayar dan ara ara giricem yoksa şarjim 30larda biticek gelmezse telefonum haberin olsunZipzip-
Allah bagışlasin :) çok küçük evlenmişsin sanirim :)Aminn mainnn kiz olsun diye diye 4 oglan
18 yasinda Muhammed
13 yasinda Enes
Masallah Allah bagislasin cocuklarinizi ❤Aminn mainnn kiz olsun diye diye 4 oglan
18 yasinda Muhammed
13 yasinda Enes
Gercekten zormus
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Hosgeldin canim aramiza tekrardan bende elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Yediklerine dikkat edip ,spor yaparsan kisa surede hedefine saglikli bir sekilde ulasirsin
Gecmis olsun canım neyin var
Günaydın canim ❤
Evet canim aksam toplu yaziyoruz
Gunaydin abla
Yaa ne guzel bir kahvalti tesekkur ederim
Günaydın canim ❤
Limon tuzu yerine taze limon kullansan dahs guzel olur aslinda ama kilo aldirir mi hic fikrim yok
Gunaydin canim ❤
Bak senin icin cook yazmaidm tek mesajda hepsini yaziyorum
Aksam yorulup erken yatiyorum sabahda erken kalkıyorum canim
Gunaydin canim ❤
Tamam canim telefonun cabuk yapilir insallah özleriz ❤
Gunaydin canim ❤Günaydınn kızlar
Dün makyaj masam geldi kapağı gece elime düştühayatımda bu kadar ağlamamıştım 2 aydır bekliyom adamlar aldı geri gitti iyi mi tüm malzemeler yine leğeni boyladı
Spora gidiciğim çoooook heyecanlıyımmmm
HoşgeldinizIsmim Dilek
Yasim 38
Kilom 70. 500
Boyum 1.68
62 kiloya dusmek isterim
Kilo alma sebebim 12 yildir sogara kullaniuordum ve 3 bucuk ay once biraktim ve kilo aldim
Isde benim kisa hikayem
Ağrıyor cnm ama bir şey olmadıGunaydin canim ❤
Kotu olmus sana bir zarari oldu mu kapagin
Cok şükür cocuklara denk gelmemis canimAğrıyor cnm ama bir şey olmadı
Fakat çocukların eline düşerse kırılırdı ondam geri yolladım ha kim yaptı derssen kocamın ustası
Bn üste açılan bir kapak istedim cnm ama o da kocamı suçluyorCok şükür cocuklara denk gelmemis canim
Usta iyi degilmis demek ki
Günaydınn kızlar
Dün makyaj masam geldi kapağı gece elime düştühayatımda bu kadar ağlamamıştım 2 aydır bekliyom adamlar aldı geri gitti iyi mi tüm malzemeler yine leğeni boyladı
Spora gidiciğim çoooook heyecanlıyımmmm
Sağol canım, ani bir mide bulantısı oldu. Erken yattım akşamGecmis olsun canım neyin var
Gunaydinn bu gruba gelmem gerekiyormus geldim bakalim bende zayiflamak istiyorum
Geçmiş olsun negom dikkat et kendineSağol canım, ani bir mide bulantısı oldu. Erken yattım akşam
Okumayacam banane33 sayfa mı ohoooo vizzz geçer
Sağol canımGeçmiş olsun negom dikkat et kendine
Günaydın hoş geldin.Gunaydinn bu gruba gelmem gerekiyormus geldim bakalim bende zayiflamak istiyorum
Şişko olmak birinci kuralimizSimdi ne yapicam grupta isler nasil isliyor hic bilmiyorum ilkkez katildim yardimci olursaniz cok sevinirim
Free listedekilerin yarisi gelmiyor canim bende yeni uye cagiriyorum :))6. Takim listesini sayiyorumdur
Hoş geldin aramıza dilek çok fazla bir kilon yokmuş verirsin hemencik 2 ayda sen tamamsinIsmim Dilek
Yasim 38
Kilom 70. 500
Boyum 1.68
62 kiloya dusmek isterim
Isde benim kisa hikayem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?