- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Cnm oğlun kaç yaşında? Kaç kilosunuz? Birde oğlun küçük daha onun meta ile seninki bir olur mu ki bilemedim.. yani aynı liste size aynı sonuç vermeyebilir.. Keşke sende aynı diyetisyene gitsen..Bi gelip bi gittim cevap veren olduysa görmedim valla kusuruma bakmayın
İşlerim hafifledi menülerime odaklanıcam inş.
Oğlum dr gitti nerdeyse aynı kilomuz aynı sorunlar var onun listesini yapıcam bende.
Hem onun için hem kendim için umutluyum.
Kontrolü takibi olucak sonucuda inşallah
Yok canim hamile degilimLili sen hamilemisin kız senin burda ne işin var senin daha emzirme dönemin neyim var 6 ay sonra gel
Allah Allah niye oyle bir seye kapildinizkiBende yazacaktım şimdı hamilemisin diye
Maşallah sanada keşke bende badana boyaya başlasam nasılda üşeniyom
Yanlis bir düşünce hiç birseyi hayatımızdan çıkarmamak lazım çünkü sonra insana bıkkınlık geliyor dengeli tüketmekten yanayım sen en çok sevdiğin dondurmayı hayatından çıkar deseler yapa bilirmisin en sonunda patlarsin daha çok yersin en güzeli dengeli tuketmek diyetisyen olacak hatunumda kıymetin bilinmiyor o başka
Allah Allah niye oyle bir seye kapildinizki
Hamilelik takvimin var 39 haftalık msjlarını altında..Allah Allah niye oyle bir seye kapildinizki
O omer asaf in takvimiydi 2017 de girmisdim niye suan oyle gorundu anlamadimHamilelik takvimin var imzada ondan :)
Ayarlardan kapat istersen..O omer asaf in takvimiydi 2017 de girmisdim niye suan oyle gorundu anlamadim
biz diyetisyenlerden daha iyiyiz bonus:) çünkü kilo verenler bu konuda daha bilinçli olduklari düşünüyorum bence diyetisyenlerin kendileri her türlü diyeti 1 hafta denemeleri şart sonra danışana yapabilmeli diye düşünüyorum.Kız sen mi başlıycan
Aynen gülümse kendimde başarı sağlayamadım verdiğimi hep aldım ama çok şey öğrendim o 2 yıllık 4 yıllık okuyup diyetisyen oluyolar ya kendilerini geliştiremeden herşey ezberden onlarım bildiğini bizde biliyoruz zaten.
1 çorba kaşığı zeytinyağ kullanıcaksın mesela öğünde neye yeter ki yemek yapmak yemek eziyet
Evet baktim suan kapattim sanirimAyarlardan kapat istersen..
Yedikçe miğde buyuyor bir zaman sonra doyma hissi olmuyor sanki bende bir donem öyleydim bu yaşta şeker kıyamam ya bazılarını eritiyor mum gibi bazılarında kilo yapıyor çok şükür benim şeker problemim yok ama halalarim hep şeker hastasi insülin ignes kullanıyorlar bizdede zayıf kimse yok kuzenler arasında en zayıf benim düşün şişmanlık iki tarafimdada var dikkat etmesem hemen alırım o yüzden sürekli diyet modunda gecirmeye çalışıyorum yeter artık verme diyorlar ama bıraksam bütün emekler çöp olacak ama bak sana bı tavsiye oglunla beraber sende dikkat et birlikten kuvvet doğar birbirinizi motive ede bilirsiniz küçük küçük haftalık hedefler koyun birikte yürüyüşe çıkın ikiniz icinde iyi olacak emin ol diyet tek başına olmuyor malesef yanında birinin destek olması çok güzel jns Allah diyetisyenden memnun kalırsınız ikiniz içinde bir değişim olur canımEvet şeker hastalığı var genetik ailede. Eskiden şeker hastalığıydı şimdi insülin direnci oldu. Hepimizde var nalet.
Oğlum 16 yaşında. Yavaş yavaş arttı kilosu tabi boyu benden uzun 10 cm ama yinede kilolu.
Eşim istediğim düşündüğüm desteği veremedi geçen senelerde diyetisten deneyimi oldu ama bıraktık.
Uygulamadın mı boş çöp bir para oluyor. Bide sağolsun bazı diyetisyenler ezberden liste veriyor onlar bişey kazandırmıyo insana.
100 kiloyada 3 köfte 70 kiloyada 3 köfte olmaz.
Bu dr u çok tavsiye ettiler inşallah iyi olucak. Epeydir konuşuyoruz kendide istiyor artık.
İnan büyüdükçe daha zor oluyo gülümse iştahları çok artıyor
Sorma canım bendede var Birtane hep yicem diyoEvet şeker hastalığı var genetik ailede. Eskiden şeker hastalığıydı şimdi insülin direnci oldu. Hepimizde var nalet.
Oğlum 16 yaşında. Yavaş yavaş arttı kilosu tabi boyu benden uzun 10 cm ama yinede kilolu.
Eşim istediğim düşündüğüm desteği veremedi geçen senelerde diyetisten deneyimi oldu ama bıraktık.
Uygulamadın mı boş çöp bir para oluyor. Bide sağolsun bazı diyetisyenler ezberden liste veriyor onlar bişey kazandırmıyo insana.
100 kiloyada 3 köfte 70 kiloyada 3 köfte olmaz.
Bu dr u çok tavsiye ettiler inşallah iyi olucak. Epeydir konuşuyoruz kendide istiyor artık.
İnan büyüdükçe daha zor oluyo gülümse iştahları çok artıyor
52-53 aralığına inip korumaya çalışacağım cnmHelal olsun valla.. sen diyette misin korumada mı?
Sağol ablacım geçtiÇok geçmiş olsun...nane limon iç bitanemm...
Cnm oğlun kaç yaşında? Kaç kilosunuz? Birde oğlun küçük daha onun meta ile seninki bir olur mu ki bilemedim.. yani aynı liste size aynı sonuç vermeyebilir.. Keşke sende aynı diyetisyene gitsen..
Bende yazarken çokkk düşündüm haaa şimdi biri bana derse dondurma diye gene sen atladın tanıyorsun beniYanlis bir düşünce hiç birseyi hayatımızdan çıkarmamak lazım çünkü sonra insana bıkkınlık geliyor dengeli tüketmekten yanayım sen en çok sevdiğin dondurmayı hayatından çıkar deseler yapa bilirmisin en sonunda patlarsin daha çok yersin en güzeli dengeli tuketmek diyetisyen olacak hatunumda kıymetin bilinmiyor o başka
Benimde basimda var buyuk oglum zayif kilo alayim diye cabaliyor muhammed 3 sene once istedigi ideal kiloya geldi hala fit ama enes kilolu onun vermesini cok istiyorum ama nasil olacak hic bilmiyorum pek istahliSorma canım bendede var Birtane hep yicem diyo
Kaptan alışkın sıkıntı yoksayfa büyüdü zıpzıp kaç sayfa okuyacak yamaşaallah diyorum.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Ben yapcam badana boya napim boyalar olmus birdünya para boyacı tutsam oda çok isticek eniyisi alıp yapayım diyorumKız sen mi başlıycan
Aynen gülümse kendimde başarı sağlayamadım verdiğimi hep aldım ama çok şey öğrendim o 2 yıllık 4 yıllık okuyup diyetisyen oluyolar ya kendilerini geliştiremeden herşey ezberden onlarım bildiğini bizde biliyoruz zaten.
1 çorba kaşığı zeytinyağ kullanıcaksın mesela öğünde neye yeter ki yemek yapmak yemek eziyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?