Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın tatlım...tartıdaki rakam seni dahada hıslandırsın...hep birlikte üstesinden gelicez merak etme...şekrcim kendine dijital bi tartı al bence ve sabahları aç karnına wc den sonra tartıl senin gerçek kilon bu olur,akşam 1-2 kilo fazla çıkabiliyoa.s

kirazım doktorum bu hafta ekmeği kestiği için yemiyorum hiç . bakalım yarın nasıl bir sonuçla karşılaşıcam tartıda çok merak ediyorum .

bence güzel bi sonuç çıkacaktır nazlım,bu haftaki menülerin çok güzeldi:lepi:

şekercim menün gayet güzel..ama sabah kahvaltına ekmekte ilave etsen daha güzel olur...hatta akşam pilav yeme onun yerine sabah 2 dilim çavdar,kepek ekmeği yiyebilirsin...buda sana gün boyu yeter...tabi bu benim naçizane fikrimopuyorumnanaktan

ya kızlar bende anormallikmi var ne ben üşüyorum ve inanmazsınız elektrikli sobayı açtım .

günaydın şekerciğim . hep beraber veririz kilolarımızı sıkma sen canını . burda bunun için varız zaten .

Teşekkür ederim cnm inşallah vercezz tabii irademizle azmimizle bunları da aşıcazz

Menümde ekmek kullanmıyorum çünkü alıştım 3 haftadır kullanmıyorum olumunekankayizsmile vereliniortak

nazlıcım sendedemi kansızlık var acaba...bide karbonhidrat almıyosun ya ondanda olabilir tatlışım

kansızlık varmı bilmiyorum canım ama . kan sayımım baya düşük onu biliyorum . onun için kan almıyorlar benden . bana yetecek kadar kanım varmış . 2 kere kan vermeye gittim almadılar .

GÜNAYDIN SİMOŞUM YAZ KIZ BAKALIM NELER YEMİŞSİN . COZUTMA YERSİN OKLAVALARI VALLA alsanaalsanasmileklava:

Çok şeyler yiyorum nazlıcım yaaa eyvahedigeldismile hala regl olmadım ondanmıdır nedir niye böyle oldu bu ay yaaaaa offff kafamçokkarıştı

Çok şeyler yiyorum nazlıcım yaaa eyvahedigeldismile hala regl olmadım ondanmıdır nedir niye böyle oldu bu ay yaaaaa offff kafamçokkarıştı

havalardan olabilir canım . yada şu kansızlık olayını kendine çok stres yapıyorsun ondan da olabilir canım . olursun yakın zamanda takma kafana canım .

Benimde çok sıkılıyor nazlım yaaa, pppöfffff daraltı geldi, bu arada ünlülere benzetilme başlığı varya forumda orada beni deniz seki ye benzetmişler, 40 yıl kalsam aklıma gelmezdi bilmiyorumkismile
Mekan arıyorum nazlıcığımmm yaaaaa nişan için mafoldumben 100 lerce yerden içime sinenleri ayırıyorum ama bu işin altından kalkamayacağım sanırım, fenalıklar geliyor ne zormuş ya :sinifsinif: Anadolu yakasında istiyorum , yemekli olacak, bir kaç yer var aklımda ama annem zora koşuyor, tamam ben istediğin yerde yapacağım nişanını ama aynı ihtişamla düğün isterim erkek tarafından diyor fisfisfis offfffffffff hiç nişan yapmadan direktmi evlensek ya CADIARZU yasinde bütün kararları bana bırakıyor :1ninca:

bence annen ne istiyorsa onu yap onunda gönlü olsun . anneler bu dönemlerde çok hassas olurlar . bende nişan istemiyordum ama annem çok istiyordu gönlü kırılmasın diye herşeyi kabul ettim nede olsa ilk çocuğunu evlendiriyordu . ALLAH kısmet ederse nezaman düşünüyorsunuz nişanı canım .

off simoşum bu düğün nişan işleri benide o kadar geriyoki...o hazırlıklar gözümde çok büyüyo...bazen bende tamere diyorum sade bi nikahmı yapsak diye,yada beni en iyisi kaçır diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oh sabah sıcak diye yürümemiştim kızınyüzünden çıkmışken yürüdüm 45 dk ama hava çok kötü çok bunaltıyor ...ardındanda pilatesimi yaptım bugün karın günüydü mahvetti ebru . kıs hamilelik dinlemiyorya nasılda pilates yapıyor .kaydirigubbakcemile3
ardındanda tepindim 15 dk ..
liliş ablamı duyar gibiyim . (Allahın spor mANyagı diycek ):roflol:AMA ıYı OLDU KENDıME GELDıM HALSıZLıGıM GıTTı . SPOR BENı DıNÇLEŞTıRYOR HALSZıLıGıMı ALIYOR KISLAR .yerimseniben

ya kızlar bende anormallikmi var ne ben üşüyorum ve inanmazsınız elektrikli sobayı açtım .
NAZLIM KANIN AZSA BıRDE yagların eriyorda ondan .
kirazım doktorum bu hafta ekmeği kestiği için yemiyorum hiç . bakalım yarın nasıl bir sonuçla karşılaşıcam tartıda çok merak ediyorum .
bu hafta benim tahminlerime göre 1 .2. kilo arasıkilo kaybı bekliyorum nazlım senden çünki senin menülerin genelde karbonhidrat agırlıklı oluyordu . bu hafta diyetistenin önerisi iyi olmuş kilonu baya etkiler bu durum .kaydirigubbakcemile2
şeker simdi kulaklarını aç beni iyi dinle canım ama uyup uymamak sana kalmış tabi.
bu menünde senden ricam sabah 1 dlde olsa ekmek eklmem tam bugday ekmegi. ben ekmek yemiyorum diye bilirsin ama inan o 1 dl ekmek sana daha güzel kilo verdirir ve sayamıycam kadar fayda saglar ayrıntıya girmeyeyim . gün boyuda seni tok totar kavaltındaki ekmek .
diger ögünlerde ekmek yeme bu iyi bir seçim vereliniortak
akşamki menünde pilav ve makarnadan uzakdur aslında tüm ögünlerinde uzakdur .a.s akşam türlünün yanıda salata ve yogurt yesen süper olurdu .ögleninede gene salata eklemeliydin .

anladıgım kadarıyla biraz tez canlıyız hemen verip kurtulayım diyorsun . ama bilki asıl yanlışı bu düşüncende yaparsın .boshayallersmile
sen bu kilolar bi kaç haftadamı aldınki bi kaç haftada kurtulasın .
ayrıca hızlı giden hızlı gelir .
ben sana ilk etapda sporu fazla önermem . bikaç hafta diyetini yap . belli bir kilodan sonra spora başla derim .
Günaydın yavru ceylanlar bayanssulusmile Menüler süper , ama ben yediklerimi yazmayayım :jeyyar:
döküllen yediklerini.kaydirigubbakcemile
geçmiş olsun ablam
hepinize hayırlı geceler sevgili takımım her birnizi ayrı ayrı öpüyorum hemde en kokulusundanopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
Şeniz
kirazım Bı KAÇ ÖNERı .
salata göremiyorum menünde .bol lifli gıdalar hem seni tok tutar hemde vc işini halleder.hemde yenen yemegi dengeler .yerimseniben
birde şu etimek işini kaldır . tam bugday ekmEgi ekle hatta unon yeni ekmegi süper biraz pahalı ama sadece kavaltıda yedigimizden 1 hafta gidiyor 1 paket ekmek .UNO DENGE LAYT .
AMA MENÜNBU HALıYLEDE GÜZEL KıRAZIM .alkisalkisalkis
haa unuttum bide her wc ye gitttiğimde aynnanın karşısındakaydirigubbakcemile3 kolları göğüste birleştirme hareketi yapıyorum 100 kere...günde 10 kere rahat gittiğime göre eder 1000 hareket.:lepi:
işte bu kirazım kilo vermek için gerEken şey ıS-TE-MEKKopuyorumnanaktan

NERŞEHıRLıMıSıN KIS HEMŞO bende aksaraylıyım .opuyorumnanaktan
hadi bakalım sana güzelve keyifli günler göründü...
pc nede acil şifalar .kaydirigubbakcemile3
şeker baskül edin kenine komşuda tartılmakla olmaz bu iş sabah açkarna tartılmalısın aynı baskülde ....
boyun uzun göstermiyor olabilirsin ....a.s
Hepinize hayırlı akşamlar kızlarr mahvolmuşum ben yaaa delircemm daha çok spor yapmam lazım daha çok enerji tüketmem lazımm senağlama
kafamçokkarıştışeker sakin olya buna telaş . . kaç yaşındasın yazdıysan unuttum kusura bakma ..

gözdem annene bırak güzelim inanki aneler en iyisini yapar .yerimsenibenbunlar tatlı telaşlar inan keyfini çıkarmaya bak bu günler tekrar gelmeyecek .:1hug:

Son düzenleme:

aebenim sabah bolce yeşillilk domates salatalık yedim,ama bugünki öğlen menümde bolca salata var,ki ben tam bir salata canavarıyım çok seviyorum....ekmeğide ilk gün evde etimek vardı onla idare ettim,ama dün denge layt aldım bu sabahki kahvaltımda yedim 2 dilim:lepi:

birde bugün annemler komşularla sabah yürüyüşüne çıktılar,yarın sabah biraz daha erken kalkıp bende başlıcamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

cüper cüper cüper . desene zaten tüm tavsiyelerimi ben söylemeden daha evvel yapmışın .:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2

aeben cnm çook tşekkür ederim önerini kesinlikle dikkate alıcamm kahvaltılarda kullanırım.Ahh bu dükkan beni mahvetti inanın çıkamıyorum dışarı internetten baskülün sipariişini verdim yiter artıkkk yaa mafoldumben
Tabii ki bu kiloları hemen almıyoruz ki hemen verelimm ama iştee herkes üstüme üstüme gelince çok bunaldım hayatımda ilk defa 82 yi görrdümm vericem ama hedefim 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…