Günaydınnn Kızlarrr bende 40 dk lık biraz yürüyüş biraz koşu yaptım geldimm süper ter atmışımm
Kızlar kilomu öğrenmem iyi oldu daha çok hırslandım azimle ve sizin desteğinizle bu yağlardan kurtulacağımıza inanıyorumm kaydirigubbakcemile2
kirazım doktorum bu hafta ekmeği kestiği için yemiyorum hiç . bakalım yarın nasıl bir sonuçla karşılaşıcam tartıda çok merak ediyorum .
Kahvaltı
1 k.k peynir
1 domates
1 salata
5-6 adet yeşil zeytin
Ara
1 ekşi yeşil elma
2 Fincan Yeşil çay
Öğlen
2yemek kaşığı zeytn y. melemen
1 kase yoğurt
Ara
1 fncan yeşil çay
Akşam
4-5 kaşık türlü yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
Ara
Karpuz
2 adet kayısı
günaydın şekerciğim . hep beraber veririz kilolarımızı sıkma sen canını . burda bunun için varız zaten .
ya kızlar bende anormallikmi var ne ben üşüyorum ve inanmazsınız elektrikli sobayı açtım .
ya kızlar bende anormallikmi var ne ben üşüyorum ve inanmazsınız elektrikli sobayı açtım .
nazlıcım sendedemi kansızlık var acaba...bide karbonhidrat almıyosun ya ondanda olabilir tatlışım
GÜNAYDIN SİMOŞUM YAZ KIZ BAKALIM NELER YEMİŞSİN . COZUTMA YERSİN OKLAVALARI VALLA alsanaalsanasmileklava:
Çok şeyler yiyorum nazlıcım yaaa eyvahedigeldismile hala regl olmadım ondanmıdır nedir niye böyle oldu bu ay yaaaaa offff kafamçokkarıştı
Benimde çok sıkılıyor nazlım yaaa, pppöfffff daraltı geldi, bu arada ünlülere benzetilme başlığı varya forumda orada beni deniz seki ye benzetmişler, 40 yıl kalsam aklıma gelmezdi bilmiyorumkismile
Mekan arıyorum nazlıcığımmm yaaaaa nişan için mafoldumben 100 lerce yerden içime sinenleri ayırıyorum ama bu işin altından kalkamayacağım sanırım, fenalıklar geliyor ne zormuş ya :sinifsinif: Anadolu yakasında istiyorum , yemekli olacak, bir kaç yer var aklımda ama annem zora koşuyor, tamam ben istediğin yerde yapacağım nişanını ama aynı ihtişamla düğün isterim erkek tarafından diyor fisfisfis offfffffffff hiç nişan yapmadan direktmi evlensek ya CADIARZU yasinde bütün kararları bana bırakıyor :1ninca:
Benimde çok sıkılıyor nazlım yaaa, pppöfffff daraltı geldi, bu arada ünlülere benzetilme başlığı varya forumda orada beni deniz seki ye benzetmişler, 40 yıl kalsam aklıma gelmezdi bilmiyorumkismile
Mekan arıyorum nazlıcığımmm yaaaaa nişan için mafoldumben 100 lerce yerden içime sinenleri ayırıyorum ama bu işin altından kalkamayacağım sanırım, fenalıklar geliyor ne zormuş ya :sinifsinif: Anadolu yakasında istiyorum , yemekli olacak, bir kaç yer var aklımda ama annem zora koşuyor, tamam ben istediğin yerde yapacağım nişanını ama aynı ihtişamla düğün isterim erkek tarafından diyor fisfisfis offfffffffff hiç nişan yapmadan direktmi evlensek ya CADIARZU yasinde bütün kararları bana bırakıyor :1ninca:
NAZLIM KANIN AZSA BıRDE yagların eriyorda ondan .ya kızlar bende anormallikmi var ne ben üşüyorum ve inanmazsınız elektrikli sobayı açtım .
bu hafta benim tahminlerime göre 1 .2. kilo arasıkilo kaybı bekliyorum nazlım senden çünki senin menülerin genelde karbonhidrat agırlıklı oluyordu . bu hafta diyetistenin önerisi iyi olmuş kilonu baya etkiler bu durum .kaydirigubbakcemile2kirazım doktorum bu hafta ekmeği kestiği için yemiyorum hiç . bakalım yarın nasıl bir sonuçla karşılaşıcam tartıda çok merak ediyorum .
şeker simdi kulaklarını aç beni iyi dinle canım ama uyup uymamak sana kalmış tabi.Kahvaltı
1 k.k peynir
1 domates
1 salata
5-6 adet yeşil zeytin
Ara
1 ekşi yeşil elma
2 Fincan Yeşil çay
Öğlen
2yemek kaşığı zeytn y. melemen
1 kase yoğurt
Ara
1 fncan yeşil çay
Akşam
4-5 kaşık türlü yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
Ara
Karpuz
2 adet kayısı
döküllen yediklerini.kaydirigubbakcemileGünaydın yavru ceylanlar bayanssulusmile Menüler süper , ama ben yediklerimi yazmayayım :jeyyar:
geçmiş olsun ablamkızlarrr çok iyi değilim umarım ilerlemez boğazlarım ağrıyor hafiften ve tüm ekşlemlerim dökülüyorrr :1no2:
bugünki menümm
sabah günkurusu bir tane iki büskivii
öğleden sonra anneciğimde bir domates bir büskivi
akşam yemeğinde derisi alınmış iki adet alabalıkk yarım kase çorbaa çoban salatasıı
yemekten sonraa bir yemek kaşığı büyüklüğünde çikolatalı dondurmaaa a.s
Şenizhepinize hayırlı geceler sevgili takımım her birnizi ayrı ayrı öpüyorum hemde en kokulusundanopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
kirazım Bı KAÇ ÖNERı .günaydın kızlar...güzel bi gün olsun hepimiz için...bende menümü vereyim artık
kahvaltı
3 ad tuzsuz etimek
kk kadar peynir
3-4 yeşil zeytin
domates,salatalık,maydonoz
ara
4 ad erik
2 ad kiraz (meyvem kalmamış,torbanın dibinde bunları buldum)yerimseniben
öğle
4 kaşık türlü(susuz)
1 kase yoğurt
ara
6-7 ad taze kayısı
ara
1 küçük avuç beyaz leblebi
akşam
2 dilim karpuz
2 kaşıkpatlıcan yemeği
ara
meyve tabağı(erik,kayısı,nektari)
3 litre su,1 kupa yeşil çay,1 bardak soda
sporumuda yaptım.kaydirigubbakcemile2..şölekii....sabah akşam 20 şer dakika yürüyüş,gün içinde 40 dakika tempolu yürüyüş
akşam....15 dakika ayrobik,yarım saat bisiklet,20 dakika mekik (500 mekik )hihoyyythihoyyyt
işte bu kirazım kilo vermek için gerEken şey ıS-TE-MEKKopuyorumnanaktanhaa unuttum bide her wc ye gitttiğimde aynnanın karşısındakaydirigubbakcemile3 kolları göğüste birleştirme hareketi yapıyorum 100 kere...günde 10 kere rahat gittiğime göre eder 1000 hareket.:lepi:
NERŞEHıRLıMıSıN KIS HEMŞO bende aksaraylıyım .opuyorumnanaktanselam arkadaslar.ay bir gün giremedim ne kadar cok sey yazmissiniz 26 sayfa olmus.hepsini okuyamadim kusura bakmayin artik.
size bir iyi bir kötü haberim var
önce kötüyü vereyim laptopum bozuldu.tamire verdim ama yarin yine tatil oldugu icin anca cuma alirim.ama benim kilomu arkadasim sabahtan girip yazicak size.
iyi haber esim süpriz yapip türkiyeye bilet almis.bu ayin 21 inde antalyaya ucuyoruz.6 7 gün orda kalicaz kayinvalidemde.sonra direk nevsehir memleketimi görücem.esim temmuzun ücünde geri gelmek zorunda konseri var.ben ayin 9 una kadar ordayim.10 unda ise basliyorum.
şeker baskül edin kenine komşuda tartılmakla olmaz bu iş sabah açkarna tartılmalısın aynı baskülde ....aeben cnm bay-bayan-çocuk giyim dükkanıı ama mahvetti benii moralım çook bozukk az önce komşuda tartıldım hiç beklemediğim sonuç çıktı bana herkes sen 75 anca varsın dıyodu tartıya bi çıktımm abowww ne görem utanarak söylüyorum 82.6 yaa kafayı yicektim nerdeyse bu ne dedimmm akannehir
yaa çok kötüyüm yaa çook hemde kızlar resmim var yaa o kadar çok kilolu durmuyorum ama neden bu kadar yüksek çıktı eyvahedigeldismile senağlama
kafamçokkarıştışeker sakin olya buna telaş . . kaç yaşındasın yazdıysan unuttum kusura bakma ..Hepinize hayırlı akşamlar kızlarr mahvolmuşum ben yaaa delircemm daha çok spor yapmam lazım daha çok enerji tüketmem lazımm senağlama
kirazım Bİ KAÇ ÖNERİ .
salata göremiyorum menünde .bol lifli gıdalar hem seni tok tutar hemde vc işini halleder.hemde yenen yemegi dengeler .yerimseniben
birde şu etimek işini kaldır . tam bugday ekmEgi ekle hatta unon yeni ekmegi süper biraz pahalı ama sadece kavaltıda yedigimizden 1 hafta gidiyor 1 paket ekmek .UNO DENGE LAYT .
AMA MENÜNBU HALİYLEDE GÜZEL KİRAZIM .alkisalkisalkis
işte bu kirazım kilo vermek için gerEken şey İS-TE-MEKKopuyorumnanaktan
cüper cüper cüper . desene zaten tüm tavsiyelerimi ben söylemeden daha evvel yapmışın .:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2aebenim sabah bolce yeşillilk domates salatalık yedim,ama bugünki öğlen menümde bolca salata var,ki ben tam bir salata canavarıyım çok seviyorum....ekmeğide ilk gün evde etimek vardı onla idare ettim,ama dün denge layt aldım bu sabahki kahvaltımda yedim 2 dilim:lepi:
birde bugün annemler komşularla sabah yürüyüşüne çıktılar,yarın sabah biraz daha erken kalkıp bende başlıcamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?