Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:1closedeyes:

Neeeeyyyyy ne demek spor yerine geçermi abla? Kralıdır sporunnnn ne selülit kalır ne birşey, inanılmaz faydalıdır, yasin şimdi pendiğe taşındı diye her akşam bisiklete bineceğiz biz kaydirigubbakcemile2

:lepi:

yaaaaaaaaaaa demeeeek öyleeeeeeeeeee abliş :sinifsinif:
öleyimde kurtulun bakalım , nefesimi tutucam öleceğim işte :1no2:

ölme lem sadece verdiğin kiloları almaaaa :1closedeyes:

aklıma şey geldi selenada salak bir kız vardıya nefesini tutup intahar etmeye çalışıyordu sendemi öyle yapıcan kız .

:roflol:

kıyamam canım sanaaa :teselli: o yollardan çok geçtikkk bizz
emek verilmeyincede adam olmuyolar iştee başka çaren yok a.s
başarılar diliyorum kuzunaaa :içelim:

şiş demek yok şiş demek yokk şakkıdı

selam millet nabersiniz dememen için üzelen herkese tesekkür ederim dün dünde kaldı merak etmeyin ya bu ara szilerden uzak kalmak cok koyuyor 2 sattr gecmişi okumaya calsıyorum kim en yapıyo ne ediyo ögreneyim diye bi kac sorun dsnda herkes iyi sanırsamzemuszemus

aebenim ablacım oglusnda geniz eti var sanırsam bnde lise 3 teyken ameliyat olmustum geniz etinden cok bi faysını görmedm aslında taa ozamnlar doktr demişti kilo vermen lazım diye tabi bn ozman kendiem toz kondrmucam diye ben oralı olmamstım rabbim biran evvel şifa versin ogluna dah kücük kıyamam ona:teselli:

liliş ablam seninde oglus geliyomus gözün aydın ablacım ya zamn nasılda gecyor yaz geldi bile cabucak:içelim:

gözdem cnm cok gecmiş olsun kanszlık cıkmıs sanıırm ama kendini üzme bn annem yıllarca bu yüzden halsz dstü kanı acayip dskti hersene kan takviyesi alıyodu cok skür son 5 yıldr falan normle döndü kanı burdan ayrılma işien gelince herkesin söledigi gibi gttin mi artılarla dönme olasılıgın cok yüksek az olsun öz olsun be cnm kimse kimseden mucizlr beklemiyo rzatenolumunekankayizsmile

sugracım cnm benm ya ne mezun oldun ögrenciligin verdigi hazzı hiç bizamn alamadım ben insl senin için hersey daha güzel olur rabbim emklerinin karsılıgını verirkaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar arkadaşlar.
menümü yazıp çıkmak zorundayım.
KAHVALTI
domates,biber,maydanoz
peynir,zeytin
az marmelat
1.5dilim t.b.ekmek
ÖĞLE
meyve
AKŞAM
bol yeşil salata
yoğurt
yarım tabak mantar sote
yarım tabak etsiz kuru fasulye
GECE
meyve süt
SPOR
yarım saat yürüyüş
yarım saat bisiklet
opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisharika eddoras ablam sen montiyi kaptın bu hafta 6 rakamlardasın inşallah .:lepi:

sen biryle ugraşıyorsun bende 3 tene yumukum .akannehirakannehirama şükür ders konusunda beni zorlamadılar hiç .zemuszemus
:1hug:üzülme eylülcüm ...hayırlısı neyse o olsun .a.s
Abla sende takımda sadece beni dövüyorsun eyvahedigeldismile
Kilo veririz oklava sallanır, azıcık dinlenelim deriz kafamıza vuruluuurrr
yiiiiiteeeeeerrrr yaaaa yiteeeeeer lülülülülülü
ahahaha kasap sevdigi deriyi yerden yere vurumuş len bilmiyormusun .sırnaşık şeyben nazımın geçtigini bilirim .Şeniz

yemeğimizi yedik bulaşığımızı yıkadık sıra geldi menü yazmaya:

sabah
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

öğle
çok az sebzeli tavuk
domates-salatalık

ara:2 kayısı

akşam
1 kase mercimek çorbası
salata

kaçamaklar:1 kaşık sütlaç,bir ısırık çikolata.(regl döneminde olduğum için dayanamadım malum tatlı krizi)

bu düşünce yanlış kıslar hiçbir spor biryerimizi büyütmez ...kaydirigubbakcemile3
evet o bölgede kas yapar ama yağları yiyerek ..ve kasla yagın yogunlugunu biliyorsunuz yani... yağlar eriyip kasa döner vede incelme olur, spor yaptıgınız bölgede ..

:roflol: :roflol:

benimki de :roflol:

çamaşır asıyordum kışın bi de yeni yöntemim ütü yaparken askıları kollarına asıyorum kolaylık oluyor valla :roflol:
:roflol::roflol::roflol:tembel seni.kaydirigubbakcemile
delikafaduldenhani kısır yiycektin maytappppppkaydirigubbakcemilesırf meyveylemi tepindin .benneyaptımki
dükkanın ne üzerine şeker .?
merhabalar a.s. naz cım geldim hayatım sen dersinde ben gelmezmiyim
narıncim davetmi bekliyorsun takıma yazmak için sanki bilmedigin yer .kaydirigubbakcemile

kaçamaklarında bişi yok eylülcüm ama menünü baya azalttın . verirsin ama geri almanda kolay olur . salata porsiyonlerini biraz büyült vede yogurda agırlık ver .bu gün hiç yogurt yememişin . madem yeni yemek yedin evde varsa git 2 kş da yogurt ye .yerimseniben unutma amacımız kilo vermek ama geri almamak üzere .olumunekankayizsmile

sultanım gelmiş hoş gelmiş özledik iyce ..:1hug:

sobe derya .....hehe

yaprak dökümünemi kaçtınız hepiniz ....

selam arkadaslar.ay bir gün giremedim ne kadar cok sey yazmissiniz 26 sayfa olmus.hepsini okuyamadim kusura bakmayin artik.
size bir iyi bir kötü haberim var
önce kötüyü vereyim laptopum bozuldu.tamire verdim ama yarin yine tatil oldugu icin anca cuma alirim.ama benim kilomu arkadasim sabahtan girip yazicak size.
iyi haber esim süpriz yapip türkiyeye bilet almis.bu ayin 21 inde antalyaya ucuyoruz.6 7 gün orda kalicaz kayinvalidemde.sonra direk nevsehir memleketimi görücem.esim temmuzun ücünde geri gelmek zorunda konseri var.ben ayin 9 una kadar ordayim.10 unda ise basliyorum.

Benim açık yavru ceylan , subjektif takılırım ben rahaaddddddddd olun kaydirigubbakcemile3 gizliden gizliye müfettiş gecıııt maytaptır ooo :lepi:
kuru iftira akşama kadar el ense çektim uyudum az biraz kendime geldim
ya yaşlandımmı nedir eyvahedigeldismile

ablacım kahvaltımı ettim 8 de gittim pikniğe 12 de döndüm 9.5 gibi meyve yemişimdir
sonra 10dan 11.30a kadar top ööle diyim:1rolleyes:

ahanda sobelendim. ben bakamiyorum yaprak dökümüne türk kanallarim yokki evdeboshayallersmile
havada bozuk bahceyede gidemiyoruz 2 haftadirki yagmur soguk

aeben cnm bay-bayan-çocuk giyim dükkanıı ama mahvetti benii moralım çook bozukk az önce komşuda tartıldım hiç beklemediğim sonuç çıktı bana herkes sen 75 anca varsın dıyodu tartıya bi çıktımm abowww ne görem utanarak söylüyorum 82.6 yaa kafayı yicektim nerdeyse bu ne dedimmm akannehir
yaa çok kötüyüm yaa çook hemde kızlar resmim var yaa o kadar çok kilolu durmuyorum ama neden bu kadar yüksek çıktı eyvahedigeldismile senağlama

Hepinize hayırlı akşamlar kızlarr mahvolmuşum ben yaaa delircemm daha çok spor yapmam lazım daha çok enerji tüketmem lazımm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…