Anlamadıııııııııııııııım kaydirigubbakcemile2 boşver o cadıyı mıııııııııııııı kafamçokkarıştı
Cadı bir küserseee görerrsiniiiz aklinialirimsmileboshayallersmile
Neeeeyyyyy ne demek spor yerine geçermi abla? Kralıdır sporunnnn ne selülit kalır ne birşey, inanılmaz faydalıdır, yasin şimdi pendiğe taşındı diye her akşam bisiklete bineceğiz biz kaydirigubbakcemile2
yaaaaaaaaaaa demeeeek öyleeeeeeeeeee abliş :sinifsinif:
öleyimde kurtulun bakalım , nefesimi tutucam öleceğim işte :1no2:
aklıma şey geldi selenada salak bir kız vardıya nefesini tutup intahar etmeye çalışıyordu sendemi öyle yapıcan kız .
selam kızlar...nabersiniz bakalım ben delirmek üzreyimmmmdelikafadulden matematik çalıştırıyorum kıza yarın son sınav öbür günde fen var bu hafta son sınavları hepsini denk getirmiş öğretmen az bi mola verdim size bakayım dedim keyifler nasıl
slm arlkadaşlar bu günlerde bizim işler çok yoğun tabi ben de çok yorgunum.bir de regl oldum yani bu ayda bebek falan yok,buna da ayrı bir canım sıkıldı.karnım da şişti basküle çıksam şimdi ne fazla çıkarım cumaya kadar tartılmayayım bari.regl öncesi ve regl olurken canım çok fazla yemek istiyor.ama yemiycem tabiki.
SİmoŞ gİzlİden gİzlİye okuyan senmİsİn kız
alkisalkisalkisalkisalkisalkisharika eddoras ablam sen montiyi kaptın bu hafta 6 rakamlardasın inşallah .:lepi:iyi akşamlar arkadaşlar.
menümü yazıp çıkmak zorundayım.
KAHVALTI
domates,biber,maydanoz
peynir,zeytin
az marmelat
1.5dilim t.b.ekmek
ÖĞLE
meyve
AKŞAM
bol yeşil salata
yoğurt
yarım tabak mantar sote
yarım tabak etsiz kuru fasulye
GECE
meyve süt
SPOR
yarım saat yürüyüş
yarım saat bisiklet
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3yerim seni ben cadıı ...Şenizyaaaaaaaaaaa demeeeek öyleeeeeeeeeee abliş :sinifsinif:
öleyimde kurtulun bakalım , nefesimi tutucam öleceğim işte :1no2:
sen biryle ugraşıyorsun bende 3 tene yumukum .akannehirakannehirama şükür ders konusunda beni zorlamadılar hiç .zemuszemusselam kızlar...nabersiniz bakalım ben delirmek üzreyimmmmdelikafadulden matematik çalıştırıyorum kıza yarın son sınav öbür günde fen var bu hafta son sınavları hepsini denk getirmiş öğretmen az bi mola verdim size bakayım dedim keyifler nasıl
:1hug:üzülme eylülcüm ...hayırlısı neyse o olsun .a.sslm arlkadaşlar bu günlerde bizim işler çok yoğun tabi ben de çok yorgunum.bir de regl oldum yani bu ayda bebek falan yok,buna da ayrı bir canım sıkıldı.karnım da şişti basküle çıksam şimdi ne fazla çıkarım cumaya kadar tartılmayayım bari.regl öncesi ve regl olurken canım çok fazla yemek istiyor.ama yemiycem tabiki.
ahahaha kasap sevdigi deriyi yerden yere vurumuş len bilmiyormusun .sırnaşık şeyben nazımın geçtigini bilirim .ŞenizAbla sende takımda sadece beni dövüyorsun eyvahedigeldismile
Kilo veririz oklava sallanır, azıcık dinlenelim deriz kafamıza vuruluuurrr
yiiiiiteeeeeerrrr yaaaa yiteeeeeer lülülülülülü
:1hug:üzülme eylülcüm ...hayırlısı neyse o olsun .a.s
bu düşünce yanlış kıslar hiçbir spor biryerimizi büyütmez ...kaydirigubbakcemile3yaa Bisiklet süper ama kıç büyütüyooo kızlarr benım ablam almıştı kıç büyütüyo diye doğru düzgün kullanamadıı bisiklet derkene o sabit bisikletler varyaa spor aletlerinden en güzeli koşu bandııı yaaa alcam inşallahhh sositososito
:roflol::roflol::roflol:tembel seni.kaydirigubbakcemile:roflol: :roflol:
benimki de :roflol:
çamaşır asıyordum kışın bi de yeni yöntemim ütü yaparken askıları kollarına asıyorum kolaylık oluyor valla :roflol:
delikafaduldenhani kısır yiycektin maytappppppkaydirigubbakcemilesırf meyveylemi tepindin .benneyaptımkiselam kızlar
geldimpiknikten ama ölüm geldi
sabah kahvaltımı güzel yaptım gittim ordada sadece meyve ve çay içtim
onun dışında deli gşibi yakar top ve voleybol oynadım kolumu kıpurdatıcak halim yok
neysem gelirimgfene yazamıyom(
dükkanın ne üzerine şeker .?Nazcım bende çook istiyorum pikniğe gitmekk, geçen sene yazda gidemedim sırf şu dükkan yüzünden bu sene gitcem memleketime tatil yapcamm ohh bee yaşadığımı anlıcam en azından valla çok bunaldım şu dükkandan başkasının işi olsaydı işimi bilirdim tatil günlerimi bilirdim bu ne yaa hapis gibi kitlendim kaldım burayaaaa ağlıcamm :a015:
narıncim davetmi bekliyorsun takıma yazmak için sanki bilmedigin yer .kaydirigubbakcemilemerhabalar a.s. naz cım geldim hayatım sen dersinde ben gelmezmiyim
kaçamaklarında bişi yok eylülcüm ama menünü baya azalttın . verirsin ama geri almanda kolay olur . salata porsiyonlerini biraz büyült vede yogurda agırlık ver .bu gün hiç yogurt yememişin . madem yeni yemek yedin evde varsa git 2 kş da yogurt ye .yerimseniben unutma amacımız kilo vermek ama geri almamak üzere .olumunekankayizsmileyemeğimizi yedik bulaşığımızı yıkadık sıra geldi menü yazmaya:
sabah
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
öğle
çok az sebzeli tavuk
domates-salatalık
ara:2 kayısı
akşam
1 kase mercimek çorbası
salata
kaçamaklar:1 kaşık sütlaç,bir ısırık çikolata.(regl döneminde olduğum için dayanamadım malum tatlı krizi)
sultanım gelmiş hoş gelmiş özledik iyce ..:1hug:selam millet nabersiniz dememen için üzelen herkese tesekkür ederim dün dünde kaldı merak etmeyin ya bu ara szilerden uzak kalmak cok koyuyor 2 sattr gecmişi okumaya calsıyorum kim en yapıyo ne ediyo ögreneyim diye bi kac sorun dsnda herkes iyi sanırsamzemuszemus
aebenim ablacım oglusnda geniz eti var sanırsam bnde lise 3 teyken ameliyat olmustum geniz etinden cok bi faysını görmedm aslında taa ozamnlar doktr demişti kilo vermen lazım diye tabi bn ozman kendiem toz kondrmucam diye ben oralı olmamstım rabbim biran evvel şifa versin ogluna dah kücük kıyamam ona:teselli:
liliş ablam seninde oglus geliyomus gözün aydın ablacım ya zamn nasılda gecyor yaz geldi bile cabucak:içelim:
gözdem cnm cok gecmiş olsun kanszlık cıkmıs sanıırm ama kendini üzme bn annem yıllarca bu yüzden halsz dstü kanı acayip dskti hersene kan takviyesi alıyodu cok skür son 5 yıldr falan normle döndü kanı burdan ayrılma işien gelince herkesin söledigi gibi gttin mi artılarla dönme olasılıgın cok yüksek az olsun öz olsun be cnm kimse kimseden mucizlr beklemiyo rzatenolumunekankayizsmile
sugracım cnm benm ya ne mezun oldun ögrenciligin verdigi hazzı hiç bizamn alamadım ben insl senin için hersey daha güzel olur rabbim emklerinin karsılıgını verirkaydirigubbakcemile5
ahanda sobelendim. ben bakamiyorum yaprak dökümüne türk kanallarim yokki evdeboshayallersmilesobe derya .....hehe
yaprak dökümünemi kaçtınız hepiniz ....
kuru iftira akşama kadar el ense çektim uyudum az biraz kendime geldimBenim açık yavru ceylan , subjektif takılırım ben rahaaddddddddd olun kaydirigubbakcemile3 gizliden gizliye müfettiş gecıııt maytaptır ooo :lepi:
ablacım kahvaltımı ettim 8 de gittim pikniğe 12 de döndüm 9.5 gibi meyve yemişimdirbu düşünce yanlış kıslar hiçbir spor biryerimizi büyütmez ...kaydirigubbakcemile3
evet o bölgede kas yapar ama yağları yiyerek ..ve kasla yagın yogunlugunu biliyorsunuz yani... yağlar eriyip kasa döner vede incelme olur, spor yaptıgınız bölgede ..
:roflol::roflol::roflol:tembel seni.kaydirigubbakcemile
delikafaduldenhani kısır yiycektin maytappppppkaydirigubbakcemilesırf meyveylemi tepindin .benneyaptımki
dükkanın ne üzerine şeker .?
narıncim davetmi bekliyorsun takıma yazmak için sanki bilmedigin yer .kaydirigubbakcemile
ahanda sobelendim. ben bakamiyorum yaprak dökümüne türk kanallarim yokki evdeboshayallersmile
havada bozuk bahceyede gidemiyoruz 2 haftadirki yagmur soguk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?