Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

takımda bekar kalmayacak yakında sultanım sanada hayırlı bir kısmet bulalım .sonra toplucana bebek yapalım .

Ne demek maytabımmm, görüşmezmiyizzz, hatta istanbula gelebilecek herkesi görmek isterim, güzellikleri dostlarla paylaşmadıktan sonra ne manası varki :asigim:
Hidiv Kasrı için fiyat alacağız bakalım, önümüzdeki hafta arayacağım, mihrabat korusu var istediğim, nakkaştepede bridge var, birde görür görmez aşık olduğum sultanahmetteki 1001 direk sarnıcı var, inanılmaz otantik bir yer restore edilmiş, ama çok tuzluymuş, yasin bana kaşınma hayatım diyor :çok üzgünüm: Offff sıkıntı basıyor böyle şeylerde yaa

sultanım nasılsın . sinemle görüşrbiliyormusun . kilo vermeye devam ediyordu doktora gideceğini söylemişti merak ediyorum cadıyı . mezun olsamda hep burda olucam dedi ama ortalıklarda yok .

val cnm bende bu ara hiç karsılasmadım msnde falan sanırsam sınav yaklastı ya yogun oldugu için giremiyordur yoksa bırakmaz burayı sinemolumunekankayizsmile

ha bu arada kpss basvuruları baslası nazcım temmz 2 de bitiyor

selam kıslar naberisniz yaa maytap sende mi mezun oluyosun ama ama ben neden olamıyorum halaa:gitme:
nese nedenleri saymaya gerek yok bn susup oturayım en iyisialsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

Olursun hayatım azıcık sabır kaydirigubbakcemile5

31 mayısta başladı canım . takip ediyorum . sağol canım hatırlattığın için .

desene yasinde yay burcu gözdemim...bak çok şanslısınzemuszemusbenimde 14 aralık bizde o zaman mı yapsak acep kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Nazlıcığım senin anadolu yakasında bildiğin güzel mekanlar varmı

ne gözdem sen evleniyor msun hemde 1 ekimde nişan mı var:lepi: nekadan mutlu bir haber bu fıstıgım cok sevindim Şeniz​

Çok teşekkür ederim tatlım, rabbim kısmet ederse düşünüyoruz evet, darısı başına güzelim benim, daha güzelleri, daha sorunsuzları, daha yakışıklıları senin olsun inşallah, takımca mutluluktan tıkabasa olalım :Saruboceq::asigim:

Nazlıcığım senin anadolu yakasında bildiğin güzel mekanlar varmı

yok canım malesef . ben anadolu yakasında pek bir yer bilmem . bildiğim tek yer kadıköy ve yakacık . onun dışında beni anadolu yakasında bırak bir yer bulamam .opuyorumnanaktanakannehirsempatiksalakcinni

desene yasinde yay burcu gözdemim...bak çok şanslısınzemuszemusbenimde 14 aralık bizde o zaman mı yapsak acep kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

14 aralık pazar :lepi:
benim annemde yay, ama yasinle aralarında dünya kadar fark var kaydirigubbakcemile2
Uysaldır yasin, tam benim tersim sempatiksalakcinni Banada eli maşalı olmazdı herhalde , ben öyleyim çünkü , hergün yerdik birbirimizi sempatiksalakcinni

yok canım malesef . ben anadolu yakasında pek bir yer bilmem . bildiğim tek yer kadıköy ve yakacık . onun dışında beni anadolu yakasında bırak bir yer bulamam .opuyorumnanaktanakannehirsempatiksalakcinni

Aahahahahaha napıııcaaaaam bennnn kendi başıma birşey bulamıyoruuuuum kafamçokkarıştı

bence nişan olayını annene bırak canım . annen senin için en iyisini seçecektir .

mihrabadda bana çok yakın
güzel biyer mesire yeri gibi
korusu falan var oranında
1001 direk sarnıcını hiç duymadım
hatta facede de sordum sana yerebatan sarnıcımı acaba diye

mihrabadda bana çok yakın
güzel biyer mesire yeri gibi
korusu falan var oranında
1001 direk sarnıcını hiç duymadım
hatta facede de sordum sana yerebatan sarnıcımı acaba diye

1001 direk sarnıcı hayatım, google amcaya yazınca çıkıyor, bir bakın derim sünnet falan içinde olabilir bayanssulusmile

bence nişan olayını annene bırak canım . annen senin için en iyisini seçecektir .

Nişan için sadece evdemi olsa diyorum, çünkü dışarıda bir yerde yaparsam eğer adım gibi biliyorum annem düğün için ultra lüks bir yer isteyecek, bu da hem yasinin ailesini maddi anlamda darboğaza sokar, hemde yasinle ben kavga ederiz, biz evleniyoruz yerinede biz karar veririz der, ama annem herşeye karışmayı pek sevdiğinden, bu duruma kesinlikle al atacak, yasinde ailesinden düğün konusunda yardım istemiyor, ben kendi düğünümü kendim yapacağım diyor, offf ne yapsam sizce yaaa :çok üzgünüm:

yok binbir direk sarnıcı başkaymış ama aynı yerde
onun hakkında bilgim yok ama yere batan sarnıcı buz gibi biyer ekimde donardın orda nişan kıyafetleriyle :)))
ama gidersem orayıda görmek isterim

çok güzel bir mekan tuzlu olması gayet normal canım .

Roma tanrıçalarının mekanı gibi dimi, çok otantik, bayılırım böyle yerlere, diyorumki nişanı evde yapsakta , nişanı normalde kız tarafı yapıyor ya, düğünü hem onlar hem bizimkiler yapsada istediğim yerde mi olsa bilmiyorumkismile zaten düğün içinde önce nikah düşünüyoruz, çünkü çok fazla çevremiz var ikimizinde ailelerinin, nikahtan sonrada o gece yemek, 150-200 kişi çağıracağız yemeğe, planlar kafamızda şekillendi ama bu nişan olayına karar veremiyorum ya :sinifsinif:

benim düğünde 1000 kişi vardı nerdeyse . 1000 kişiye yemekli bişeyler yapsayfın biz batardık herhalde .

ben nişanımı derneğimiz vardı orda yaptım . mini bir düğün salonu gibiydi . fazlada kimse çağırmamıştık nişana .

sende nişan için küçük ama şık bir salon ayarlayabilirsin canım . yemekli yapmada gerek yok nişanı . pasta kesilir . meyvesuyu kolası falan verilir . nişan için okadar abartılı bir mekana gerek yok bence bu benim fikrim tabiki canım . yinede en iyisini sen bilirsin canım .

Nişana hiç masraf çıkarmamalıyımki, düğünü iki taraf bölüşsün dimi nazlıcığımbilmiyorumkismile nişanı maalesef öyle normal bir yerde yapamam hayatım, ya evde olur, yada dışarıda olacaksa maalesef annem şaaşaayı pek sevdiğinden iyi bir yerde olur, bu böyle olursa ben nişanı çok güzel yaptım düğünü erkek tarafından daha iyisini isterim der, ortalık karışır. Hem düğüne benimde 1000 kişi falan geleceğinden, nikaha herkesi çağıracağız, akşamınada düğün yemeği yapıp oraya 200 kişiyi çağıracağız bizim için özel olanları. Aslında en mantıklısı benim düşündüğüm dimi fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…