selam kızlar
8.30 da ani bi kararlka yatakta buldum kendimi 11.15e kadar uyudum oğlanda uyumuş amöa feci acıkmış kuzum
neden uyuyorum ben böle yaa hiç alışık değilim halbuki
bu hafta mezun oluyorum kızlar bu sabah 53.3 çıktım tartıda
yüzümmüzüm çöktü kaynanam yaşlandın diyipo duruyo gıcık ediyo
herkes gençleştin derken onun yaşlandın demeside ayrı bi muamma
simoşum çalgılıu mı istiyosun burda hidiv kasrı var çok elite biyer ama çalgılı değil musiki çalıyo derinden
gerçi düğün oluyo genelde ama nişan da gördüm çok sefer
oraya yürüyüşe gidiyorumda kaydirigubbakcemile2
alternatiflerine katabilirsin beykoz çubukluda
gelirsen haber et seni görmekisterim
sultanım nasılsın . sinemle görüşrbiliyormusun . kilo vermeye devam ediyordu doktora gideceğini söylemişti merak ediyorum cadıyı . mezun olsamda hep burda olucam dedi ama ortalıklarda yok .
selam kıslar naberisniz yaa maytap sende mi mezun oluyosun ama ama ben neden olamıyorum halaa:gitme:
nese nedenleri saymaya gerek yok bn susup oturayım en iyisialsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
val cnm bende bu ara hiç karsılasmadım msnde falan sanırsam sınav yaklastı ya yogun oldugu için giremiyordur yoksa bırakmaz burayı sinemolumunekankayizsmile
ha bu arada kpss basvuruları baslası nazcım temmz 2 de bitiyor
Benim doğumgünümde canım,1 ekimde kısmetse, düğünüde 19 aralıkta yapalım diyor, 19 aralıkta yasinin doğumgünü sempatiksalakcinni
Bakalım hayırlısı ama annem çok fena bu konuda yaa :1closedeyes:
kızlar çok tatlı telaşlar onlar germeyin kendinizi tadını çıkarın. sonra çok aranıyor o günler . tecrübeyle sabit . malum yakın bir zamanda hepsini yaşadım . onun için herşeyin tadını çıkarın ç
ne gözdem sen evleniyor msun hemde 1 ekimde nişan mı var:lepi: nekadan mutlu bir haber bu fıstıgım cok sevindim Şeniz
Nazlıcığım senin anadolu yakasında bildiğin güzel mekanlar varmı
desene yasinde yay burcu gözdemim...bak çok şanslısınzemuszemusbenimde 14 aralık bizde o zaman mı yapsak acep kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yok canım malesef . ben anadolu yakasında pek bir yer bilmem . bildiğim tek yer kadıköy ve yakacık . onun dışında beni anadolu yakasında bırak bir yer bulamam .opuyorumnanaktanakannehirsempatiksalakcinni
Ne demek maytabımmm, görüşmezmiyizzz, hatta istanbula gelebilecek herkesi görmek isterim, güzellikleri dostlarla paylaşmadıktan sonra ne manası varki :asigim:
Hidiv Kasrı için fiyat alacağız bakalım, önümüzdeki hafta arayacağım, mihrabat korusu var istediğim, nakkaştepede bridge var, birde görür görmez aşık olduğum sultanahmetteki 1001 direk sarnıcı var, inanılmaz otantik bir yer restore edilmiş, ama çok tuzluymuş, yasin bana kaşınma hayatım diyor :çok üzgünüm: Offff sıkıntı basıyor böyle şeylerde yaa
mihrabadda bana çok yakın
güzel biyer mesire yeri gibi
korusu falan var oranında
1001 direk sarnıcını hiç duymadım
hatta facede de sordum sana yerebatan sarnıcımı acaba diye
bence nişan olayını annene bırak canım . annen senin için en iyisini seçecektir .
1001 direk sarnıcı hayatım, google amcaya yazınca çıkıyor, bir bakın derim sünnet falan içinde olabilir bayanssulusmile
çok güzel bir mekan tuzlu olması gayet normal canım .
Roma tanrıçalarının mekanı gibi dimi, çok otantik, bayılırım böyle yerlere, diyorumki nişanı evde yapsakta , nişanı normalde kız tarafı yapıyor ya, düğünü hem onlar hem bizimkiler yapsada istediğim yerde mi olsa bilmiyorumkismile zaten düğün içinde önce nikah düşünüyoruz, çünkü çok fazla çevremiz var ikimizinde ailelerinin, nikahtan sonrada o gece yemek, 150-200 kişi çağıracağız yemeğe, planlar kafamızda şekillendi ama bu nişan olayına karar veremiyorum ya :sinifsinif:
benim düğünde 1000 kişi vardı nerdeyse . 1000 kişiye yemekli bişeyler yapsayfın biz batardık herhalde .
ben nişanımı derneğimiz vardı orda yaptım . mini bir düğün salonu gibiydi . fazlada kimse çağırmamıştık nişana .
sende nişan için küçük ama şık bir salon ayarlayabilirsin canım . yemekli yapmada gerek yok nişanı . pasta kesilir . meyvesuyu kolası falan verilir . nişan için okadar abartılı bir mekana gerek yok bence bu benim fikrim tabiki canım . yinede en iyisini sen bilirsin canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?