Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hadi bakalım bu karalılıgının devamını bekliyoruz .:lepi:
tümgün yanı yerded urmak zor ALLAH kolaylık versin .
bu arada canım bildirimler cuma sabah 11 .30 kadar aç ve açık tartıldıgın kilonu bildireceksin ....takım kularaları .kaydirigubbakcemile5

aeben cnm sen büyüksün heralde abla diyim sana ben bugün 22 i me girdimmm :lepi::lepi::lepi:
oyy dogum günün kutlu olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ikizler burcumusun ? geveze seni.kaydirigubbakcemile3Şeniz
evet canım ben büyügüm abla diyebilirsin 35 yaşındayım çaktırma .-tatlicadiarzu-

kıslar bana müsade.... artık bebelerim etütleri yok erken çıkacaklar ...14 30 da.
sonrada veleybola götürecegim salona . yani yokum ögleden sonra ...
hayırlı günler hepinize.

kıslar bana müsade.... artık bebelerim etütleri yok erken çıkacaklar ...14 30 da.
sonrada veleybola götürecegim salona . yani yokum ögleden sonra ...
hayırlı günler hepinize.

sanada hayırlı günler ablam . kolay gelsin .

TEŞEKKÜR EDERİM ABLACIMMM Şeniz
EVET İKİZLERR ÇOK KONUŞURUM BENN naniknanik

TEŞEKKÜR EDERıM ABLACIMMM Şeniz
EVET ıKıZLERR ÇOK KONUŞURUM BENN naniknanik
eşimde ikizler ama çenesini hiç açmaz .sempatiksalakcinni gerçi onun ikizler olması biraz şaibeli ama tam dogum tarihi belli deyil domatesler kızarırken dogmuş .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çenesi hariç ikizler burcu ama iki kişi sanki sempatiksalakcinni.:roflol:ben 1.sine aşıgım .2.sini tanımıyorum uzak olsun benden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelae

HAHAHAHAAHAHA :roflol: :roflol: :roflol: HERKES AYNI ŞEYI SÖYLÜYORR delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

selam kızlar
8.30 da ani bi kararlka yatakta buldum kendimi 11.15e kadar uyudum oğlanda uyumuş amöa feci acıkmış kuzum
neden uyuyorum ben böle yaa hiç alışık değilim halbuki
bu hafta mezun oluyorum kızlar bu sabah 53.3 çıktım tartıda
yüzümmüzüm çöktü kaynanam yaşlandın diyipo duruyo gıcık ediyo
herkes gençleştin derken onun yaşlandın demeside ayrı bi muamma

simoşum çalgılıu mı istiyosun burda hidiv kasrı var çok elite biyer ama çalgılı değil musiki çalıyo derinden
gerçi düğün oluyo genelde ama nişan da gördüm çok sefer
oraya yürüyüşe gidiyorumda kaydirigubbakcemile2
alternatiflerine katabilirsin beykoz çubukluda
gelirsen haber et seni görmekisterim

kaynanan seni kskanıyordur maytabım çekemediğinden öyle diyordur. mezun olucan ne güzel darısı bizim başımıza inşallah .

Benim doğumgünümde canım,1 ekimde kısmetse, düğünüde 19 aralıkta yapalım diyor, 19 aralıkta yasinin doğumgünü sempatiksalakcinni
Bakalım hayırlısı ama annem çok fena bu konuda yaa :1closedeyes:

Offf al benden de o kadar neslihanımmm :1rolleyes:

selam kıslar naberisniz yaa maytap sende mi mezun oluyosun ama ama ben neden olamıyorum halaa:gitme:
nese nedenleri saymaya gerek yok bn susup oturayım en iyisialsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

Offf al benden de o kadar neslihanımmm :1rolleyes:

kızlar çok tatlı telaşlar onlar germeyin kendinizi tadını çıkarın. sonra çok aranıyor o günler . tecrübeyle sabit . malum yakın bir zamanda hepsini yaşadım . onun için herşeyin tadını çıkarın ç

selam kıslar naberisniz yaa maytap sende mi mezun oluyosun ama ama ben neden olamıyorum halaa:gitme:
nese nedenleri saymaya gerek yok bn susup oturayım en iyisialsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

sultanım nasılsın . sinemle görüşrbiliyormusun . kilo vermeye devam ediyordu doktora gideceğini söylemişti merak ediyorum cadıyı . mezun olsamda hep burda olucam dedi ama ortalıklarda yok .

opuyorumnanaktanşekercim doğum günün kutlu olsun,sevdiğinle nice güzel yıllara inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

off ablam benimde o konuda korktuğum başıma geldi,delikafaduldenerkek kardeşim ikizlerdir,çok iyidir çok neşelidir ama diğer tarafı hiç çekilmez...hep kızardım ikizlermi illahlah diye ama maalesef tamer de ikizler,10 haziran doğumlusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bencede maytabım kaynana seni kıskanıyo...gayet hoşsun fıstık gibi hatunsunbayanssulusmilebayanssulusmile

ne gözdem sen evleniyor msun hemde 1 ekimde nişan mı var:lepi: nekadan mutlu bir haber bu fıstıgım cok sevindim Şeniz​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…