hadi bakalım bu karalılıgının devamını bekliyoruz .:lepi:aeben cnm çook tşekkür ederim önerini kesinlikle dikkate alıcamm kahvaltılarda kullanırım.Ahh bu dükkan beni mahvetti inanın çıkamıyorum dışarı internetten baskülün sipariişini verdim yiter artıkkk yaa mafoldumben
Tabii ki bu kiloları hemen almıyoruz ki hemen verelimm ama iştee herkes üstüme üstüme gelince çok bunaldım hayatımda ilk defa 82 yi görrdümm vericem ama hedefim 58
aeben cnm sen büyüksün heralde abla diyim sana ben bugün 22 i me girdimmm :lepi::lepi::lepi:
oyy dogum günün kutlu olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisaeben cnm sen büyüksün heralde abla diyim sana ben bugün 22 i me girdimmm :lepi::lepi::lepi:
doğum günün kutlu olsun nice senelere . dükkana senden başka bakabilecek kimse yokmu canım .
kıslar bana müsade.... artık bebelerim etütleri yok erken çıkacaklar ...14 30 da.
sonrada veleybola götürecegim salona . yani yokum ögleden sonra ...
hayırlı günler hepinize.
oyy dogum günün kutlu olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ikizler burcumusun ? geveze seni.kaydirigubbakcemile3Şeniz
evet canım ben büyügüm abla diyebilirsin 35 yaşındayım çaktırma .-tatlicadiarzu-
eşimde ikizler ama çenesini hiç açmaz .sempatiksalakcinni gerçi onun ikizler olması biraz şaibeli ama tam dogum tarihi belli deyil domatesler kızarırken dogmuş .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çenesi hariç ikizler burcu ama iki kişi sanki sempatiksalakcinni.:roflol:ben 1.sine aşıgım .2.sini tanımıyorum uzak olsun benden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelaeTEŞEKKÜR EDERıM ABLACIMMM Şeniz
EVET ıKıZLERR ÇOK KONUŞURUM BENN naniknanik
eşimde ikizler ama çenesini hiç açmaz .sempatiksalakcinni gerçi onun ikizler olması biraz şaibeli ama tam dogum tarihi belli deyil domatesler kızarırken dogmuş .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çenesi hariç ikizler burcu ama iki kişi sanki sempatiksalakcinni.:roflol:ben 1.sine aşıgım .2.sini tanımıyorum uzak olsun benden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelae
Benimde çok sıkılıyor nazlım yaaa, pppöfffff daraltı geldi, bu arada ünlülere benzetilme başlığı varya forumda orada beni deniz seki ye benzetmişler, 40 yıl kalsam aklıma gelmezdi bilmiyorumkismile
Mekan arıyorum nazlıcığımmm yaaaaa nişan için mafoldumben 100 lerce yerden içime sinenleri ayırıyorum ama bu işin altından kalkamayacağım sanırım, fenalıklar geliyor ne zormuş ya :sinifsinif: Anadolu yakasında istiyorum , yemekli olacak, bir kaç yer var aklımda ama annem zora koşuyor, tamam ben istediğin yerde yapacağım nişanını ama aynı ihtişamla düğün isterim erkek tarafından diyor fisfisfis offfffffffff hiç nişan yapmadan direktmi evlensek ya CADIARZU yasinde bütün kararları bana bırakıyor :1ninca:
selam kızlar
8.30 da ani bi kararlka yatakta buldum kendimi 11.15e kadar uyudum oğlanda uyumuş amöa feci acıkmış kuzum
neden uyuyorum ben böle yaa hiç alışık değilim halbuki
bu hafta mezun oluyorum kızlar bu sabah 53.3 çıktım tartıda
yüzümmüzüm çöktü kaynanam yaşlandın diyipo duruyo gıcık ediyo
herkes gençleştin derken onun yaşlandın demeside ayrı bi muamma
simoşum çalgılıu mı istiyosun burda hidiv kasrı var çok elite biyer ama çalgılı değil musiki çalıyo derinden
gerçi düğün oluyo genelde ama nişan da gördüm çok sefer
oraya yürüyüşe gidiyorumda kaydirigubbakcemile2
alternatiflerine katabilirsin beykoz çubukluda
gelirsen haber et seni görmekisterim
bence annen ne istiyorsa onu yap onunda gönlü olsun . anneler bu dönemlerde çok hassas olurlar . bende nişan istemiyordum ama annem çok istiyordu gönlü kırılmasın diye herşeyi kabul ettim nede olsa ilk çocuğunu evlendiriyordu . ALLAH kısmet ederse nezaman düşünüyorsunuz nişanı canım .
off simoşum bu düğün nişan işleri benide o kadar geriyoki...o hazırlıklar gözümde çok büyüyo...bazen bende tamere diyorum sade bi nikahmı yapsak diye,yada beni en iyisi kaçır diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Offf al benden de o kadar neslihanımmm :1rolleyes:
selam kıslar naberisniz yaa maytap sende mi mezun oluyosun ama ama ben neden olamıyorum halaa:gitme:
nese nedenleri saymaya gerek yok bn susup oturayım en iyisialsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
eşimde ikizler ama çenesini hiç açmaz .sempatiksalakcinni gerçi onun ikizler olması biraz şaibeli ama tam dogum tarihi belli deyil domatesler kızarırken dogmuş .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çenesi hariç ikizler burcu ama iki kişi sanki sempatiksalakcinni.:roflol:ben 1.sine aşıgım .2.sini tanımıyorum uzak olsun benden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelae
selam kızlar
8.30 da ani bi kararlka yatakta buldum kendimi 11.15e kadar uyudum oğlanda uyumuş amöa feci acıkmış kuzum
neden uyuyorum ben böle yaa hiç alışık değilim halbuki
bu hafta mezun oluyorum kızlar bu sabah 53.3 çıktım tartıda
yüzümmüzüm çöktü kaynanam yaşlandın diyipo duruyo gıcık ediyo
herkes gençleştin derken onun yaşlandın demeside ayrı bi muamma
simoşum çalgılıu mı istiyosun burda hidiv kasrı var çok elite biyer ama çalgılı değil musiki çalıyo derinden
gerçi düğün oluyo genelde ama nişan da gördüm çok sefer
oraya yürüyüşe gidiyorumda kaydirigubbakcemile2
alternatiflerine katabilirsin beykoz çubukluda
gelirsen haber et seni görmekisterim
Benim doğumgünümde canım,1 ekimde kısmetse, düğünüde 19 aralıkta yapalım diyor, 19 aralıkta yasinin doğumgünü sempatiksalakcinni
Bakalım hayırlısı ama annem çok fena bu konuda yaa :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?