- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yeşilçay zaten dukan birasinda var kahvede 2olur icerimKahveyi 2 den fazla içme bence , bitki çayı , siyah yeşil çay
Kabak çorbanı yap bugün ondan içTamam canim napiyoruz kahvaltı yaptim ben menemenli filan 15 dakika lesliyi uyanınca yapmıştım zaten beni bırakma lütfen sıkıldım çünkü bırakmak istemiyorum hedefe 5 kilodan az kaldı
Nesi az acıktıkça iç çorbayı
Tamam bugün mercimek çorbam var onu içeyim kabak evde yok almam lazım ama elmayla kahvaltı olmaz yani benim içinKabak çorbanı yap bugün ondan iç
Yarın tam uygula bak nasıl cumaya eksi geliyo
Bol da su tüket
ben ilk olarak süt ile hafif pişirip üzerine bal badem döküp yedim çok ağır geldi sevmedimHiç sevmedim tadını ben bidahami denesem acaba
Kizlar bu öğle yemegine cokmu hele bir bakin hayatimda hic diyet deneyimi olmyan ben
dolma sanırım canımKizlar bu öğle yemegine cokmu hele bir bakin hayatimda hic diyet deneyimi olmyan ben
Kahvaltını normal yap öğle akşam kabaklı çorba iç yine olurTamam bugün mercimek çorbam var onu içeyim kabak evde yok almam lazım ama elmayla kahvaltı olmaz yani benim için
Burdaki ismi hafer flocken yulaf ezmesi demek zamanında kızım çok almıştı zayıflarken tadına bakmıştım saman gibi afedersin aynı şey mi acaba çünkü türkçe tariflerde çok kullanılıyo bu kadar kötüyse tadı yiyemezler demi bide damak tadı değişen bisey galiba eski takımda 5 sene önce avokado yiyorlardı sabun gibi nasil yiyorsunuz diyodum şimdi Çok seviyorum üstüne limon sıkıpben ilk olarak süt ile hafif pişirip üzerine bal badem döküp yedim çok ağır geldi sevmedim
Şimdi bir kase yoğurda biraz yulaf döküp 10 dk bekletiyorum yumuşuyor içinde soğuk soğuk çok güzel oluyor yoğurtla seversin canım dene
O unsuz mercimek ekmegi kek gibi yani mercimek yogurt yumurtadolma sanırım canım
Dolma yoğurt güzel yanındaki kek mi çörek mi anlayamadım ona gerek yok bence dolma zaten karbonhidrat salata yiyebilirsin onun yerine
Bu olur canimKahvaltını normal yap öğle akşam kabaklı çorba iç yine olur
ta kendisi canımBurdaki ismi hafer flocken yulaf ezmesi demek zamanında kızım çok almıştı zayıflarken tadına bakmıştım saman gibi afedersin aynı şey mi acaba çünkü türkçe tariflerde çok kullanılıyo bu kadar kötüyse tadı yiyemezler demi bide damak tadı değişen bisey galiba eski takımda 5 sene önce avokado yiyorlardı sabun gibi nasil yiyorsunuz diyodum şimdi Çok seviyorum üstüne limon sıkıp
Cicek dolamsi 7 tane yanindaki corek degil onu ben pisirdim yogurt mercimek yjmurta corek otu maydonoz karisimi pisiriyorsun kek gibiSende sorduğuna göre fazla olduğunun farkındasın börek gibi bişey var o neydi
Çiçek dolmasımıydı kaç tane var ?
Mercimek ekmeği çok fazla ona hiç gerek yok tek başına bir öğün oO unsuz mercimek ekmegi kek gibi yani mercimek yogurt yumurta
Owwww hele ondan kilo veremiyorum ben bunla bile zor doyuyorumm vah bana vahMercimek ekmeği çok fazla ona hiç gerek yok tek başına bir öğün o
Dolmalarda fazla geldi bana biber dolmasından 1 tane yiyoruz düşün bu da 3 çiçek bir biber yapar yani hadi 4 olsun
Yanında birde salata ramam
hımmm ilk kez duydum içeriği iyiymiş ama yinede yeme canım kahvaltı yaptın mı bu ikinci yemeğin miO unsuz mercimek ekmegi kek gibi yani mercimek yogurt yumurta
Aynı benOwwww hele ondan kilo veremiyorum ben bunla bile zor doyuyorumm vah bana vah
Karatay ablanın mercimek ekmeği olur kendilerihımmm ilk kez duydum içeriği iyiymiş ama yinede yeme canım kahvaltı yaptın mı bu ikinci yemeğin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?