Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canim napiyoruz kahvaltı yaptim ben menemenli filan 15 dakika lesliyi uyanınca yapmıştım zaten beni bırakma lütfen sıkıldım çünkü bırakmak istemiyorum hedefe 5 kilodan az kaldı
Kabak çorbanı yap bugün ondan iç
Yarın tam uygula bak nasıl cumaya eksi geliyo
Bol da su tüket

Kizlar bu öğle yemegine cokmu hele bir bakin hayatimda hic diyet deneyimi olmyan ben

Eklentiler

• 20200610_122217.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 22
Hiç sevmedim tadını ben bidahami denesem acaba
ben ilk olarak süt ile hafif pişirip üzerine bal badem döküp yedim çok ağır geldi sevmedim

Şimdi bir kase yoğurda biraz yulaf döküp 10 dk bekletiyorum yumuşuyor içinde soğuk soğuk çok güzel oluyor yoğurtla seversin canım dene

Burdaki ismi hafer flocken yulaf ezmesi demek zamanında kızım çok almıştı zayıflarken tadına bakmıştım saman gibi afedersin aynı şey mi acaba çünkü türkçe tariflerde çok kullanılıyo bu kadar kötüyse tadı yiyemezler demi bide damak tadı değişen bisey galiba eski takımda 5 sene önce avokado yiyorlardı sabun gibi nasil yiyorsunuz diyodum şimdi Çok seviyorum üstüne limon sıkıp

ta kendisi canım
Evet saman gibi ama yoğurtla güzel oluyor bende basta sevmedim şimdi hoşuma gidiyor birazda pulbiber atıyorum ben

O unsuz mercimek ekmegi kek gibi yani mercimek yogurt yumurta
Mercimek ekmeği çok fazla ona hiç gerek yok tek başına bir öğün o
Dolmalarda fazla geldi bana biber dolmasından 1 tane yiyoruz düşün bu da 3 çiçek bir biber yapar yani hadi 4 olsun
Yanında birde salata ramam

Owwww hele ondan kilo veremiyorum ben bunla bile zor doyuyorumm vah bana vah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…