Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende göz içi lens yaptırmayı düşünüyorum benim iyi yüksek Ama yaş bekliyorum çizdirmek ve lazeri hiç önermiyorlar
Canım ben ocakta yaptırdım benim 7,5 hipermetroptu
Dünya göZde yaptırdım
Zaten muayene edip uygun olan seçeneği
Söylüyolar 4 hastane gezdim
Sonuçtan çok memnunum

Aynen bencede ben aç kalınca olmuyor daha öncede tecrübe ettim aslında... mesela herkes Ramazan da kilo verir ben hiç vermem insülin direncim olabilir ailede şeker zaten genetik

Senin paylaştığın beslenme stiliyle insülin direncini çok rahat düşürürsün zaten

Senin paylaştığın beslenme stiliyle insülin direncini çok rahat düşürürsün zaten
İnşaAllah ben yoğurt yiyim salata yiyim o zaman kilo iyi gidiyor aslında 10 çeşit yemek yap de ama salata yap deme salataya üşeniyorum

Anladım canım göz içi lenside araştırayım ben en iyisi iyi oldu söylediğin sağol
Canım sana olmaz göziçi 2 numaraya yapmazlar benim gezdiğim 4 hastanede yapmadıklarını söyledi
Aslında en doğru tedaviyi doktor söylüyor ama lazer olur sanırsam

İnşaAllah ben yoğurt yiyim salata yiyim o zaman kilo iyi gidiyor aslında 10 çeşit yemek yap de ama salata yap deme salataya üşeniyorum
Ben salatasız yaşayamam sebze et farketmez salata yaparım bazen 2 ayrı salata
Özel zamanlarda artar
Diyetisyenimin bana söylediği et protein yemeklerinin yanına salata
Sebze yemeklerinin yanına hem salata hem yoğurt vermişti

Şimdi onun verdiği 1-2 günlük detoksu yapıyoruz E Elif_Eylul ile

Bir anda kestir at diyorsun emin ol cabalayacagim
6 yıldan fazla oldu birden kestim çay şekerini, bir kaşık atıyordum silme zaten.
Alışmam uzun sürdü ama şimdi şekerli iç deseler ıy derim o derece fark var arada, şekersiz o buruk tadı muhteşem

Kabak detox mu öyle birşey okudum galiba. Bende detox için erken diye düşündüm eski yeme düzenine geçince artıya geçmekten korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…