Canım ben ocakta yaptırdım benim 7,5 hipermetroptuBende göz içi lens yaptırmayı düşünüyorum benim iyi yüksek Ama yaş bekliyorumçizdirmek ve lazeri hiç önermiyorlar
Anladım aslında sana 44 te olur ama tercihin bolŞuan 46 bedenim bol giyinmeyide seviyorum tesettür için tabi 36 bedeb olsam ahhh 38 giyerim o zamanda inşaAllah
Bulamadımm komşum sen bul diyetdegilniyetliyimGünaydın ablacim ❤
Moralini bozma canim reglin etkisi demek ki sabit gelmen
Benide bul komsum burdaki nick ve profil resmim var
İnşaAllah bana bi düzen şart dene yanıla hallederizAnladım aslında sana 44 te olur ama tercihin bol
O zaman sana göre 40 bana göre 38 olursun
Bu cuma tartına bi bakalım nasıl olucak
kız ben seni takip ederim :)İnşaAllah bana bi düzen şart dene yanıla hallederiz
Aynen bencede ben aç kalınca olmuyor daha öncede tecrübe ettim aslında... mesela herkes Ramazan da kilo verir ben hiç vermeminsülin direncim olabilir ailede şeker zaten genetik
Farkettim neden paylaşım yapmıyosunkız ben seni takip ederim :)benim takipçim 0 gönderim 0 hiç yok sadece insanlari takip ediyorum:)
İnşaAllah ben yoğurt yiyim salata yiyim o zaman kilo iyi gidiyor aslında 10 çeşit yemek yap de ama salata yap deme salataya üşeniyorumSenin paylaştığın beslenme stiliyle insülin direncini çok rahat düşürürsün zaten
Canım sana olmaz göziçi 2 numaraya yapmazlar benim gezdiğim 4 hastanede yapmadıklarını söylediAnladım canım göz içi lenside araştırayım ben en iyisi iyi oldu söylediğin sağol
Bugün kereviz yapma niyetim var akşama.. hadi bakalımGünaydın ablacim ❤
Moralini bozma canim reglin etkisi demek ki sabit gelmen
Benide bul komsum burdaki nick ve profil resmim var
takip etmeyi seviyorum paylaşımı yapmıyorum:) nedeni bilmiyorum:)Farkettim neden paylaşım yapmıyosun
Ben salatasız yaşayamam sebze et farketmez salata yaparım bazen 2 ayrı salataİnşaAllah ben yoğurt yiyim salata yiyim o zaman kilo iyi gidiyor aslında 10 çeşit yemek yap de ama salata yap deme salataya üşeniyorum
6 yıldan fazla oldu birden kestim çay şekerini, bir kaşık atıyordum silme zaten.Bir anda kestir at diyorsun emin ol cabalayacagim
Kabak detox mu öyle birşey okudum galiba. Bende detox için erken diye düşündüm eski yeme düzenine geçince artıya geçmekten korktumBen salatasız yaşayamam sebze et farketmez salata yaparım bazen 2 ayrı salata
Özel zamanlarda artar
Diyetisyenimin bana söylediği et protein yemeklerinin yanına salata
Sebze yemeklerinin yanına hem salata hem yoğurt vermişti
Şimdi onun verdiği 1-2 günlük detoksu yapıyoruz E Elif_Eylul ile
takip etmeyi seviyorum paylaşımı yapmıyorum:) nedeni bilmiyorum:)
Kabak detox mu öyle birşey okudum galiba. Bende detox için erken diye düşündüm eski yeme düzenine geçince artıya geçmekten korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?