- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Bünye zamanla alışıyor ben hiç acıkmıyorum artık mide küçülüyor zamanla merak etmeOwwww hele ondan kilo veremiyorum ben bunla bile zor doyuyorumm vah bana vah
Lens mi abla oradan memnun olan var baya bende bakmayı düşünüyorumCanım ben ocakta yaptırdım benim 7,5 hipermetroptu
Dünya göZde yaptırdım
Zaten muayene edip uygun olan seçeneği
Söylüyolar 4 hastane gezdim
Sonuçtan çok memnunum
Zamanla küçüluyo mide kendimden biliyorumOwwww hele ondan kilo veremiyorum ben bunla bile zor doyuyorumm vah bana vah
Yaptim canim yapmammiihımmm ilk kez duydum içeriği iyiymiş ama yinede yeme canım kahvaltı yaptın mı bu ikinci yemeğin mi
2 litreye yaklastimAyy bugün niyeyse bi su içemedim..
Gundem sportie elifle setoks yapıyo banada teklif geldi nasil kaçsam diye düşünüyorum dilek çiçek dolması resmi attı nerden bulacaksam almanyada zıpzıp her zamanki gibi gülümse henüz gelmedi sanırım uyuyo olabilirGündemi kaçırdım geçmiş mi yapsam
Bikac arkadaşda zayıfladığı için göz lensine konsantre oldularGündemi kaçırdım geçmiş mi yapsam
InsaAllah canim alisicaz mecburBünye zamanla alışıyor ben hiç acıkmıyorum artık mide küçülüyor zamanla merak etme
❤Çenem düştü bugün toplayım gidip işlerimi yapayım görüşürüz inşallah kizlar sizi seviyorum
Bana çok geldiKizlar bu öğle yemegine cokmu hele bir bakin hayatimda hic diyet deneyimi olmyan ben
5146 olmuş benimde leslie 3 mile yaptım ondan birazdan oğlumu dışarı çıkarcam 2 tekerli bisikleti öğretmeye çalışıcam :)şimdiye dek 6715 adım...
30 dk öğle yürüyüşü ::)
10bini tamamla :)5146 olmuş benimde leslie 3 mile yaptım ondan birazdan oğlumu dışarı çıkarcam 2 tekerli bisikleti öğretmeye çalışıcam :)
ceviz findik var mi?onu yiyebilirsin :)Ara öğün olarak yoğurt yiycem yanında ne yesemm
10bini tamamlarım inşaAllah10bini tamamla :)
benim hedef 15 bin ama zor ulaşırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?