Hangi soru kuzum
banada yap çay:)
Senin elinden zehir içerim
Yuh yuhhh artik tabiki çenen acildi botoks iyi geldi sanirim çay kahve diyodum iceyimmi diyodumda bogazimda biraktinHangi soru kuzumgörmedim
Yo bende bugün artı görünce yapsammı diye düşündümde bana göre erken demek istedimCanım ben 1 mayıstan itibaren diyetteyim detoks için erken değilki onun 4. Hafta listesindeydi zaten
Erken canım 2-3 hafta sonra olurYo bende bugün artı görünce yapsammı diye düşündümde bana göre erken demek istedim
Sen dudaklarımı görcen kocam bana bakıp bakıp gülüyoYuh yuhhh artik tabiki çenen acildi botoks iyi geldi sanirim çay kahve diyodum iceyimmi diyodumda bogazimda biraktin
angelina jolie dudaklı mıSen dudaklarımı görcen kocam bana bakıp bakıp gülüyo
Bi değişik oldun diye
Sütlü içmem 2gün napim sade kahveye talimBence icilir canim sonucta sekersiz olduktsn sonra sıkıntı olmaz
Ama kahve sutluyse isi bozabilir
lif ve protein oranı yüksek ben arada akşam menüsü yapıyorum tok tutuyor tafsiye ederimAy nasıl özendim Şu göbeği hiç yapamadımmaşallah maşallah
Abla çok dikkat edin bizdede acayip bir şekilde baba tarafından her üçüncü çocukta şeker hastalığı çıkıyor bende riskteydim birde pco çıktı Ama annem hiç dikkat etmezdi kilodan çok çektim şükür şeker insülin olmadan dikkat ettim Ama hala içi gider Şu an diyetteyim diyince hiçbir şey yemiyorum gibi geliyor annede bitiyor bence ilerde daha rahat eder
Çok beğendiğim menülerden
Yulaf iyi geliyor mu acababazen sabah kahvaltıya eklesemmi diye düşünüyorumda
Piknikte hep közlenmiş kapta biber salatası yapardık meze tarzı çok güzel olurdu piknik deyince Bi canım çekti
Dondurma hiç batmadı bana çok güzel olmuş bence
sakatatı hiç sevemedim pişerken evde bile duramıyorum
Aç kalınca bende çok strese giriyorum nedense artı oluyor bana en iyisi yemek
Abla ben bir anda kestim zor oldu Ama alıştım aynı şekilde Türk kahvesindede bir anda kestim ben yavaş yavaş azaltsam bırakamazdım Ama alışıyorsun hatta seviliyor şimdi şekerli şerbet gibi gelir
Artı gelir ve fazladan şeker
Tamam canim napiyoruz kahvaltı yaptim ben menemenli filan 15 dakika lesliyi uyanınca yapmıştım zaten beni bırakma lütfen sıkıldım çünkü bırakmak istemiyorum hedefe 5 kilodan az kaldıFindikfaresi123 ortim bak biz bugün yarın detoks yapıyoruz E Elif_Eylul ile sonuçlarına göre
Haftaya da çarş perş ananas detoksu yapıcaz hadi sende gel birlikte yapalım
Hiç sevmedim tadını ben bidahami denesem acabalif ve protein oranı yüksek ben arada akşam menüsü yapıyorum tok tutuyor tafsiye ederim
Hiç denemedim sağlıksız geliyo banaSauna eşogmanı giydim leslie yapcam sauna eşofmanının faydasını gören varmı ?
Kahveyi 2 den fazla içme bence , bitki çayı , siyah yeşil çaySütlü içmem 2gün napim sade kahveye talim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?