Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok binbir direk sarnıcı başkaymış ama aynı yerde
onun hakkında bilgim yok ama yere batan sarnıcı buz gibi biyer ekimde donardın orda nişan kıyafetleriyle :)))
ama gidersem orayıda görmek isterim

Çağıracağımmm maytabımmm gelirsennnn göreriz birlikte herbiryerleriiii olumunekankayizsmile

senin düşündüğünde mantıklı. ama annen eninde sonunda istediği bir şekilde nişan yapacaktır ç onun için sen kafanı yorma bence ben ne kadar çoğu şeyi istemesemde annem malesef çoğunu yaptı . ki şimdi iyiyiki yapmış diyorum gözüm hiç birşeyde kalmadı . ilerde siz bana böyle yapmanız diyebileceğim hiç birşey yok . eşimin ve benim babamız olmadığı için herşeyi biz beraber yaptık . onun için kendi bütçemize uygun bir şekilde ayarladık . eşimin ailesinden hiç bir şekilde maddi yada manevi destek görmedik malesef.

Aslında ne kadar üzücü dimi canım, yani bence bir anne babanın en asli görevi çocuklarını evlendirmektir. Mesela yasinin ailesi çok zengin, ama yasin annesiyle babası daha genç yaşta hacıya gidip paralarının yarısını har vurup harman savurdukları için kırılmış onlara, geçen konuştuk ta diyorki yasinde, eğer evinde hele hele bekar erkek çocuğun var ise önce onu evlendireceksin ondan sonra ne istersen yapacaksın paranla, anne ve babanın öncelikli görevidir bu diyor, kırılmış onlara ve birşeylerini istemiyor, biz çoook rahat geçiniriz hayatım diyor, ama bende kırgınlık olsun istemiyorum, bu beşeri ikili ilişkiler ne kadar zor dimi nazlımbilmiyorumkismile Hayat zor aslında bayanssulusmile Senin görümcenle aran nasıl canım bir ara bahsetmiştin, kıyafetlerini beraber giyeriz falan demişti dimi :uhm: Ay nasılda rahat oluyor bazı insanlar yahu boshayallersmile

benimde eşimin babası zamanında çok zenginmiş diğer oğluna ve kızına çok güzel düğünler yapmış iyi imkanlar sunmuş ama hastalandıktan sonra herşeyini kaybetmiş ve 10 yıl önce kalan 120 milyar borçlarını eşim ödemiş. ve eşimin abisi iyi kazanıyor ama hiç bir şekilde yardım etmemiş eşime halada etmiyorki . bizim onalrın maddi yardımına zaten ihtiyacımız yok. en azından manevi destek vermelerini istedik oda olmadı .görümcemle çok mesafeliyim canım . takı olayından dolayı çok sinir oldum ona . bana nişanda takılan bilezklerden alıp taktı . bende ondan sonra bütün bağlarımı kopardım .bize geldiğinde de fazla yüz vermiyorum . fazlada muhatap olmuyorum . geçen gün bana biz seninle neden aynı beden giyinemiyoruz dedi . bende dedim çünkü sen şişkosun ben zayıf olsada vermezdim zaten dedim . ben sırf eşimin hatrı için katlanıyorum çoğu şeye ve elimden geldiğince ailesine karşı saygı gösteriyorum . en çok ablasını ve abisini sevmiyorum eşimin ikiside çok bencil sadece kendilerini düşünüyorlar .

offf daraldım valla simoşum.delikafadulden..senin işin benimkinden zor canım ya...bizimkiler hiç bi konuda sıkmıyolar bizi...zaten ben en başta dedim bizimle ilgili her konuda ikimizden başka kimse söz sahibi olmasın diye...zaten tamerin annesi yok,bi tane evli erkek kardeşi var oda çok efendi zaten...akrabalarınıda pek sevmiyo tamer,annesinin zor zamanlarında hiçibiri yanında olmamış o yüzden düğünümde ne işi var diyo...yani bizde düğünde onların taraftan pek kimse olmayacak,nikahı eskişehirde düğünü çorumda yapmayı düşünüyoruz kısmetse...nişanıda ben bizim binanın bahçesinde açık havada canlı müzik eşliğinde yapmak istiyorum...bayanssulusmile...

hayırlısı olsun canım benim senin için YÜCE ALLAHIM herşeyin en iyisini nasip etsin . benimde eşimin babası vefat etti 1,5 sene oluyor . benimde eşimin ailesi hiç bir şekilde destek olmamış ozamanlar ki eşimin abisi hiç yardım etmemiş . eşim üniversiteyi kazandığı halde okuyamamış sırf babasının hastalığından kalan borçlerı ödeyebilmek için gece gündüz çalışmış . abisi hiç bir şekilde yardım etmemiş ki ozamanlar eşimden bile para istemiş onun için hiç sevmiyorum eşimin abisini hatta çoğu akrabalarını sevmiyorum .

ayy nazlıcım sinir oldum ya..allah sabır versin valla...en iyisi dediğin gibi hiç muhatap olmamak...benim kaynanam,görümcem yok...ama bende bi görümceyim,gelinimizlede gayet iyi anlaşırım,hep kardeşimi mutlu eden kişi gözüyle baktığım için de hiç problem yaşamadık,ne düğün aşamasında,ne sonrasında...oda hep der ablam yoktu saynde bi ablam oldu diye...kendime bişey alırken onuda düşünürüm,küçük hediyeler falan,oda beni hiç atlamaz...işte bazılarında bi çekemezlik oluyo canım,boşver hiçte takma

merhaba kızlarrrr
bı geldım pir geldım valla hayırlı olsun simoş nişan düşünüyomuşsun cok sevındım senın adınaa canım
bende anadolu yakaısnda oturuyorum cok guzel yerler var nişan düğün için ama masraflı olur baya bence evde yapın hıc gerek yok okadar masrafa arkadaslarınızla guzel bı mekanda kendı aranızda şık bı kutlama yaparsınız sonra benım sımdıkı aklım olsa öle yapardım hıc gerek yok nısanda okadar tantanaya bence

bende aynı iş ev arasında koşturuyorum dıyet mıyet yaptıgım yok allahtan kıloda almadım ama buara ev tasıma telasesınden vermıs bıle olabılırım:)
duruda yaşına gırdı çok şükürr onumuzdekı hafta 13.ayını bıle bıtırecek zaman ne cabuk gecıyorrr

opuyorum hepınızı

Harikasın nazlıcığım oh olsun o görümceye, aynı ben yaaa, bende pat diye söylerim sempatiksalakcinni sen iyice zayıflayıp fıstık olda çatlasınlar, bütün görümceler mi böyle yaaa, bende yasinin ablasıyla tanıştım istanbula iş için geldiler birkaç hafta önce eşiyle beraber, allahı var efendi sevimli bir abla 34 yaşında, ama içlerine girmeden bilemiyorsun kimseyi, o yüzden henüz onun hakkında yorum yapamıyorum, şu incecik bileziklerdenmi, ya insan parasında pulunda değerinde olmuyor ama eğer imkanı da varsa böyle dandik birşey takıyorsa ve kardeşinin düğünüyse bu çok yakın akrabalarsa bende deli oluyorum yaaalmaz: hayatım boyunca cimri olamadığımdan belkide, har vurup harman savurduğumdan bu tutumlardan nefret ediyorum, ben asıl nişanda düğünde geriliyorum, hemen annem laf sokacak birşey bulur kaydirigubbakcemile3 çok seviyorum annemi belkide hayatta en çok annemi seviyorum ama mesela ben olsam annemi kaynana olarak istemezdim :jeyyar: ama anne olarak mükemmel allahıma şükür olsun :Saruboceq:

aslında bana takı takıp takmaması umrumda bile değil bir çeyrek bile taksa yeter ama bana eşimin nşanda taktığı bilezi isteyipte takmasına çok gıcık oldum . alacak durumu yokmuş . tabi bende yedim eşiyle günde 4 paket sigara içmeyi biliyor . hiçbir gezmeden geri kalmıyor. sonrada durumum yok diyor. benim eşim çok salak zamanında tüp bebek yapsın diye 10 milyar harcamış ablasına . ama gel görki gördüğü karşılık çok acı onun okadar fedakarlığına karşı onların öyle yapması bana çok dokunuyor . eşime kızdım zaten artık hiç birine bişey yapmayacaksın diye .

Ne güzel ya tamer enişte çöpsüz üzümmüş neslihanım, rabbim ayırmasın kuzu :Saruboceq:
Benimkininde bir tane ablası var iki kardeşler, anneside var babasıda, ama akraba ilişkileri zayıfmış yasin öyle söylüyor, halbuki bizim çok kuvvetlidir, teyzemler dayımlar halamlar yemeli içmeli kocaman bir aileyiz, çok uzak ilişkiler akrabalarda tuhaf geliyor bana, alışık olmadığımdan herhalde :hulya:
Safiii sorunum mübarekkkk kaydirigubbakcemile2
Ama çok seviyorum hepinizi ne yapayım, fikirleriniz değerli benim için opuyorumnanaktan

bende takacağı takıda değilim simoşum . ALLAH razı olsun babam yok ama dedem babamın yokluğunu hiç aratmadı nişan düğün boyunca maddi manevi hertürlü desteği verdi . ALLAH uzun ve hayırlı ömürler versin . bende zaten en çok onun için zayıflamak istiyorum . çatlasın diye . yeter artık sen çok zayıfladın diyor daha verme diyor . bende yok daha vercem vermem lazım dedim .

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aynen bende öyle diyorum,çöpsüz üzümüm benim...kaydirigubbakcemile3 ya banada tuhaf geliyo simoşum,bizimde akrabalık bağlarımız çok kuvvetlidir,anne tarafımda baba tarafımda çok düşkünler birbirlerine,iyi günde kötü günde topalanıveririz başka kimselere gerek kalmaz...genç olarakda fazlayız düğünlerde pisti hep bizim grup dolduruz,kaydirigubbakcemile2eğlenceyede düşkünüzdür...tamer zaten bayıldı bizim ortamımıza o yüzden çoruma gelmek istiyo :Saruboceq:

Hoşgeldin canım teşekkür ederim iyi dileklerine, bakalım düşünme aşamasındayız bilmiyorumkismile hayırlısı olsun hakkımızda, durumuzuda çok çok öpüyoruz, özgeninde kızı oldu onunda ismi duru... Özletme kendini çok ama olurmu, ne zaman döneceksin takıma

bizde seni çok seviyoruz canım . hazır paylaşmaya anlatmaya başlamışken içimi dökeyim biraz . kaynamam iyi kadın seviyorum kendisini ama en çok bozulduğum şey ne biliyormusunuz . ilk evlendimiz hafta eve gelmesine çok bozuldum . insan der ben biraz daha kalayım bir yerlerde bunlar daha yeni evli eve alışsınlar bir birlerine alışsınlar diye . b konuda kaynanam çok düşüncesiz geldi bana . ama onun dışında bir kötülüğünü görmedim . ALLAH razı olsun eve gittiğimde yemek hazır ev temizlenmiş .

Ciddi olamazsın nazlıııı bilmiyorumkismile eee yuh artık günde 4 paket sigara 20 tl eder ayıp artık yaaaa, bende ucuz birsey taktı sandım eyvahedigeldismile bencede yapmasın nazlım çok bile yapmış eniştem onlara, hasbinallah nasıl sinirlendim şimdi

evet canım ilk o nişanda takılan bilezıklerden istediğinde bende sinir oldum . eşim yazık çok mahçup oldu . ama o üzülmesin diye verdim . yoksa hayatta vermezdim . benim eşim çok yufka yüreklidir yardım etmeyi çok sever . ama karşılığını alamadığını artık oda görüyor . onun için artık onlardan herhangibirine artık yardım etmeyecek . resmen bizi salak yerine koymaya çalışıyorlar .

anam kötü gelinmi oldum ne şimdi ama kimseye anlatamıyorum içimdekileri burda anlatınca rahatladım biraz .

Aslında kayınvalidenin bu düşüncesizliği onların nesille bağdaştırılan bir düşünce nazlıcığım, öyle görmüşler, olması gerekeni tahmin edemiyorlar, herkes ince düşünceli olamıyor maalesef :uhm: Ama ilk hafta gelmeside biraz abes olmuş tabi, görümcen azıcık düşünceli ve iyi lafını hakeden biri olsaydı uyarırdı annesini, bak anne onlar yeni evli biraz yalnız bırakalım derdi, insanlar bu kötülükte fesatlıkta ne buluyorlar bilemiyorumki ben, aslında seninle iyi anlaşsa bir kardeş kazanacak, ne güzel gezer tozar yer içer dolaşırsınız, akılsız işte ne olacak delikafadulden

anam kötü gelinmi oldum ne şimdi ama kimseye anlatamıyorum içimdekileri burda anlatınca rahatladım biraz .

Ne kötü gelini hayatım, paylaşmadıktan sonra dostlukların ne anlamı var, bende herşeyimi paylaşıyorum sizlerle :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…