Akıllı lens diye geçiyor yüksek numaraysa öneriyorlarLens mi abla oradan memnun olan var baya bende bakmayı düşünüyorum
Sebze olur salata olur. Haşlanmış nohut fasulye olur salataya katarsınAra öğün olarak yoğurt yiycem yanında ne yesemm
Gerçekten bunları duymak istiyosan az yiycen diyetine uyucan bir gün iki gün değil, hayat tarzın olacak, ya da kulaklarını tıkıycan, yiycen bakkava börekleri, çikolataları, kızartmalarıduymak istediklerim sözler...
aaaa migi sen zayiflamişsin...
nasıl verdin kilolariii
vay beeeee ben nasıl zayiflayacagim...
fıstık gibi olmuşsun migi ufff manken gibisin...
yyooooo zayiflamaaa yeter :)
ben duyunca
duymak istemediklerim sözler
migi sen kilo muu aldigggnnn..
aman bu migi yıllardir veremedi zayif görsem..
dana gibisin migi
göbek görünce aaa hamile misin migiiii
bu ne böle migi su aygırı gibisin..
ben duyunca
Öğlen ve akşam mutlaka salata yap kendine bolca, yağsız olduktan sonra doyana kadar salata yersin. Yoğurt da bir kase olsun hep.Owwww hele ondan kilo veremiyorum ben bunla bile zor doyuyorumm vah bana vah
bunları yesem diyetim biter. duymak istediklerimle beraberim istemediklerimle degil:) umarim 6 ay sonra duyacagim:)Gerçekten bunları duymak istiyosan az yiycen diyetine uyucan bir gün iki gün değil, hayat tarzın olacak, ya da kulaklarını tıkıycan, yiycen bakkava börekleri, çikolataları, kızartmaları
Her istediğini yersen her istediğini giyemezsin
gördün mü sen
2 dk koydum kaldirdim hahahaBenden kacar mi sence
Benimde isveç mi bozdu düzenimi bilmiyorum 6 gün ya.. baya erken..retro_hippo bende bu sefer 5 gün erken oldum. Cuma olucaktım.
Afiyet olsunKereviz salatası yaptım bir de çorba yaptım mı tamamdır
aaa 6 gün mü ayniyiz bende 6 gün sonra regl olacagim. 2 gün önce tartım fazla gösterebilirBenimde isveç mi bozdu düzenimi bilmiyorum 6 gün ya.. baya erken..
Görmedim benbunları yesem diyetim biter. duymak istediklerimle beraberim istemediklerimle degil:) umarim 6 ay sonra duyacagim:)
Yaa cnm anlamadım ki.. sol tarafımdan alnım ve göz kapağıma kdr ağrıyor.. bugün o yüzdem sinirim bozuk valla..Afiyet olsun
Başın nasıl oldu, benim de soldan soldan geliyor, regl yakın galiba benim de takvime bakayım bir
Diyet yapılır spor regl ağrılara göre.. tatlı krizi için bitter, tarçınlı muz, hurma, meyve tamamdır..regl ken spor ve diyet yapılır mı?
benim yakınken tatlı krizlere giriyorum ne yapmam lazim
Aynı yerden ağrımız, boyun da sıkıntı var mı senin? Boynunu yoracak bir iş yaptın mı? Benim boyun ağrım başıma vuruyor.Yaa cnm anlamadım ki.. sol tarafımdan alnım ve göz kapağıma kdr ağrıyor.. bugün o yüzdem sinirim bozuk valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?