Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gerçekten bunları duymak istiyosan az yiycen diyetine uyucan bir gün iki gün değil, hayat tarzın olacak, ya da kulaklarını tıkıycan, yiycen bakkava börekleri, çikolataları, kızartmaları
Her istediğini yersen her istediğini giyemezsin

Owwww hele ondan kilo veremiyorum ben bunla bile zor doyuyorumm vah bana vah
Öğlen ve akşam mutlaka salata yap kendine bolca, yağsız olduktan sonra doyana kadar salata yersin. Yoğurt da bir kase olsun hep.
Dolma, yoğurt ve salata çok iyi olur. Mercimek ekmeği de karbonhidrat netice de o yüzden o olmasa da olur ama onu yanında bir bardak ayranla ara öğün yapabilirsin.
Şimdiden çok az miktarlar da yeme sakın, şöyle bir ay sonra falan porsiyonları daha küçültürsün.
Akşam 7-8 kaşık sebze yemeği yanında ya yoğurt ya ayran ya cacık olsun ve salata. Tamamdır.
Sen zaten çayın şekerini kesince çok fark görürsün ilk günler kilonda

bunları yesem diyetim biter. duymak istediklerimle beraberim istemediklerimle degil:) umarim 6 ay sonra duyacagim:)

Yaa cnm anlamadım ki.. sol tarafımdan alnım ve göz kapağıma kdr ağrıyor.. bugün o yüzdem sinirim bozuk valla..
Aynı yerden ağrımız, boyun da sıkıntı var mı senin? Boynunu yoracak bir iş yaptın mı? Benim boyun ağrım başıma vuruyor.
İki gündür kol egzersizi yapıyorum, iki gündür boynum da ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…