Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İlk günler ağrı normal çabuk geçer inş. Sonrada rahatlıycak.
Ne yapıyosun kol için?

İlk günler ağrı normal çabuk geçer inş. Sonrada rahatlıycak.
Ne yapıyosun kol için?
Klasik kol egzersizleri. Pilates yapmak istiyorum ama malzeme almam lazım, topumu çocuklar halletti, lastik için çorap kullanıyordum hepsi lazım da baktım fiyatlar uçmuş epey. Bime falan gelse de yine alsam.

Ya bilmiyorum ki.. stresliyim bir kaç gündür.. diyete bağladım da regl de geldi onunda var demek siniri..

Klasik kol egzersizleri. Pilates yapmak istiyorum ama malzeme almam lazım, topumu çocuklar halletti, lastik için çorap kullanıyordum hepsi lazım da baktım fiyatlar uçmuş epey. Bime falan gelse de yine alsam.

Büyük topmu vardı? Küçük top var bende hem ayakta hem yerde köprüde mekikte kullanıyodum.
Saklamasıda daha kolay.

Lastik decatlondan almıştım en son 20 liraya

Ya bilmiyorum ki.. stresliyim bir kaç gündür.. diyete bağladım da regl de geldi onunda var demek siniri..
O kadar açlığa isyan etti sinirlerin. Ben diyete alışana kadar sinir küpü oluyorum, açlığa sınırlamalara sinirim bozuluyor
10 kiloyu versem de kurtulsam, bezdim iyice.

Büyük topmu vardı? Küçük top var bende hem ayakta hem yerde köprüde mekikte kullanıyodum.
Saklamasıda daha kolay.

Lastik decatlondan almıştım en son 20 liraya
Büyük de yok küçük de, tek tek alırım belki de. Büyük top, küçük top, çember ve lastik istiyorum. Mata gerek yok.

Büyük de yok küçük de, tek tek alırım belki de. Büyük top, küçük top, çember ve lastik istiyorum. Mata gerek yok.
a101 ve bime geliyor takip et:)
direnç lastiği 8,5 lira almiişm iki tane vardi şimdi ebey çok pahalı.
ben pilates minder aldim da bi haftadir gelmedi .kargoyu getirmediler.
20 liraya aldim minderi kampanya vardi kaçirmadim

Nego bak aynı fiyat hala. Yapış yapış değil lastik yani çekmeceye koyunca katlayınca falan bozulmuyo.
Bende mavi gri gibi olan var ilk seviye.
Küçük topta aynı fiyat 22 lira.
Çember daha pahalı tabi.
Bide çember zorluyo baya

Bende direnç bantı istiyorum diz altına bağlamadan direk takmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…