Aynı yerden ağrımız, boyun da sıkıntı var mı senin? Boynunu yoracak bir iş yaptın mı? Benim boyun ağrım başıma vuruyor.
İki gündür kol egzersizi yapıyorum, iki gündür boynum da ağrı var.
tarçınlı elma yedim ama muzu hiç yemedim.Diyet yapılır spor regl ağrılara göre.. tatlı krizi için bitter, tarçınlı muz, hurma, meyve tamamdır..
Klasik kol egzersizleri. Pilates yapmak istiyorum ama malzeme almam lazım, topumu çocuklar halletti, lastik için çorap kullanıyordumİlk günler ağrı normal çabuk geçer inş. Sonrada rahatlıycak.
Ne yapıyosun kol için?
Ya bilmiyorum ki.. stresliyim bir kaç gündür.. diyete bağladım da regl de geldi onunda var demek siniri..Aynı yerden ağrımız, boyun da sıkıntı var mı senin? Boynunu yoracak bir iş yaptın mı? Benim boyun ağrım başıma vuruyor.
İki gündür kol egzersizi yapıyorum, iki gündür boynum da ağrı var.
Yakinda yine gelir bime takip et canimKlasik kol egzersizleri. Pilates yapmak istiyorum ama malzeme almam lazım, topumu çocuklar halletti, lastik için çorap kullanıyordumhepsi lazım da baktım fiyatlar uçmuş epey. Bime falan gelse de yine alsam.
Klasik kol egzersizleri. Pilates yapmak istiyorum ama malzeme almam lazım, topumu çocuklar halletti, lastik için çorap kullanıyordumhepsi lazım da baktım fiyatlar uçmuş epey. Bime falan gelse de yine alsam.
@MigiMadid fotograf koydu ama 2 dakika icinde kaldirdi :))Siz ne konusuyonuz acep
O kadar açlığa isyan etti sinirlerin. Ben diyete alışana kadar sinir küpü oluyorum, açlığa sınırlamalara sinirim bozuluyorYa bilmiyorum ki.. stresliyim bir kaç gündür.. diyete bağladım da regl de geldi onunda var demek siniri..
Bende diyorum gizli gizli biseyler karıştırıyor bunlar anlamicagım şeylerden bahsediyolar@MigiMadid fotograf koydu ama 2 dakika icinde kaldirdi :))
Büyük de yok küçük de, tek tek alırım belki de. Büyük top, küçük top, çember ve lastik istiyorum. Mata gerek yok.Büyük topmu vardı? Küçük top var bende hem ayakta hem yerde köprüde mekikte kullanıyodum.
Saklamasıda daha kolay.
Lastik decatlondan almıştım en son 20 liraya
Aynen bende 5 kilo versem de bitse.. korurum inş..O kadar açlığa isyan etti sinirlerin. Ben diyete alışana kadar sinir küpü oluyorum, açlığa sınırlamalara sinirim bozuluyor
10 kiloyu versem de kurtulsam, bezdim iyice.
a101 ve bime geliyor takip et:)Büyük de yok küçük de, tek tek alırım belki de. Büyük top, küçük top, çember ve lastik istiyorum. Mata gerek yok.
Amannnn boyna biseyler karistiriyolar gel biz senle disariya gidelimOrada neler oluyorrrr
Nego benim bitti bugün birlikte oluyorduk dusukten sonra erken geldi çok lazımdı sanki ramzanda 24 gün sürdü zatınAfiyet olsun
Başın nasıl oldu, benim de soldan soldan geliyor, regl yakın galiba benim de takvime bakayım bir
Sayfada olsaydiniz da gorseydiniz ne yapayimAmannnn boyna biseyler karistiriyolar gel biz senle disariya gidelimonlar konussunlar
Çabuk gelse, düğüne az kaldı sıkılaşmam lazımYakinda yine gelir bime takip et canim
İlaç kullanmasaydım korurdum ben, en fazla 65 olurdum, ah ah yaktı beniAynen bende 5 kilo versem de bitse.. korurum inş..
Büyük de yok küçük de, tek tek alırım belki de. Büyük top, küçük top, çember ve lastik istiyorum. Mata gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?