- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Eylul vermedi telefonumu ben nedimSayfada olsaydiniz da gorseydiniz ne yapayim
E normal şok diyet yaptın, sabırlı ol. Cuma kaçamak yaparsın vücut şaşırır.İnat etti vücut 72yi göremedim bir türlü.. Hayır kaçamak olsa tamam da yok.. sporda var..
Bensiz dedikodu yapamazlar döverimmmAmannnn boyna biseyler karistiriyolar gel biz senle disariya gidelimonlar konussunlar
Ben gitti gidiyora falan bakmıştım sabah.Pilates Seti Malzemeleri & Pilates Ekipman Fiyatları | Decathlon
Pilates severler için birbirinden kaliteli pilates malzemeleri Decathlon.com.tr'de sizleri bekliyor! Size en uygun pilates ekipmanlarını seçin, pilates setinizi oluşturun!www.decathlon.com.tr
Nego bak aynı fiyat hala. Yapış yapış değil lastik yani çekmeceye koyunca katlayınca falan bozulmuyo.
Bende mavi gri gibi olan var ilk seviye.
Küçük topta aynı fiyat 22 lira.
Çember daha pahalı tabi.
Bide çember zorluyo baya
Bende direnç bantı istiyorum diz altına bağlamadan direk takmak için.
Ben gitti gidiyora falan bakmıştım sabah.
Çember niye o kadar pahalı ya
Ben seviyesiz takılayım en iyisiO daha ileri seviye ya ondan demek
Öyle yapim cnm.. çocukların dışarı çıkma izni çıktı.. yemeğe gitmek istiyorum ya dışarı bir yere.. 3 aydır hep evdeyiz çok bunaldım..E normal şok diyet yaptın, sabırlı ol. Cuma kaçamak yaparsın vücut şaşırır.
Ben seviyesiz takılayım en iyisi
Dışarda yemeye cesaret edemem ben dahaÖyle yapim cnm.. çocukların dışarı çıkma izni çıktı.. yemeğe gitmek istiyorum ya dışarı bir yere.. 3 aydır hep evdeyiz çok bunaldım..
Diyeti düzgün yaparsam ederim deSen 2 ayda baya farkedersin kilon çok değilde boyun kuvvetsiz ya çember çok zorlar zaten.
Onun ayarıda yok sık bırak sık bırak sık ve at oluyo
korona yüzündenAman her şey para olmuş peh
Dışarı çıktığında wcye gircegin zaman hemen para istiyolar naletler,tabiki herşey paraAman her şey para olmuş peh
Dışarı çıktığında wcye gircegin zaman hemen para istiyolar naletler,tabiki herşey para
Neyse ki dışar da wc ye girmiyorumDışarı çıktığında wcye gircegin zaman hemen para istiyolar naletler,tabiki herşey para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?