Eeee peki ozaman ben kaçtim1 tane yaptım
2, ara ögün olarak meyve felan yiyebilirsin :) bilemedim17.30a çok var
Öğle yemegidir o bence ara öğün zamani degil yesen bacım13.10da yapmışım ara öğünü E Elif_Eylul
nerde ayıplar hani
Leblebi hmmmm.. erik olur banada o var2, ara ögün olarak meyve felan yiyebilirsin :) bilemedim
ben ara ögünleri erikle leblebi yedim akşam paylaşırırım :)
bizim bahçede bi sürü erik var. kim yiyecek bilmemLeblebi hmmmm.. erik olur banada o varben iki ana iki ara öğün yapıyorum ondan saatleri oturtamadım
çok iyi senin saatler bende 9.30 ana 1 gibi ara 3 gibi ara 5.30 gibi akşam yesem nasıl olurbizim bahçede bi sürü erik var. kim yiyecek bilmemişyerine götürdüm dagittim arkadaşlara
ben 6-12-19 ögünü yapıyorum
ara ögünü ise 10:00 bide 14:00 de
Ya tanıdık bir mekan var açıp rezervasyon yaptırsak masaları biz gitmeden hazırlasa.Dışarda yemeye cesaret edemem ben daha
böle çok acıkırsın..çok iyi senin saatler bende 9.30 ana 1 gibi ara 3 gibi ara 5.30 gibi akşam yesem nasıl olur
Duydum bile, cuma tartıyı napıcaz şurda ne kaldı
Bilemiyorum ki canım size kalmış .Ya tanıdık bir mekan var açıp rezervasyon yaptırsak masaları biz gitmeden hazırlasa.
Tadi nasil guzel mi bende mi kabak corbasi yapsam kisportie 1elma 1buyuk kase çorba ictim kahve içiyorum,elma yermiyim bilmiyorum aksamda corba ohhhh icimiz dışımızda kabak olacak bagirsaklara iyi gelicek sanirsam
Guzel canim vallaaa yap derim bana yaradı yarin atcam sana mesajTadi nasil guzel mi bende mi kabak corbasi yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?