Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

regl ken spor ve diyet yapılır mı?
benim yakınken tatlı krizlere giriyorum ne yapmam lazim
Anım ben bugün en şiddetli günündeyim, bu dönemde enerjim düşer yorgun hissederim ve iştahım açılır
Elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum
Biraz önce spordan geldim ama yoruldum hava da sıcak

benim regl günlerde acayip spor yapasım gelirdi neden bilmiyorum psikolojik mi bilmiyorum reglken diyete başlarim regl bitince diyetim bozulurdu

aaaa bak onu bilmiyodum,çocuklarin tuvaleti nerde nezaman geleceği belli olmadigi icin camiye giriyorlar onlar bile parali
Burda avm de ücretsiz de artık zaten avm ye seneye anca gideriz.
Çocukları eşim götürür dışarda tuvalete, ben yırtıyorum o konu da

aaaa bak onu bilmiyodum,çocuklarin tuvaleti nerde nezaman geleceği belli olmadigi icin camiye giriyorlar onlar bile parali
camilerin paralı olduğu biliyordum o çoktandir vardir :)
fiyat arttıkça bilemiyorum 1 liralık bişeydi o. şimdi bilmiyorum.
AVM de wc paralı olmuyordu . ama millet tıklım tıklım dolardi makyaj yapan saçini başını düzelten kız doluydu. iki saat çıkmazdi :) sevgilisi dişarda iki saat bekleten de vardi
ben evlenmeden önce kocami dişarda iki saat bekletmişim

Kiz yazik degilmi adama bak hele sen şuna itiraflar havada uçuyordu

ee beklesin benene evlenmek kolay miydi ben gerdegi bide kırmızı kurdelayı sıkıca bağlamişim zor çözsün diye adam 10 dk uğraşti
Migiii 2. Ara öğünümü kaçta yesem ben yine acıkıyorum şuan dışarıda su içemiyorum wc sıkıntısından

ee beklesin benene evlenmek kolay miydi ben gerdegi bile kırmızı kurdelayı sıkıca bağlamişim zor çözsün diye adam 10 dk uğraşti

Ayy anam sen ne fenasin +18 girdi simdi Zipzip- kulaklarını tıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…