avmlerde wc para olmazdi onu da yaptılar!Dışarı çıktığında wcye gircegin zaman hemen para istiyolar naletler,tabiki herşey para
Anım ben bugün en şiddetli günündeyim, bu dönemde enerjim düşer yorgun hissederim ve iştahım açılırregl ken spor ve diyet yapılır mı?
benim yakınken tatlı krizlere giriyorum ne yapmam lazim
Bende ictim 1de bide aci koydum icine yandim allah
aaaa bak onu bilmiyodum,çocuklarin tuvaleti nerde nezaman geleceği belli olmadigi icin camiye giriyorlar onlar bile paraliavmlerde wc para olmazdi onu da yaptılar!
benim regl günlerde acayip spor yapasım gelirdi neden bilmiyorum psikolojik mi bilmiyorum reglken diyete başlarim regl bitince diyetim bozulurduAnım ben bugün en şiddetli günündeyim, bu dönemde enerjim düşer yorgun hissederim ve iştahım açılır
Elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum
Biraz önce spordan geldim ama yoruldum hava da sıcak
Burda avm de ücretsiz de artık zaten avm ye seneye anca gideriz.aaaa bak onu bilmiyodum,çocuklarin tuvaleti nerde nezaman geleceği belli olmadigi icin camiye giriyorlar onlar bile parali
Burda avm de ücretsiz de artık zaten avm ye seneye anca gideriz.
Çocukları eşim götürür dışarda tuvalete, ben yırtıyorum o konu da
camilerin paralı olduğu biliyordum o çoktandir vardir :)aaaa bak onu bilmiyodum,çocuklarin tuvaleti nerde nezaman geleceği belli olmadigi icin camiye giriyorlar onlar bile parali
Bende acılı seviyorumBende ictim 1de bide aci koydum icine yandim allah
Kızım olsa ben girerdim tabi mecbur2 kızla hep ben giriyorum ya
Kiz yazik degilmi adama bak hele sen şuna itiraflar havada uçuyorducamilerin paralı olduğu biliyordum o çoktandir vardir :)
fiyat arttıkça bilemiyorum 1 liralık bişeydi o. şimdi bilmiyorum.
AVM de wc paralı olmuyordu . ama millet tıklım tıklım dolardi makyaj yapan saçini başını düzelten kız doluydu. iki saat çıkmazdi :) sevgilisi dişarda iki saat bekleten de vardi
ben evlenmeden önce kocami dişarda iki saat bekletmişim
ben zaten yapiyorum onu ama üst üste 2gun içmemistim ben icine dereotu maydanozlarida yikadim attimBende acılı seviyorumsevdinmi tadını ?
ee beklesin beneneKiz yazik degilmi adama bak hele sen şuna itiraflar havada uçuyordu
Migiii 2. Ara öğünümü kaçta yesem ben yine acıkıyorum şuanee beklesin beneneevlenmek kolay miydi ben gerdegi bide kırmızı kurdelayı sıkıca bağlamişim zor çözsün diye adam 10 dk uğraşti
ee beklesin beneneevlenmek kolay miydi ben gerdegi bile kırmızı kurdelayı sıkıca bağlamişim zor çözsün diye adam 10 dk uğraşti
17:30 ta akşam yemegi ye kapat.Migiii 2. Ara öğünümü kaçta yesem ben yine acıkıyorum şuandışarıda su içemiyorum wc sıkıntısından
30 yasindayim dinlesem olmaz mi
17.30a çok var17:30 ta akşam yemegi ye kapat.
bol bol su iç derim:)
Dinle dinle lazim olcakta ama evli olmayinca ayip geldi30 yasindayim dinlesem olmaz mi
Ara ogun yapmadinmi canim17.30a çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?