ben yaptım çok güzel oluyor:)Tadi nasil guzel mi bende mi kabak corbasi yapsam ki
Sonucu merakla bekliyorumGuzel canim vallaaa yap derim bana yaradı yarin atcam sana mesaj
Bende kabak spagetti yiyorum şimdisportie 1elma 1buyuk kase çorba ictim kahve içiyorum,elma yermiyim bilmiyorum aksamda corba ohhhh icimiz dışımızda kabak olacak bagirsaklara iyi gelicek sanirsam
İşkembe hariç her çorbayı severim, kabak da dahilTadi nasil guzel mi bende mi kabak corbasi yapsam ki
Iskembenin kokusuna dayanamiyorum hic o yuzden corbasini denemedim bileİşkembe hariç her çorbayı severim, kabak da dahil
Hiç yemedim kabak çorbası..İşkembe hariç her çorbayı severim, kabak da dahil
Bende bendeİşkembe hariç her çorbayı severim, kabak da dahil
işkembe mii.. ben bayılıyorum :) anneme geldiğimde hep işkembe yap derimIskembenin kokusuna dayanamiyorum hic o yuzden corbasini denemedim bile
Kocan kuşaktan sonra iskembeyide sevmemişişkembe mii.. ben bayılıyorum :) anneme geldiğimde hep işkembe yap derimkocam hiç sevmiyor
aynen öle ailesi de hiç sevmez işkembe yedikleri hiç görmedimKocan kuşaktan sonra iskembeyide sevmemiş
Evime hiç girmedi bileIskembenin kokusuna dayanamiyorum hic o yuzden corbasini denemedim bile
Ya yapan yapiyodur temiz guzel ama kokusundan yiyemem bendeaynen öle ailesi de hiç sevmez işkembe yedikleri hiç görmedim
İnşallah iyi gelir ben bi daha elma yememsportie 1elma 1buyuk kase çorba ictim kahve içiyorum,elma yermiyim bilmiyorum aksamda corba ohhhh icimiz dışımızda kabak olacak bagirsaklara iyi gelicek sanirsam
Afiyet olsunBende kabak spagetti yiyorum şimdi
Ben hayatta rakam söylemem birda tövbeee cunku tutturamiyorum 69 netlesem yetcek banaİnşallah iyi gelir ben bi daha elma yemem
Bi tek sabah elma yedim 1 ceviz tarçın ekledim
Kapyanın tadı hoşuma gidiyo kabağı bastırıyo
Kesin eksi geliriz de ne kadar biz de gıdım gıdım olduğu için 1 kilo büyük rakam
59 görürsem cuma serbest gün ilan edicem kendime şimdiden cümle aleme duyrulur
Zipzip- E Elif_Eylul Findikfaresi123
kokoreç mi ?Ya yapan yapiyodur temiz guzel ama kokusundan yiyemem bendeama kokoreçe bayilirim
Sonucu merakla bekliyorum
Değişik tadlara acik değilim kabagi severim normalde ama hic corbasini icmedim
Tarifine bir bakayim netten :)
Her sebzenin çorbasını yapmışımdırHiç yemedim kabak çorbası..
Kokoreç hiç yemedim, yiyememdeYa yapan yapiyodur temiz guzel ama kokusundan yiyemem bendeama kokoreçe bayilirim
UmarımAfiyet olsun
Cuma güzel eksiler gelsin
Babam seviyor diye annem yapiyor ama o gun mutfaga giremiyorumEvime hiç girmedi bile
Ekmeksiz neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?