- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
ekmekle guzel oluyo o meret acili falan
ya kapya biber dolmasi yapıyordu hani içine peynir dolduruyor tadini bilmiyorum bunu nazli ilmede görmüşüm.Diyetisyenin tarifi
2 kabak 2 kapya 2 soğan 1 domates 3 bardak su
Baharat
Kokorec bir kere denedim yiyemedimYa yapan yapiyodur temiz guzel ama kokusundan yiyemem bendeama kokoreçe bayilirim
Tarifi kaydettimDiyetisyenin tarifi
2 kabak 2 kapya 2 soğan 1 domates 3 bardak su
Baharat
Annem eğer işkembe yapmışsa arıyor beni, bugün gelecek miydin gelme işkembe yaptım diyeBabam seviyor diye annem yapiyor ama o gun mutfaga giremiyorum
ekmeksiz kokoreç olmaz bende bayılıyorum o diyete uygun degilekmekle guzel oluyo o meret acili falanayyy şişcem gene avcumu yalıyım bari
Aman dur sonra hastaneye zor gidiyorsunekmekle guzel oluyo o meret acili falanayyy şişcem gene avcumu yalıyım bari
Bende yaptim bikere cokkk guzel oluyo onu biraz ocakta pörpülüyorum icine peynir üstüne de milfoy sarıp firina atiyorum nezamandir yapmadimya kapya biber dolmasi yapıyordu hani içine peynir dolduruyor tadini bilmiyorum bunu nazli ilmede görmüşüm.
ben hiç ekmeksiz kokoreç yemedim :)Ekmeksiz neden olmasın
O da ekmeksiz nasıl olursa artık
Ekmeksiz yiyebilirsin
Burnuma iskembe kokusu gelmeye basladi bu konuyu kapatsak miAnnem eğer işkembe yapmışsa arıyor beni, bugün gelecek miydin gelme işkembe yaptım diye
Kapyayı çok severim c vitamini en çok bunda vardırya kapya biber dolmasi yapıyordu hani içine peynir dolduruyor tadini bilmiyorum bunu nazli ilmede görmüşüm.
o ayrı aslında nazlı ilme kapyanin içine peynir dolduruyordu tost makinesine yag kagidiyla pişiriyordu :)Bende yaptim bikere cokkk guzel oluyo onu biraz ocakta pörpülüyorum icine peynir üstüne de milfoy sarıp firina atiyorum nezamandir yapmadim
Daha dur yeni basladin 80 .0 gordugunde ödül olarak yiyebilirsinekmeksiz kokoreç olmaz bende bayılıyorum o diyete uygun degilizin için Eliften almaliyiz
Diyete uygun değil bu nayn olmazBende yaptim bikere cokkk guzel oluyo onu biraz ocakta pörpülüyorum icine peynir üstüne de milfoy sarıp firina atiyorum nezamandir yapmadim
Zaten misafirlere oyle yapiyom kendim yiyemiyorum kiz ekmek yemiyorumki onu yiyimo ayrı aslında nazlı ilme kapyanin içine peynir dolduruyordu tost makinesine yag kagidiyla pişiriyordu :)
yagsiz hemde. :)
diyete uygun..
milföy hamur degil mi.
elif eylül kokoreç dedi yaaaaDaha dur yeni basladin 80 .0 gordugunde ödül olarak yiyebilirsin
Valla yala bak ben ramazanda hastanelik oldum memem sisti antibiyotik kullandim yala anamelif eylül kokoreç dedi yaaaabende elimin avucumu yalayım nabim yasak.
Bende yaptim bikere cokkk guzel oluyo onu biraz ocakta pörpülüyorum icine peynir
diyetisyenler onu sabah kahvaltısı olarak veriyor beni doyurmamıştı ne yalan söyliyim çok lezzetli ama pek tok tutmamıştı yanio ayrı aslında nazlı ilme kapyanin içine peynir dolduruyordu tost makinesine yag kagidiyla pişiriyordu :)
yagsiz hemde. :)
diyete uygun..
milföy hamur degil mi.
hiç denemedim ikli tane olarak koymuştu.diyetisyenler onu sabah kahvaltısı olarak veriyor beni doyurmamıştı ne yalan söyliyim çok lezzetli ama pek tok tutmamıştı yani
Gecmis olsun canim verirsin verirsin merak etme benimde ara ara aklima birak su diyeti yemek ye diyorum sonra diyorumki zaten hep yedin bu hale geldin deyip birakiyorum,kızımla ayni bedeni giyorum simdihiç denemedim ikli tane olarak koymuştu.
güzel görünüyor ama tost makinem yok bence tavada yapabilirim ..:)
kapya biberi bende çok seviyorum :)
demir ekskliği anemi olanlara çok iyi geliyor ayni zamanda ben anemi hastasiyim. bu yüzden kiloyu zor veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?