Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya kapya biber dolmasi yapıyordu hani içine peynir dolduruyor tadini bilmiyorum bunu nazli ilmede görmüşüm.
Bende yaptim bikere cokkk guzel oluyo onu biraz ocakta pörpülüyorum icine peynir üstüne de milfoy sarıp firina atiyorum nezamandir yapmadim

ya kapya biber dolmasi yapıyordu hani içine peynir dolduruyor tadini bilmiyorum bunu nazli ilmede görmüşüm.
Kapyayı çok severim c vitamini en çok bunda vardır
Tüm salatalarımda Söğüşlerde kullanırım tavuk sotede
Közü dolması güzel olur

Bende yaptim bikere cokkk guzel oluyo onu biraz ocakta pörpülüyorum icine peynir üstüne de milfoy sarıp firina atiyorum nezamandir yapmadim
o ayrı aslında nazlı ilme kapyanin içine peynir dolduruyordu tost makinesine yag kagidiyla pişiriyordu :)
yagsiz hemde. :)
diyete uygun..
milföy hamur degil mi.

o ayrı aslında nazlı ilme kapyanin içine peynir dolduruyordu tost makinesine yag kagidiyla pişiriyordu :)
diyete uygun..
milföy hamur degil mi.
Zaten misafirlere oyle yapiyom kendim yiyemiyorum kiz ekmek yemiyorumki onu yiyim

Bende yaptim bikere cokkk guzel oluyo onu biraz ocakta pörpülüyorum icine peynir
diyete uygun..
milföy hamur degil mi.
diyetisyenler onu sabah kahvaltısı olarak veriyor beni doyurmamıştı ne yalan söyliyim çok lezzetli ama pek tok tutmamıştı yani

diyetisyenler onu sabah kahvaltısı olarak veriyor beni doyurmamıştı ne yalan söyliyim çok lezzetli ama pek tok tutmamıştı yani
hiç denemedim ikli tane olarak koymuştu.
güzel görünüyor ama tost makinem yok bence tavada yapabilirim ..:)
kapya biberi bende çok seviyorum :)
demir ekskliği anemi olanlara çok iyi geliyor ayni zamanda ben anemi hastasiyim. bu yüzden kiloyu zor veriyorum.

Gecmis olsun canim verirsin verirsin merak etme benimde ara ara aklima birak su diyeti yemek ye diyorum sonra diyorumki zaten hep yedin bu hale geldin deyip birakiyorum,kızımla ayni bedeni giyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…