saol canim seninde geçmiş olsun.Gecmis olsun canim verirsin verirsin merak etme benimde ara ara aklima birak su diyeti yemek ye diyorum sonra diyorumki zaten hep yedin bu hale geldin deyip birakiyorum,kızımla ayni bedeni giyorum simdi
Kızım 38beden bende giriyorum artik icinesaol canim seninde geçmiş olsun.
diyeti pes etmek büyük pişmanlıktır bak kendimden biliyorum kaç kere bunda pes etmem iki ayda 70 kg ya inmeye gözüm karaya bağladim. yürüyüş yapıyorum yemegi azaltmaya çalışıyorum dün pasta yedim ya onda pişman olmadim. doğum günümdü çünkü .
daha yeni başladim bu aysonu inşallah 84 i görebilirim :) küçük küçük hedef koyuyorum büyük olsun diye.
yine bundan yavaş tempo ile yürüyüşle 1,5saatte vardim dün.
neredeyse toplam 2 saat spor yaptım. düşündüm ki spora olan vakit ebey fazladir. :)
düşünüyorum kaç ayda kaç kilo verecegim diye.
bak sende yaparsin kızın kiloluysa beraber yürüyüş yapın parka mi götürüyorsun park aletleri kullan :)
evdeyken lily sadri ergin kırbaç fit ege chole ting deneyebilirsin :)
Canim ben mercimek ekmeğini ihtiyacdan ötürü değilde , ekemksiz yemekden birsey anlamadigim ve doyma hissi hissetmedigim icin barj beyaz ekmek yerine onla kendimi kandirayim diye seyttimÖğlen ve akşam mutlaka salata yap kendine bolca, yağsız olduktan sonra doyana kadar salata yersin. Yoğurt da bir kase olsun hep.
Dolma, yoğurt ve salata çok iyi olur. Mercimek ekmeği de karbonhidrat netice de o yüzden o olmasa da olur ama onu yanında bir bardak ayranla ara öğün yapabilirsin.
Şimdiden çok az miktarlar da yeme sakın, şöyle bir ay sonra falan porsiyonları daha küçültürsün.
Akşam 7-8 kaşık sebze yemeği yanında ya yoğurt ya ayran ya cacık olsun ve salata. Tamamdır.
Sen zaten çayın şekerini kesince çok fark görürsün ilk günler kilonda
Bursa da yagmur gosteriyo buhaftabugün hava kapalı. yağmur yağacak gibi
15 bin hedef iptal:/
başladi yağmur yağıyor burda.Bursa da yagmur gosteriyo buhafta
Bu hafta benim düzene devam ediyim haftaya olmazsa öyle yapayım migiciğimböle çok acıkırsın..
9:30 ta kahvaltı yap 12 de öğle yemegini ye 3 de ara ögün 5:30 ta akşam yemegini yersin daha iyi olur :)
iki ara menüsü az olur . 2-3 saat ara versin daha güzel olur diye düşünüyorum.
öğle yemegini çorba içebilirsin yada izgara tavuk et ekmeksiz. :)
çorba tok tutar:)
ara ögünde yoğurt ve ceviz badem felan yiyebilirsin
akşam da 5:30 ta salata ve sebze yemegi yersin. yada et yemegi
Et filan yerim herhaldeDuydum bile, cuma tartıyı napıcaz şurda ne kaldı
Salata ye bari
hemen de kendine yandaş arama çabasi
Takimi kapatip herkese serbest gun yapalim ne dersiniz
Anladım canım, zamanla oturur yeme düzeninCanim ben mercimek ekmeğini ihtiyacdan ötürü değilde , ekemksiz yemekden birsey anlamadigim ve doyma hissi hissetmedigim icin barj beyaz ekmek yerine onla kendimi kandirayim diye seyttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?