Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim verirsin verirsin merak etme benimde ara ara aklima birak su diyeti yemek ye diyorum sonra diyorumki zaten hep yedin bu hale geldin deyip birakiyorum,kızımla ayni bedeni giyorum simdi
saol canim seninde geçmiş olsun.
diyeti pes etmek büyük pişmanlıktır bak kendimden biliyorum kaç kere bunda pes etmem iki ayda 70 kg ya inmeye gözüm karaya bağladim. yürüyüş yapıyorum yemegi azaltmaya çalışıyorum dün pasta yedim ya onda pişman olmadim. doğum günümdü çünkü .
daha yeni başladim bu aysonu inşallah 84 i görebilirim :) küçük küçük hedef koyuyorum büyük olsun diye.
yine bundan yavaş tempo ile yürüyüşle 1,5saatte vardim dün.
neredeyse toplam 2 saat spor yaptım. düşündüm ki spora olan vakit ebey fazladir. :)
düşünüyorum kaç ayda kaç kilo verecegim diye.
bak sende yaparsin kızın kiloluysa beraber yürüyüş yapın parka mi götürüyorsun park aletleri kullan :)
evdeyken lily sadri ergin kırbaç fit ege chole ting deneyebilirsin :)

mike dow yemek bagimliliği okuyorum kitapta dopamin seromini diye bahsediyordu ben onu anlamadim ne demek dedim nette araştirdim mutluluk hormonuymuş

Kızım 38beden bende giriyorum artik icine

Canim ben mercimek ekmeğini ihtiyacdan ötürü değilde , ekemksiz yemekden birsey anlamadigim ve doyma hissi hissetmedigim icin barj beyaz ekmek yerine onla kendimi kandirayim diye seyttim

Bu hafta benim düzene devam ediyim haftaya olmazsa öyle yapayım migiciğim

Canim ben mercimek ekmeğini ihtiyacdan ötürü değilde , ekemksiz yemekden birsey anlamadigim ve doyma hissi hissetmedigim icin barj beyaz ekmek yerine onla kendimi kandirayim diye seyttim
Anladım canım, zamanla oturur yeme düzenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…