Kesinlikle
Anladım abla araştırmak lazım baya ben en iyisi dünya göze gidip doktora muayne olup en doğru kararı doktorla verip bir yöntem belirlemek lazımCanım sana olmaz göziçi 2 numaraya yapmazlar benim gezdiğim 4 hastanede yapmadıklarını söyledi
Aslında en doğru tedaviyi doktor söylüyor ama lazer olur sanırsam
Ne kadar verirsem yüzde 2 oluyo kaptanım hiç yüzde 2 olmadım daha benKesinlikle
%2 ile gelin bir guzellik düşünürüz
Olmaz abla
Kolay gelsin ablacimIşe gidiyorum gelince yazarım
Keşke %1 görsemOlmaz abla
68.8 i gorursen %2.13 oluyor
Kolay gelsin ablacim
Esimle tartistik biraz moralim bozuldu ondan benm hemen istahima vuruyor yiyemiyorum cnmHiçbişey yememişsin bugün canım niye bu kadar aç bıraktın ki kendini
Misafir vardi iste illa gel sutun ceker diye diye zorla yedim vallaHengel anladigim kadar manti gibi bisey olmasi gerek fazla yememissin ama neden yemek tercih etmedin,hem doyurucu hemde mantıya eşdeğer olurdu
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm insallahIsteyerekde degil, zorlada degil degisik birsey annemlwr vermedinonce cok küçük diye uzaktan akraba imisler ama donup dolasip 2 ay sonra tekrar geldiler nasipte varmis olmus. Suan pismanmisin dersen asla yine dunyaya gelsem yine esimle evlenirim evde bes erkegin icinde bir prenses gibi yasatti beni duygusal anlamada Allah razi olsun ondan
Aminn canimm cümlemizinkiniAllah mutluluğunuzu daim etsin cnm insallah
İnş ben sabit gelmemKesinlikle
%2 ile gelin bir guzellik düşünürüz
Canım wasa ekmek var bir de...kraker gibi bağırsakları çalıştırıyor tokluk veriyor ve kilo yapmıyor.Canim ben mercimek ekmeğini ihtiyacdan ötürü değilde , ekemksiz yemekden birsey anlamadigim ve doyma hissi hissetmedigim icin barj beyaz ekmek yerine onla kendimi kandirayim diye seyttim
Olsun canim sabit gelsende sıkıntı olmaz gecen hafta cok guzel bir yuzden vardıİnş ben sabit gelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?