Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sana olmaz göziçi 2 numaraya yapmazlar benim gezdiğim 4 hastanede yapmadıklarını söyledi
Aslında en doğru tedaviyi doktor söylüyor ama lazer olur sanırsam
Anladım abla araştırmak lazım baya ben en iyisi dünya göze gidip doktora muayne olup en doğru kararı doktorla verip bir yöntem belirlemek lazım

Sabah kahvaltı 8:30
2 haşlanmış yumurta
Küçük bir domates
Yarım salatalık
5 zeytin
1 tatli kasigi tahinn pekmez dayanamadimda
Öğlen 12.30
Bir porsiyon çiçek dolması
yarım kase yoğurt
1 dilim mercimek ekmeği
dereotu
Saat 4 de bir fincan kahve 5 hurma
18: 30 Aksam yemegi
Ispanak yemegi
1 Kase yogurt
5 Dal marul
2 dilim tahil ekmegi
3 litre suyu ictim yatana kadar duramam yine icerim
Sabah karin egzersizleri yaptım yürüyüşümü yaptim aksam yine yürüyüşe çıkarım büyük ihtimal
Galiba ev temizliği de spora giriyor bir yorum okumuştum yanlış hatırlamıyorsam o zaman iyidir Çünkü ben her gün süpürüp silerim bana artı olarak döner umarım
Biliuorum suan yediklerim fazla gibi duruyor ama benim eskinusul yemem bakinca baya baya az hem cayada seker atmicimm artikin biliyorsunuz

Hengel anladigim kadar manti gibi bisey olmasi gerek fazla yememissin ama neden yemek tercih etmedin,hem doyurucu hemde mantıya eşdeğer olurdu
Misafir vardi iste illa gel sutun ceker diye diye zorla yedim valla

Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm insallah

Canim ben mercimek ekmeğini ihtiyacdan ötürü değilde , ekemksiz yemekden birsey anlamadigim ve doyma hissi hissetmedigim icin barj beyaz ekmek yerine onla kendimi kandirayim diye seyttim
Canım wasa ekmek var bir de...kraker gibi bağırsakları çalıştırıyor tokluk veriyor ve kilo yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…