Ne kötü gelini hayatım, paylaşmadıktan sonra dostlukların ne anlamı var, bende herşeyimi paylaşıyorum sizlerle :asigim:
kaydirigubbakcemile5Olursun hayatım azıcık sabır kaydirigubbakcemile5
:1hug:31 mayısta başladı canım . takip ediyorum . sağol canım hatırlattığın için .
Çok teşekkür ederim tatlım, rabbim kısmet ederse düşünüyoruz evet, darısı başına güzelim benim, daha güzelleri, daha sorunsuzları, daha yakışıklıları senin olsun inşallah, takımca mutluluktan tıkabasa olalım :Saruboceq::asigim:
14 aralık pazar :lepi:
benim annemde yay, ama yasinle aralarında dünya kadar fark var kaydirigubbakcemile2
Uysaldır yasin, tam benim tersim sempatiksalakcinni Banada eli maşalı olmazdı herhalde , ben öyleyim çünkü , hergün yerdik birbirimizi sempatiksalakcinni
Nişan için sadece evdemi olsa diyorum, çünkü dışarıda bir yerde yaparsam eğer adım gibi biliyorum annem düğün için ultra lüks bir yer isteyecek, bu da hem yasinin ailesini maddi anlamda darboğaza sokar, hemde yasinle ben kavga ederiz, biz evleniyoruz yerinede biz karar veririz der, ama annem herşeye karışmayı pek sevdiğinden, bu duruma kesinlikle al atacak, yasinde ailesinden düğün konusunda yardım istemiyor, ben kendi düğünümü kendim yapacağım diyor, offf ne yapsam sizce yaaa :çok üzgünüm:
Aslında ne kadar üzücü dimi canım, yani bence bir anne babanın en asli görevi çocuklarını evlendirmektir. Mesela yasinin ailesi çok zengin, ama yasin annesiyle babası daha genç yaşta hacıya gidip paralarının yarısını har vurup harman savurdukları için kırılmış onlara, geçen konuştuk ta diyorki yasinde, eğer evinde hele hele bekar erkek çocuğun var ise önce onu evlendireceksin ondan sonra ne istersen yapacaksın paranla, anne ve babanın öncelikli görevidir bu diyor, kırılmış onlara ve birşeylerini istemiyor, biz çoook rahat geçiniriz hayatım diyor, ama bende kırgınlık olsun istemiyorum, bu beşeri ikili ilişkiler ne kadar zor dimi nazlımbilmiyorumkismile Hayat zor aslında bayanssulusmile Senin görümcenle aran nasıl canım bir ara bahsetmiştin, kıyafetlerini beraber giyeriz falan demişti dimi :uhm: Ay nasılda rahat oluyor bazı insanlar yahu boshayallersmile
offf daraldım valla simoşum.delikafadulden..senin işin benimkinden zor canım ya...bizimkiler hiç bi konuda sıkmıyolar bizi...zaten ben en başta dedim bizimle ilgili her konuda ikimizden başka kimse söz sahibi olmasın diye...zaten tamerin annesi yok,bi tane evli erkek kardeşi var oda çok efendi zaten...akrabalarınıda pek sevmiyo tamer,annesinin zor zamanlarında hiçibiri yanında olmamış o yüzden düğünümde ne işi var diyo...yani bizde düğünde onların taraftan pek kimse olmayacak,nikahı eskişehirde düğünü çorumda yapmayı düşünüyoruz kısmetse...nişanıda ben bizim binanın bahçesinde açık havada canlı müzik eşliğinde yapmak istiyorum...bayanssulusmile...
merhaba kızlarrrr
bı geldım pir geldım valla hayırlı olsun simoş nişan düşünüyomuşsun cok sevındım senın adınaa canım
bende anadolu yakaısnda oturuyorum cok guzel yerler var nişan düğün için ama masraflı olur baya bence evde yapın hıc gerek yok okadar masrafa arkadaslarınızla guzel bı mekanda kendı aranızda şık bı kutlama yaparsınız sonra benım sımdıkı aklım olsa öle yapardım hıc gerek yok nısanda okadar tantanaya bence
bende aynı iş ev arasında koşturuyorum dıyet mıyet yaptıgım yok allahtan kıloda almadım ama buara ev tasıma telasesınden vermıs bıle olabılırım:)
duruda yaşına gırdı çok şükürr onumuzdekı hafta 13.ayını bıle bıtırecek zaman ne cabuk gecıyorrr
opuyorum hepınızı
bende takacağı takıda değilim simoşum . ALLAH razı olsun babam yok ama dedem babamın yokluğunu hiç aratmadı nişan düğün boyunca maddi manevi hertürlü desteği verdi . ALLAH uzun ve hayırlı ömürler versin . bende zaten en çok onun için zayıflamak istiyorum . çatlasın diye . yeter artık sen çok zayıfladın diyor daha verme diyor . bende yok daha vercem vermem lazım dedim .
bizde seni çok seviyoruz canım . hazır paylaşmaya anlatmaya başlamışken içimi dökeyim biraz . kaynamam iyi kadın seviyorum kendisini ama en çok bozulduğum şey ne biliyormusunuz . ilk evlendimiz hafta eve gelmesine çok bozuldum . insan der ben biraz daha kalayım bir yerlerde bunlar daha yeni evli eve alışsınlar bir birlerine alışsınlar diye . b konuda kaynanam çok düşüncesiz geldi bana . ama onun dışında bir kötülüğünü görmedim . ALLAH razı olsun eve gittiğimde yemek hazır ev temizlenmiş .
Simerenya, Melek+, Naz+, eylulums, kirazz_z+, sultan_gibi+
Kalabalıkızzzz ama kimsedeeennn sesss çıkmıyoooorsempatiksalakcinni
Amma da çene çaldık bu arada hiçbir işe bakmadım öğleden sonra, aman canım sıkılıyor hiç çalışmak istemiyorum bu ara eyvahedigeldismile
slm arkadaşlar bu ara hayatımda olumlu şeyler oluyor,o bakımdan mutlu ve umutluyum. bakalım hayırlısı
bugün okulda mezun olan öğrencilerimizin partisi vardı,sanki ben mezun oluyormuşum gibi 2 saat aralıksız oynamışızdır herhalde.o kadar terledim ki anlatamam,havada çok sıcaktı zaten.
Hoşgeldin canım teşekkür ederim iyi dileklerine, bakalım düşünme aşamasındayız bilmiyorumkismile hayırlısı olsun hakkımızda, durumuzuda çok çok öpüyoruz, özgeninde kızı oldu onunda ismi duru... Özletme kendini çok ama olurmu, ne zaman döneceksin takıma
sekercim bn gecmişi okuyup alıntı yapıcam diye sesim cıkmıyodu ama:umursamaz:
bnmde ders calısmam lazım ama hiçç canım istemiyor bugün gözdem yalmaz:
saol canım
gözü aydın olsun özgenınde opuyorumnanaktan
inşallah şu işlerımıde halldeyım dönücem ınsallah ama once konsantre olmam lazım buara yemekten cok oturcak yer aradıgım ıcın evde:roflol:daha yerlesemedık tam
sekercim bn gecmişi okuyup alıntı yapıcam diye sesim cıkmıyodu ama:umursamaz:
bnmde ders calısmam lazım ama hiçç canım istemiyor bugün gözdem yalmaz:
Kolay gelsin biguşcuğummm, bende yarın öğlenden sonra işten izin alacağım, yasin pendiğe taşınıyor, yarın evi temizleyeceğiz, cumartesi sabah 8 de de işyerinden asker getirip taşınacaklar, cumartesi de öğlen yerleştirmesine yardıma giderim bendesempatiksalakcinni
Ben öyle olunca hiç çalışmıyorum, eğer kendimi zorlarsam ders başında derstende soğuyorum ve zaten zorla olduğundan birşeyde anlamıyorum, o yüzden bugün biraz dinlen canım çalışma, istersen çık biraz hava al, ısparta eski memleketiiiiiiim fena değildir, passaport pizza duruyormu hala :asigim:
ayy bana bı muddet taşınma demeyın neolurrakannehirakannehirakannehirakannehir
allah kolaylık versın canım zor valla sende evlenınce pendıkte oturacaksın demıbilmiyorumkismile
haklsın ama bugün hiç bişy yapasım gelmiyo arkdslarda aradı ama onlarda yok dedim bakalım bana belli etmez ama ders calısmak isteyinceye kadr zor otururum basınasempatiksalakcinni
durmaz mı hiçç favori pizzacım bnm gerci aylrdr gidemiyorum akannehir
geçmiş okudum geldim
nişanlar düğünler yapılmış ,kaynanalar görümceler çekiştirilmiş kaydirigubbakcemile3
Sende yokmu çekiştirmece kaydirigubbakcemile3 dökül bakalım elifim :jeyyar:
Sende yokmu çekiştirmece kaydirigubbakcemile3 dökül bakalım elifim :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?