Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne kötü gelini hayatım, paylaşmadıktan sonra dostlukların ne anlamı var, bende herşeyimi paylaşıyorum sizlerle :asigim:

yeni evimin olduğu yerde tanıdığım kimse yok evden işe işten eve gelip gidiyorum . konuşacak kimsede yok . bende burda anlatıp rahatladım . bazen eşimle konuşuyorum . oda üzülüyor bende dayanamıyorum onun üzülmesine onun için bu konuları pek açmıyorum ona üzülmesin kocam .

Simerenya, Melek+, Naz+, eylulums, kirazz_z+, sultan_gibi+
Kalabalıkızzzz ama kimsedeeennn sesss çıkmıyoooorsempatiksalakcinni
Amma da çene çaldık bu arada hiçbir işe bakmadım öğleden sonra, aman canım sıkılıyor hiç çalışmak istemiyorum bu ara eyvahedigeldismile

bizde zaten iş yok boş boş oturmaktan sıkılıyorum . bu işyerinde okadar çok sıkıldım ki hiç bişey yapasım yok .

Olursun hayatım azıcık sabır kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
31 mayısta başladı canım . takip ediyorum . sağol canım hatırlattığın için .
:1hug:
sagol cnm benim insl bnmde karsıma hayırlısyla dgru kişi cıkrda aynı heyecanı bnde sizinle paylasım bu güzel heyecanıolumunekankayizsmile
gözdem zaten eşler her zamn brbrinin ters kareketere sahip olurmus rabbim nasıl bi denge kurmus degil mi-tatlicadiarzu-

ayy cok zor vala bu işler heyecan falan güzel seyler ama bu konularda orta yol bulmak bazen cok zor oluyor bn olsam nişnı sade bişy yapmak isterdim öle sasaya falan gerek olmadan aile arasında hatta gerci herzamn istenilen olmuyoryasakkelime

bnce bi ailenin en önmli görevlerinden biri cocuklarının mutluluguna destek olmak böle bi günde hem maddi hemde manevi desetek bekliyo insan yasinin kıırlması cok normal ama cok sükür ki güzel br meslegi var:Saruboceq:

kirazcım meraba seninel tanısamadık ama eski kaptan yardımcısı oldgunu duymstuk kızlar bahsediyolrdr senden bnde ocakta tanıstım kkyal sonra aeben ablam sayesinde 6. takımla:lepi: seninde nişn telesın varmıs ne güzel hayırlı olsun güzelimkaydirigubbakcemile5

hosgeldin bigudi nasıl atlatabildin mi telasını yerlesmisndr hayrlı uglru olsun insl cnm

ne güzel cnm aielede bir büyügün destek olması cok önmli rabbim babamı basımızdan eksik etmesin bzimklerden kimsenin sahiplencegini sanmıyorum ha sahipnirlersede sırf karısmak için

o konuda gerckten kayınvaliden anlayıssz davrnmıs bncede ama neseki diger konularda rahtmıssın aynı paylsmak cidden cekilmez olabilirdi senin acından malesef herkes herseyi düsünemeye biliyor

slm arkadaşlar bu ara hayatımda olumlu şeyler oluyor,o bakımdan mutlu ve umutluyum. bakalım hayırlısı

bugün okulda mezun olan öğrencilerimizin partisi vardı,sanki ben mezun oluyormuşum gibi 2 saat aralıksız oynamışızdır herhalde.o kadar terledim ki anlatamam,havada çok sıcaktı zaten.

s
ekercim bn gecmişi okuyup alıntı yapıcam diye sesim cıkmıyodu ama:umursamaz:​

bnmde ders calısmam lazım ama hiçç canım istemiyor bugün gözdem yalmaz:

Çok sevindik eylülcüğüm, iyi şeyler düşününki iyi olsun yöntemi, yani bir nevi bakınız : çekim yasası :asigim:

saol canım
gözü aydın olsun özgenınde opuyorumnanaktan

inşallah şu işlerımıde halldeyım dönücem ınsallah ama once konsantre olmam lazım buara yemekten cok oturcak yer aradıgım ıcın evde:roflol:daha yerlesemedık tam

s

Ben öyle olunca hiç çalışmıyorum, eğer kendimi zorlarsam ders başında derstende soğuyorum ve zaten zorla olduğundan birşeyde anlamıyorum, o yüzden bugün biraz dinlen canım çalışma, istersen çık biraz hava al, ısparta eski memleketiiiiiiim fena değildir, passaport pizza duruyormu hala :asigim:

Kolay gelsin biguşcuğummm, bende yarın öğlenden sonra işten izin alacağım, yasin pendiğe taşınıyor, yarın evi temizleyeceğiz, cumartesi sabah 8 de de işyerinden asker getirip taşınacaklar, cumartesi de öğlen yerleştirmesine yardıma giderim bendesempatiksalakcinni

s

canım sanada cok kolay gelsın
yavas yavas yerlesmeye calısıyorum bende hafta içi maglum iş var ondan işler için hafta sonuyu beklıyoruma.s.

geçmiş okudum geldim

nişanlar düğünler yapılmış ,kaynanalar görümceler çekiştirilmiş kaydirigubbakcemile3

ayy bana bı muddet taşınma demeyın neolurrakannehirakannehirakannehirakannehir
allah kolaylık versın canım zor valla sende evlenınce pendıkte oturacaksın demıbilmiyorumkismile

haklsın ama bugün hiç bişy yapasım gelmiyo arkdslarda aradı ama onlarda yok dedim bakalım bana belli etmez ama ders calısmak isteyinceye kadr zor otururum basınasempatiksalakcinni

durmaz mı hiçç favori pizzacım bnm gerci aylrdr gidemiyorum akannehir​

ayy bana bı muddet taşınma demeyın neolurrakannehirakannehirakannehirakannehir
allah kolaylık versın canım zor valla sende evlenınce pendıkte oturacaksın demıbilmiyorumkismile

Şimdi yasinin bir ev arkadaşı var adı murat, muratında kız arkadaşı pendikte oturuyor, bende pendiğe çok yakınım, o yüzden muratla tülinde 1 sene sonra falan evlenecekler, biz onlardan önce evleneceğimiz için, yasin 7 ay sonra falan çıkacak evden biz kendi evimize taşınacağız, muratla tülinde o evde oturacaklar, evi falanda tülinle murat buldular, sonuçta onlar oturacaklar, yasin sadece 7 ay oturacak, bana yakın olsun diye, çünkü görüşürken çok uzak oluyor şimdiki evleri çamlıcada idi a.s Ben muhtemelen, göztepe soyak sitesi yada onun civarında oturacağım canım, ya da ataşehir civarında

eşim ısptada askerlik yaptı . anlattoğı bir pizacı vardı belki orasıdır . özellikle ıspartayı gezdircem sana götürcem seni ıspartaya dedi bakalım gelirsek görürüz pizacıyı

Sende yokmu çekiştirmece kaydirigubbakcemile3 dökül bakalım elifim :jeyyar:

yok tatlışım kayınvalidemi de görümcemi de severim Allah için

eltim yok daha, 1-2 seneye olur onu görcez bakalım nasıl olcak

benden çok uzaklar zaten ,gördüğüm yok ,böyle olunca özlenen gelin oluyosun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…