- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canim cokkk güzel
Çok ta bişey yok akşam yememişin zaten biede. Kardio yapmışınBerbat günümü yazayım pikniğe gittim de tutamadım ağzımı sallamak serbest
10 haziran
09.00
1 yumurta
Peynir
5 siyah 5 yeşil zeytin
Domates
1 üçgen peynir
12.30
2 fırın mücver
El içi kdr çökelek ıspanaklı börek
4 kayısı
5 adet kiraz
Biraz balık kraker
Avuç içi kaju
Su 4 lt
Spor 50 dk kardiyo 300p
Zipzip- H hasbeenandgone
Berbat günümü yazayım pikniğe gittim de tutamadım ağzımı sallamak serbest
10 haziran
09.00
1 yumurta
Peynir
5 siyah 5 yeşil zeytin
Domates
1 üçgen peynir
12.30
2 fırın mücver
4 kayısı
5 adet kiraz
Biraz balık kraker
Avuç içi kaju
Su 4 lt
Spor 50 dk kardiyo 300p
Zipzip- H hasbeenandgone
Halledicem inş evet yine eve döndüğümden beri iyiydim benceSopa mi gostersem ne yapsam sana
Eski duzenine donemedin tekrar canım
Ama gerci ihtiyacin da yok bu kilonu korusan bile super olur
Parka gitme taraftarı değilim daha hem de uzunca bir süre daha cnmalsana ozaman kiz nesi cokkk ben göze batan birsey görmedimm senin kilondaki birisi icin cok degil piknik olunca olur öyle seyler
Kız ben gitsem gömerim sanirim herşeyi sen yememissin iste,benide haftaya cagardilar kekler börekler yapariz gel dediler diyetteyim dedim genede diyet yapariz dediler yeterki gidelim diyeHalledicem inş evet yine eve döndüğümden beri iyiydim bence
Ama siz nsl yapıyorsunuz yaaa ben bu piknik işinde duramıyorum abla da herşeyi dolduruyor gittik mi 4 saat oturuyoruz Allam çocuklar mutlu ama bn sıkılıyorum sıkıldıkça yiyorum
Mesela annem kilosuna çok dikkat eder oradaykende gittim ama yemedik çünkü kadın az öz hazırlık yapıyor öf öf çözücem ya olmayacak böyle
Annem bir gün de kısır yaptı mesela sana kısır yapsın kıskançlarrrKız ben gitsem gömerim sanirim herşeyi sen yememissin iste,benide haftaya cagardilar kekler börekler yapariz gel dediler diyetteyim dedim genede diyet yapariz dediler yeterki gidelim diye
Evet öyle yap bende gittimi öyle yapiyorum yoksaaa oooo neler yenir nelerParka gitme taraftarı değilim daha hem de uzunca bir süre daha cnm
O yüzden bu dışarıda yemek yeme olayına ayar getirmem lazım
Bir tupper tabağım var bölmeli bir daha kendi tabağımı hazırlayıp gidicem
Yav ben senin annen gibi oldum her daim açsın diye üzülüyorum. Biraz karnın doymuştur be yavrucuğun... 50 dakika kardiyo ve 4 lt su da süper ayrıca... yaramamış ter olup almıştır o börek inşallah canım ortimBerbat günümü yazayım pikniğe gittim de tutamadım ağzımı sallamak serbest
10 haziran
09.00
1 yumurta
Peynir
5 siyah 5 yeşil zeytin
Domates
1 üçgen peynir
12.30
2 fırın mücver
4 kayısı
5 adet kiraz
Biraz balık kraker
Avuç içi kaju
Su 4 lt
Spor 50 dk kardiyo 300p
Zipzip- H hasbeenandgone
Dur bakalım yarını da detoxla geçirebilecek miyimsportie cınımmmm ne detoxu bensiz hıııı
Ben de smoothielerime geri döneyim bari ama yarın akşam yemeğe gidiciğim bir ayarlama yapim diyorum sabah 1 yumurta yiyip yürüyerek çarşıya gideyim banka işim var öğleni de hafif geçiricem
Enguzeli kısır zaten öyle yapim uzun zaman oldu gitmeyeli yemeyeliAnnem bir gün de kısır yaptı mesela sana kısır yapsın kıskançlarrr
Ama yanında yoğurt peynir tüket kuzum
Yapmaz yapmaz kacinci gününDur bakalım yarını da detoxla geçirebilecek miyim
Cuma tartı gösterecek sonucu, regl durumu ters köşe yapmasa bari
Bugün 3. Benim 6-7 gün sürer, doğumdan sonra genç kız gibi olmaya başladı çok uzun ve yoğun geçer bugün en yoğun günüydü meselaYapmaz yapmaz kacinci günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?