Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Berbat günümü yazayım pikniğe gittim de tutamadım ağzımı sallamak serbest
10 haziran
09.00
1 yumurta
Peynir
5 siyah 5 yeşil zeytin
Domates
1 üçgen peynir
12.30
2 fırın mücver
El içi kdr çökelek ıspanaklı börek
4 kayısı
5 adet kiraz
Biraz balık kraker
Avuç içi kaju
Su 4 lt
Spor 50 dk kardiyo 300p
Zipzip- H hasbeenandgone

Çok ta bişey yok akşam yememişin zaten biede. Kardio yapmışın

alsana ozaman kiz nesi cokkk ben göze batan birsey görmedimm senin kilondaki birisi icin cok degil piknik olunca olur öyle seyler

Sopa mi gostersem ne yapsam sana
Eski duzenine donemedin tekrar canım
Ama gerci ihtiyacin da yok bu kilonu korusan bile super olur
Halledicem inş evet yine eve döndüğümden beri iyiydim bence
Ama siz nsl yapıyorsunuz yaaa ben bu piknik işinde duramıyorum abla da herşeyi dolduruyor gittik mi 4 saat oturuyoruz Allam çocuklar mutlu ama bn sıkılıyorum sıkıldıkça yiyorum
Mesela annem kilosuna çok dikkat eder oradaykende gittim ama yemedik çünkü kadın az öz hazırlık yapıyor öf öf çözücem ya olmayacak böyle

alsana ozaman kiz nesi cokkk ben göze batan birsey görmedimm senin kilondaki birisi icin cok degil piknik olunca olur öyle seyler
Parka gitme taraftarı değilim daha hem de uzunca bir süre daha cnm
O yüzden bu dışarıda yemek yeme olayına ayar getirmem lazım
Bir tupper tabağım var bölmeli bir daha kendi tabağımı hazırlayıp gidicem

Kız ben gitsem gömerim sanirim herşeyi sen yememissin iste,benide haftaya cagardilar kekler börekler yapariz gel dediler diyetteyim dedim genede diyet yapariz dediler yeterki gidelim diye

Kız ben gitsem gömerim sanirim herşeyi sen yememissin iste,benide haftaya cagardilar kekler börekler yapariz gel dediler diyetteyim dedim genede diyet yapariz dediler yeterki gidelim diye
Annem bir gün de kısır yaptı mesela sana kısır yapsın kıskançlarrr
Ama yanında yoğurt peynir tüket kuzum

Evet öyle yap bende gittimi öyle yapiyorum yoksaaa oooo neler yenir neler iste çalışırken de kendim götüruyodum patron da şaşiriyodu nekadar iradelisiniz diyodu gelde bana sor dicektim

Yav ben senin annen gibi oldum her daim açsın diye üzülüyorum. Biraz karnın doymuştur be yavrucuğun... 50 dakika kardiyo ve 4 lt su da süper ayrıca... yaramamış ter olup almıştır o börek inşallah canım ortim

Dur bakalım yarını da detoxla geçirebilecek miyim
Cuma tartı gösterecek sonucu, regl durumu ters köşe yapmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…