10 Haziran Çarşamba
Kahvaltı 09.00
Peynir zeytin domates salatalık klasik kahvaltı
Akşam 17.00
2 parça kemikli et
3 parça tavuk
Salata
Ayran
21.00
2 parça karpuz
1 avuç çekirdek
9bin adım = 135p
Gece annem ablam eniştem geldi. Sabah da kahvaltıya misafir gelince erken yaptım mecbur. Öğleden sonra da annemlerle mangala gittik. Yine baya hareketli bir gündü.
10 haziran
Sabah:domatesli yumurta salatalık turp domates wasa ekmek iki dilim kahve
Ara:kahve bir kayısı 5 6 kuruüzüm
Aksam saat: dört buçuk:bi tabak mercimek çorbası mantar salatası yarim tabak patlıcan oturtma fırında yaptım
Su :2 gibi
Spor:2 defa 15 dakika leslie 60 squat (3.gün)
8 dakika karin brazil
Zipzip-
Günaydın dünkü menümü yazamadım
6:30 Sabah (resimdeki gibi ) hındi Salamdi :)
10 Ara: erik leblebi
12 Öğle (resimdeki gibi ) dolmayı bi tane yedım yoğurtu taze fasulyeyle yerim :) cacık mevsim salatası taze fasülye :)
14:30Ara: erik leblebi
19 Akşam tarhana çorbası mantar sote az yedım 2 kaşık yoğurt
Ekmek yok
Su: 3 Lt
Spor 13 dk cardio 6*13 78 puan
10 bin adım 100 puan
178 puan
Zipzip- sportie E Evvab Gulumse24
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar
Günaydınnn
yazmayı unuttum ben biberi yiyemedim çok acılı çıktı:)Günaydın
Günaydın
Yumurta 2 de kalsın, peynir çok fazlaydı 4-5 küp olmalı salama gerek yok ödem yapar, ceviz ekleyebilirsin söğüş salatayı artırabilirsin, çay şekersizdi dimiyazmayı unuttum ben biberi yiyemedim çok acılı çıktı:)
yumurtayı sevdiğim için iki tane yiyorum bire düşürecegim sanirim.
fazla olmuş degil mi
öğle yemeginde cacik fasulye yedim fasulye zeytinyağlıydı.
akşam da tarhana yerim çok severim çünkü :)
çayı evde yapmıyorum işyerinde sinirsiz şekersiz içiyorumYumurta 2 de kalsın, peynir çok fazlaydı 4-5 küp olmalı salama gerek yok ödem yapar, ceviz ekleyebilirsin söğüş salatayı artırabilirsin, çay şekersizdi dimi
Öğle sadece zeytinyağlı yediysen tamam,
Dediğim gibi sen E Evvab ı takip ey ne demek istediğimi anlayacaksın, menü miktarı da çok olunca kilo vermek zorlaşır
İstiyorum ki bi kilo ver sana şevk gelsin, diyetine daha sıkı sarıl
Günaydın canım spor puanin 228 olacak duzelterek yazarimGünaydın dünkü menümü yazamadım
12 Öğle (resimdeki gibi ) dolmayı bi tane yedım yoğurtu taze fasulyeyle yerim :) cacık mevsim salatası taze fasülye :)
Ekmek yok
10 bin adım 100 puan
178 puan
Oyle bir uyandim baktim geri uyudumGünaydın canimerkencisin
Gunaydin canim ❤günaydın kizlar
Hafif gecirecegimiz bir perşembe olsun hadi bakalim
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydınnn
Günaydın ablacim ❤❤Günaydın
Yıldızlar yağsın kızlar üzerinize
Bugün herkes ağzını kapatıyor, sebze ağırlıklı besleniyoruz, şişirecek ödem yapacak şeyler yok salam sucuk sosis yok
Bol su, bitki çayı , kardiolar, akşam erkenden yemek işi bitecek
Geçen hafta 1. Olduk diye bu hafta elimiz armut toplamasın yine sahnelerde olalım
Zipzip- Zipzip- kaptanım ters bi durum olmazsan%2 ile geliyorum
Peynir çok olmuş birde o yumurtayı soymadan niye koydun kız ben yumurta kabuğundan çok tiksiniyorum haşlama yaparken kırılan yumurtayı atarım tüm mikrobu içine geçiyor sanki sende tutmuş yeşilliğin üzerine koymuşsun yumurtadan soguttun beniGünaydın dünkü menümü yazamadım
Ekmek yok
10 bin adım 100 puan
178 puan
Tşk ederim canım rabbim kirada olan herkese nasip etsin ins AllahEviniz çok güzelmiş güle güle oturun :)
Günaydın
Yıldızlar yağsın kızlar üzerinize
Bugün herkes ağzını kapatıyor, sebze ağırlıklı besleniyoruz, şişirecek ödem yapacak şeyler yok salam sucuk sosis yok
Bol su, bitki çayı , kardiolar, akşam erkenden yemek işi bitecek
Geçen hafta 1. Olduk diye bu hafta elimiz armut toplamasın yine sahnelerde olalım
Zipzip- kaptanım ters bi durum olmazsan%2 ile geliyorum
Afiyet olsun , spor yok tabi, bugün sebzeli beslen akşam yemek sonrası meyve kuruyemiş yeme, erkenden kapat dükkanı
Beğendim canım afiyet olsun
Afiyet olsun , canım bu menü normal birinin yediği bir menü, pek diyetle bağdaşmadı. Sabahki kahvaltı tabağı zaten iki kişilik
Öğlende ful menü yemişin, akşam birde en yüksek kalorili besleyici tarhana çorbası var
Yasak var mı dersen yok. Senin bu menünde problem miktarları. Öğlen 1 dolma yedin tamam bi daha faaulyeye gerek yok mesela. Onlar iş yemekleri dimi, çok yağlı yaptıklarını biliyorum
Kilo vereceksen maalesef biraz kısacaksın
Dünde yazdım E Evvab ın menülerini aynen kopyala . Neden bunları yazdım, baktığında yasak bişey yememişin gibi duruyor, tartı zamanında hiç vermediğini görünce küseceksin ve vazgeçeceksin, bunu yapmaman için canım
Önümüzdeki hafta daha iyi oturacaktır
Günaydın kaptanım ❤
Ooo onlar geçmişte kaldizıpzıp burda çok kalabalıktı niye azaldi..
pastel yok pembe yok prenses yok. ne bilim zayıfladi mi gidiyorlar
kız yumurta kabuğundan vitamin var. bitkilere atabilirsin :)Peynir çok olmuş birde o yumurtayı soymadan niye koydun kız ben yumurta kabuğundan çok tiksiniyorum haşlama yaparken kırılan yumurtayı atarım tüm mikrobu içine geçiyor sanki sende tutmuş yeşilliğin üzerine koymuşsun yumurtadan soguttun beni
bende eskiyimOoo onlar geçmişte kaldi
Pasteli mezun ettik hedefine ulasti
Pembe gelmiyor uzun zamandir
Prenses de ekimden beri girmedi siteye
En eskiler ben ve fattylamb var :)
Yazin olan kadromuznn bir kismi daha bizimle
Hayatta soyulmamis yumurtayı masaya getirmem yiyeceklere kabuk kaçar diye korkuyorum soyduktan sonra yıkarım kabuk kalmasın diye bi kez kabuk geldi agzima o günden sonra tiksindim her yerde yumurta yemem korkumdan ya kabuk varsa diyekız yumurta kabuğundan vitamin var. bitkilere atabilirsin :)
yumurtadan soğuttun deyince ben
Eskiye rağbet olsaydı bit.pazarina nur yagarmişbende eskiyim
Az once ona baktim 2018 kasimda listeye girmissin 91 kiloymuşsun o zaman bende listedeymisimbende eskiyim
Gunaydin canim ❤❤Gunaydinnnnn hayırlı sabahlarrrrrbu saatte kalktigima ben bile inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?