- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Pis pissin işte gözüme baka baka yedin ohhh olsunYedim ve şuan davul gibi şiştim
Vermiştim yine veririm hayatımProtein bar da mı detoksun parçası? Ölçüler bu şekilde mi?
Bababababa baksen hele barda yemis benim neyim eksikti evde vardi ben yedimmi
Ama bu çorba değil yemek olmaz mı?2kabak,2kapya biber,1sogan,1domates,ben sarımsak ta koydum 1diş,zeytinyag koydum biraz,maydanoz dereotu istege bagli ben koydum mesela,az suyla pisirdim baharatla şenlendirdim
Kendime gore yaparim olmazsa :))Ama tadi gercekten güzel hemde bağırsak sorununu çözüyo sanirsam iyi geldiçeşitleri de var baktinmi internetten gerci sevmeyen için normal
Kilo almıştır , ama sen verdinPis pissin işte gözüme baka baka yedin ohhh olsun
Peki nasıl olacak? Acıkdıkça bundan mı yicez?Vermiştim yine veririm hayatım
2 kabak 2 kapya 2 soğan 1 domates 3 bardak su
Baharat istediğin
Canım regliyim diye gücüm kuvvetim kalmadı birde ağır kuvvet antrenmanım vardı , protein almam gerekiyo
Yemedin mi ? İyi yapmışın sen daha fazla eksiyle gelirsinsen daha kazançlısın bu durumda
Oglende yemek yemiştim bugün çok çalıştım gittim diger evi temizledim akşam yemeği niyetine yedim meyveliydi pasta yarın sıfırdan basliyorum zatın diyetime merak etme senin yerinede bı çatal yedim yarın artı gelirsen görürsünPis pissin işte gözüme baka baka yedin ohhh olsun
Çokkk beklersinVermiştim yine veririm hayatım
2 kabak 2 kapya 2 soğan 1 domates 3 bardak su
Baharat istediğin
Canım regliyim diye gücüm kuvvetim kalmadı birde ağır kuvvet antrenmanım vardı , protein almam gerekiyo
Yemedin mi ? İyi yapmışın sen daha fazla eksiyle gelirsinsen daha kazançlısın bu durumda
Kız sulu mercimek çorbası gibi yap çek blendirdanAma bu çorba değil yemek olmaz mı?
Ayy heyecan yaptımKaynadıktan sonra bızzt oldu sana çorba
Eki Görüntüle 2647072
Kaynadıktan sonra bızzt oldu sana çorba
Eki Görüntüle 2647072
Yemek yemeyip zayıf kalacak canım ortimmmm
Hayirli olsun canim ozlemistikBu arada internet bağlandi mujdemi isterim yine basinizdayim 7/24
Oh en önemli mesele de çözüldüBu arada internet bağlandi mujdemi isterim yine basinizdayim 7/24
Sopa mi gostersem ne yapsam sanaYemek yemeyip zayıf kalacak canım ortimmmmbugün bn de berbat beslendim o yüzdem bir şey demicem
Artı gelirsem detoks bosuna gider kus gülümse kusOglende yemek yemiştim bugün çok çalıştım gittim diger evi temizledim akşam yemeği niyetine yedim meyveliydi pasta yarın sıfırdan basliyorum zatın diyetime merak etme senin yerinede bı çatal yedim yarın artı gelirsen görürsün
pastayla mutfak uyumlu olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?