kayısı kıvami da mi yemiyorsun gülümse??Hayatta soyulmamis yumurtayı masaya getirmem yiyeceklere kabuk kaçar diye korkuyorum soyduktan sonra yıkarım kabuk kalmasın diye bi kez kabuk geldi agzima o günden sonra tiksindim her yerde yumurta yemem korkumdan ya kabuk varsa diye
Günaydın canim,benimde annem var kalkmis sabah 7de televizyonu acmis çocuklar rahatsiz olup öbür odaya yattilarGunaydinnnnn hayırlı sabahlarrrrrbu saatte kalktigima ben bile inanamıyorum
Ben 12. Takımdan mezun oldumda geldim transfer değilim kız elif eylulle aynı kulvarda hiç yarismadik o.benden sonra gelmiş burayada benden sonra geldi peşimdebi kaçi vardi ben unuttum valla :)
pasteli unutmadim :)
mezun mu olmuş:)
vay:)Zipzip-
elif eylül gülümse ankanin takimdan geldiği biliyorum
ben kaçtim ama 2016 ya giriş yaptım çıktım gezdimEskiye rağbet olsaydı bit.pazarina nur yagarmişsen bizi begenmiyorsun
Şekersiz güzelçayı evde yapmıyorum işyerinde sinirsiz şekersiz içiyorummak 5 bardak en fazla.
takipteyim :)
senin inst var mi ya:)
Pastel 2 -3 ay once mezun oldubi kaçi vardi ben unuttum valla :)
pasteli unutmadim :)
mezun mu olmuş:)
vay:)Zipzip-
elif eylül gülümse ankanin takimdan geldiği biliyorum
Kız sus migdem kalkıyor ben yumurtayı katı severim yagdada her tarafını catallayip pisiririm valla migdem bulandıkayısı kıvami da mi yemiyorsun gülümse??
ben hafif pişmiş yumurtayi çok severim :)
12 takım ankanin biliyorum onu minimalden biliyorum.Ben 12. Takımdan mezun oldumda geldim transfer değilim kız elif eylulle aynı kulvarda hiç yarismadik o.benden sonra gelmiş burayada benden sonra geldi peşimde
ayy tamam yemeKız sus migdem kalkıyor ben yumurtayı katı severim yagdada her tarafını catallayip pisiririm valla migdem bulandı
bende seni takip ediyorum zatenBen 12. Takımdan mezun oldumda geldim transfer değilim kız elif eylulle aynı kulvarda hiç yarismadik o.benden sonra gelmiş burayada benden sonra geldi peşimde
Hayırlı olsun cnm.. çok güzel çok canlı bir mutfak.. kırmızı severim ama cesaret edemem
Demek ki hep takipteymis bukadar sey bildiğine görePastel 2 -3 ay once mezun oldu
Eliff eylul ankanin takimindaydi nerden biliyorsun
Hayırlı.evlat kibarca anneyi kovmak böyle bişeyGünaydın canim,benimde annem var kalkmis sabah 7de televizyonu acmis çocuklar rahatsiz olup öbür odaya yattilarmecbur kalktim bende onla birlikte kahvalti hazirladim yer belki gider diye
4.takimdaydi migi ama demek ki takımlari geziyormusDemek ki hep takipteymis bukadar sey bildiğine göre
2 senediir içiyorum kahveyi de şekersize alıştırdım :)Şekersiz güzel
Sağol.canim.her zaman hayalim.kirmizi.beyazdi nasip oldu çok şükürHayırlı olsun cnm.. çok güzel çok canlı bir mutfak.. kırmızı severim ama cesaret edememiştahını açar bu mutfak
Çokkk biliyorumlu bir mesaj olmuş ayni ben12 takım ankanin biliyorum onu minimalden biliyorum.
hee bütün takımlari geziyorum4.takimdaydi migi ama demek ki takımlari geziyormus
Takımları boşver instegrami niye demiyorsun nasıl buldu hala inanamiyorum4.takimdaydi migi ama demek ki takımlari geziyormus
ben ajanim ajannTakımları boşver instegrami niye demiyorsun nasıl buldu hala inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?