Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elifim rahat hepsi uzakta . senede bir görüyor . onun için çekiştirecek bişey yoktur onda ....

bazen eşime diyorum kimsemiz yok bizim ama bazen de diyorum bizden rahatı yok

görüştüğümüz bikaç arkadaşımız var o kadar

kendi kendimize yaşayıp gidiyoruz

bazen eşime diyorum kimsemiz yok bizim ama bazen de diyorum bizden rahatı yok

görüştüğümüz bikaç arkadaşımız var o kadar

kendi kendimize yaşayıp gidiyoruz

aslında böylesi bazen daha güzel oluyor . rahat rahat yaşayıp gidiyor insan ama bazende etrafında birileri olsun istiyor ...

Ohhhh suyundan da koooy ballı kaymak yaniiiii bayanssulusmile
Ya birşey diyeceğim şu beraber aynı ofiste çalıştığım kız var demiştim ya, dondurma aldırmış elemanına 3 er tane yediler, diyette olduğumu biliyor ve dondurmayı da ne kadar sevdiğimi, birde birşey olmaz fazlamızda var ye hadi demiyormu, kalkıp dağıtacağım şirketi, yiyeceksen kardeşim karşımda yeme yaaa, git başka yerde yeee, sanki şirkette yer mi yok

ben senin o kıza sinir oluyorum zaten gönder bana onu bir güzel evire çevire döveyim .

hayırlısı olsun
bana yakın gelıyosun simoş ohh ne guzel gel bacım gel:teytey:

ben senin o kıza sinir oluyorum zaten gönder bana onu bir güzel evire çevire döveyim .

6 yıllık evli, eşi kendinden 10 yaş büyük, kendisi 27 yaşında zaten, 6 senedir de korunuyordu, şimdi 5 aydır çocuk istiyor ama olmuyor sanırım, geçen ay hamileyim zannetti, sabahları çay poğaçayı falan kesti, günlük sütlerden içmeye falan başladı ama değilmiş, bütün yaptıklarına rağmen ben çok üzüldüm, aslında o kadar mutsuzki, ama çok güçlü-hiç çözülmüyor, inanılmaz hakim duygularına, birde çok merhametsiz, kuzey kutbuyla güney kutbu gibiyiz, ama ben hala üzülüyorum onun için, ben adam olmam yahu

al seni vur bana bende ne kadar birisine sinir olsam yinede kötü bişey olduğunda üzülürüm onun için .

selam kızlar

öncelikle AEBENcim mesajını aldım ancak cvp yazmaya vaktim olmadı benim kız çıldırmış durumda sürekli memede

kızlar 10 kilo verdim şimdiye kadar ama hiçbirşey olmuyor canım tatlı istiyor ama hiç yemek istemiyor yemiyorum da zaten bol bol su içiyorum sütüm olsun diye yarın dışarı çıkacağım ama kıyafet bulamıyorum kendime uygun herşey daracık biraz daha rahatlayayım aranıza daha çok katılmak istiyorum şu an gelen giden bitmiyor evin işi ee tabi duru hanım derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum

hepinizi öpüyorum

canım bende soyak bağlarbaşından ümranıyeye tasındım şimdi soyak yenısehıre cok yakınım

Yasinin şimdi ayrıldıkları evleri , çamlıca tepesinin alt taraflarında, ümraniye belediyesinden az yukarı çıkınca erdem hastahanesi var ya onun ara sokağında sempatiksalakcinni

Özgeciğim, memede olması güzel, inşallah güzel güzel beslenir durumuz uslulaşırda sende aramıza katılırsın çok özledik seni, facede de göremiyorum sanırım nete girmeye vaktin olmuyor, çabucak gel olurmu özledik opuyorumnanaktan

selammm asayiş berkemalll
tüm geçmişi okudumm
boğazlarım hariç iyiyimm

Son düzenleme:
Merhabalar canlarım.
Bugünkü menümü yazayımda kaçayım.spora.
UYANINCA
4tane taze kayısı-2bardak ılık su
KAHVALTI
domates,biber,maydanoz
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
1.5dilim t.b.ekmek
ÖĞLE
meyve
AKŞAM
cacık
yağsız spagetti-yoğurtlu
çoban salata
GECE
meyve
süt
SPOR
1saat bantta yürüyüş
1saat bisiklet.
Aebencim,allahmı söyletti ne.
inşallh yarın 6lı rakamları görürüm.
opuyorumnanaktan

bugünnki menümm

sabah kuru kaysıı 1 tane üç büskivii

öğleyin bir tabak kirazzz

öğleden sonra bir avuç leblebi 5 tane yeşil erik

akşam yarım kase mercimek yemeği yarım kase makarnaa roka soğan yoğurt a.s

menümü yazayım bende

sabah
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
şekersiz çay

öğlen
haşlanmış tavuk göğsü
karpuz

akşam
3-kaşık yoğurtlu makarna
bol salata

kızlar olurdaa
yarın sesim çıkmazsaaa beni sabit yazınn a.s

süpriz bir yere gidebilirim gitmezsem bildirim yaparımmm a.s

yarın 11 30 a kadar sesim çıkmazsa gitmişimdirrr a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…