- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
elifim rahat hepsi uzakta . senede bir görüyor . onun için çekiştirecek bişey yoktur onda ....
bazen eşime diyorum kimsemiz yok bizim ama bazen de diyorum bizden rahatı yok
görüştüğümüz bikaç arkadaşımız var o kadar
kendi kendimize yaşayıp gidiyoruz
yok tatlışım kayınvalidemi de görümcemi de severim Allah için
eltim yok daha, 1-2 seneye olur onu görcez bakalım nasıl olcak
benden çok uzaklar zaten ,gördüğüm yok ,böyle olunca özlenen gelin oluyosun kaydirigubbakcemile3
Ohhhh suyundan da koooy ballı kaymak yaniiiii bayanssulusmile
Ya birşey diyeceğim şu beraber aynı ofiste çalıştığım kız var demiştim ya, dondurma aldırmış elemanına 3 er tane yediler, diyette olduğumu biliyor ve dondurmayı da ne kadar sevdiğimi, birde birşey olmaz fazlamızda var ye hadi demiyormu, kalkıp dağıtacağım şirketi, yiyeceksen kardeşim karşımda yeme yaaa, git başka yerde yeee, sanki şirkette yer mi yok
Şimdi yasinin bir ev arkadaşı var adı murat, muratında kız arkadaşı pendikte oturuyor, bende pendiğe çok yakınım, o yüzden muratla tülinde 1 sene sonra falan evlenecekler, biz onlardan önce evleneceğimiz için, yasin 7 ay sonra falan çıkacak evden biz kendi evimize taşınacağız, muratla tülinde o evde oturacaklar, evi falanda tülinle murat buldular, sonuçta onlar oturacaklar, yasin sadece 7 ay oturacak, bana yakın olsun diye, çünkü görüşürken çok uzak oluyor şimdiki evleri çamlıcada idi a.s Ben muhtemelen, göztepe soyak sitesi yada onun civarında oturacağım canım, ya da ataşehir civarında
ben senin o kıza sinir oluyorum zaten gönder bana onu bir güzel evire çevire döveyim .
hayırlısı olsun
bana yakın gelıyosun simoş ohh ne guzel gel bacım gel:teytey:
6 yıllık evli, eşi kendinden 10 yaş büyük, kendisi 27 yaşında zaten, 6 senedir de korunuyordu, şimdi 5 aydır çocuk istiyor ama olmuyor sanırım, geçen ay hamileyim zannetti, sabahları çay poğaçayı falan kesti, günlük sütlerden içmeye falan başladı ama değilmiş, bütün yaptıklarına rağmen ben çok üzüldüm, aslında o kadar mutsuzki, ama çok güçlü-hiç çözülmüyor, inanılmaz hakim duygularına, birde çok merhametsiz, kuzey kutbuyla güney kutbu gibiyiz, ama ben hala üzülüyorum onun için, ben adam olmam yahu
Aaa sende anadolu yakasındamısın, nerelerdesin canım
canım bende soyak bağlarbaşından ümranıyeye tasındım şimdi soyak yenısehıre cok yakınım
selam kızlar
öncelikle AEBENcim mesajını aldım ancak cvp yazmaya vaktim olmadı benim kız çıldırmış durumda sürekli memede
kızlar 10 kilo verdim şimdiye kadar ama hiçbirşey olmuyor canım tatlı istiyor ama hiç yemek istemiyor yemiyorum da zaten bol bol su içiyorum sütüm olsun diye yarın dışarı çıkacağım ama kıyafet bulamıyorum kendime uygun herşey daracık biraz daha rahatlayayım aranıza daha çok katılmak istiyorum şu an gelen giden bitmiyor evin işi ee tabi duru hanım derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
hepinizi öpüyorum
Yasinin şimdi ayrıldıkları evleri , çamlıca tepesinin alt taraflarında, ümraniye belediyesinden az yukarı çıkınca erdem hastahanesi var ya onun ara sokağında sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?