Diyette gitti desene misafir olunca diyet güme gidiyor Allah kolaylık versin
Herkes.senmi bende cumartesi pikniğe gidiyorum çarşamba komşum köye gitti dut cikmis bizim köye gelin dedi yıllardır davet ediyor gidemedik çarşamba gidip Perşembe donucez ama diyetime sadigim yalnış anlasilmasinKız annem vardi dun onlar yemekleri götürürken ben kabak çorbası içtim ya istikrar bu demek
Ben sana özet geçerim sen işlerine bak bunların hepsi avare senin misafirinde varmış
duta bayilirim valla yerimde olsun tabak tabak yerim napim seviyorum meretiHerkes.senmi bende cumartesi pikniğe gidiyorum çarşamba komşum köye gitti dut cikmis bizim köye gelin dedi yıllardır davet ediyor gidemedik çarşamba gidip Perşembe donucez ama diyetime sadigim yalnış anlasilmasin
Masrafsız misafirler bağ bahçe yokmu sizin oralarda götür bunları bahçeden toplasın yesinler bide tuz ver ellerineYok annem ve ablam ahmet apanın seviyelerini yapıyolar bugün açlık orucu var mesela bişey yemiyecekler bi daha yarın akşama o da salata yiyecekler. Bol bol marul maydanoz tere roka semizotu aldım yesin dursunlar
Geçmiş gecmiste kalsin bosver sen gelince geleceğe bakariz
Geçen eşim getirdi 1 avuç yedim 2 yemek kaşığı kadar vardıduta bayilirim valla yerimde olsun tabak tabak yerim napim seviyorum mereti
Masrafsız misafirler bağ bahçe yokmu sizin oralarda götür bunları bahçeden toplasın yesinler bide tuz ver ellerine
sana sormadim zaten meyve yermisin diyeGeçen eşim getirdi 1 avuç yedim 2 yemek kaşığı kadar vardı
09.06.20 menüm
1 haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
12.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak ayran
19.30
7 y.kaşığı patlıcan yemeği
1 kase salata
Su 2 litre
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
10.06.20
1 haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
12.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak ayran
19.30
100 gr haşlanmış tavuk
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kâse salata
2litre su 1saat tempolu yürüyüşZipzip-
Mudur diyoki niye kaybettin kayıt zamanı senlemi ugrasayim gel otur arşivden ara bul bu yasta okuyup ne yapacaksın aklın başına yenimi geldi dedim bı egitimci olarak bu sözler size yakışıyor mu müdür bey okumanın yaşı yoktur o zaman çık gel ara bul dedi daha nasıl istim vermiyyy
Cok siddetli bir bas agrisi ile uyandim galiba migren atağım tuttu yine ilac icmeme ragmen gecmedi
Maşallah sendeki azim bende de olsaaa oooo
ben şu an aöf kamu yönetimi son sınıf öğrencisiyim. okulu 7 senedir bitiremedimniye bilmiyorum 3 ten başladim bitmedi şimdi bitsin diye bakiyorum
sizi tebrik ediyorum herşeye rağmen okumuşsun
ben mimarlık ikinci öğretimde normal istiyorum yanlış alana tercih etmişim tekstil okudum abim yüzünden
sonra anliyorum mimara olan ilgisi .. ev planlari izliyorum youtubede. proje mimari olmak isterdim. proje mimarlara çok ilgim vardi :)bilecikte mimarlık var. Eşim eve yorgun geliyorsun yemek yapıyorsun çocuğa bakiyorsun nasıl okuyacaksin diyor. evlilik okul ikisi yürütmek çok zor. aöf dile kolay da.
şimdi bitirsem diye bakiyom bitmedi
eşim bilgisayar istiyor iki yıllık. oku diyorum ben sizi özlerim diyor zaten sabahtan akşama kadar görmüyorum çocuğumu karımı diyor
kendi bilir.
Hamilemisin yoksa
ben annemin evinde bi hiç kalmadim 6 senedir evliyiz.:) kabul etmedi .Sende bitir de önüne bakarsın, eşinde sizden ayrılmak istemiyor o da bi bakıma haklı
ben annemin evinde bi hiç kalmadim 6 senedir evliyiz.:) kabul etmedi .
her kavga sonu evi terketmeye kalktım tuttu her defasinda.
ben bilemiyorum
Kız elmayi ususi aldım onun yerine salata yoğurt yiyeydik keşke salatalığın kalorisi daha az enazindan su var içeriğinde elma ham,yapmissin kahvalti iyi olmuşE Elif_Eylul valla normal kahvaltı yaptım iyi geldi
Elma bile bayık bayık geliyo uzaktan
Bugünü de hayırlısıyla atlatalım da yarın havamızı atarız artık
Kız elmayi ususi aldım onun yerine salata yoğurt yiyeydik keşke salatalığın kalorisi daha az enazindan su var içeriğinde elma ham,yapmissin kahvalti iyi olmuş
Sen görmüş ün eksiyi konusuyosun ben napayimBen kabağın yanına biraz yoğurt yemeyi planlıyorum valla du bakalım böyle atraksiyonlar yapınca yarın sonuç ne olacak
kavgalarin çoğu çocuk mevzuEv hayatınız hareketli biraz yani hmmm
Kavga mavga konuları bitmeden sakın çocuk olayına girme sakın
Önce bi siz kavgaları bitirin tamamen sonra
Durum o kadar vahim diyorsunSen görmüş ün eksiyi konusuyosun ben napayimkahve yanina bitter bile yemedimya
Biri 7 yasinda digeri 6 aylikÇocukların kaç yaşındaydı emziriyomussunda merak ettim
Maşallah allah bagislasin canımBiri 7 yasinda digeri 6 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?