Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyette gitti desene misafir olunca diyet güme gidiyor Allah kolaylık versin

Yok annem ve ablam ahmet apanın seviyelerini yapıyolar bugün açlık orucu var mesela bişey yemiyecekler bi daha yarın akşama o da salata yiyecekler. Bol bol marul maydanoz tere roka semizotu aldım yesin dursunlar

Kız annem vardi dun onlar yemekleri götürürken ben kabak çorbası içtim ya istikrar bu demek
Herkes.senmi bende cumartesi pikniğe gidiyorum çarşamba komşum köye gitti dut cikmis bizim köye gelin dedi yıllardır davet ediyor gidemedik çarşamba gidip Perşembe donucez ama diyetime sadigim yalnış anlasilmasin

duta bayilirim valla yerimde olsun tabak tabak yerim napim seviyorum mereti

Yok annem ve ablam ahmet apanın seviyelerini yapıyolar bugün açlık orucu var mesela bişey yemiyecekler bi daha yarın akşama o da salata yiyecekler. Bol bol marul maydanoz tere roka semizotu aldım yesin dursunlar
Masrafsız misafirler bağ bahçe yokmu sizin oralarda götür bunları bahçeden toplasın yesinler bide tuz ver ellerine

Canım bu diyetisyen menüsüydü sanırım afiyet olsun

Ah o müdür benim karşımda olacaktı , yıkmıştım okulu tepesine, kendi elleriyle aratır buldurur kapıma çiçekle getirirdi, birde eğitimci olacak yazıklar olsun

Cok siddetli bir bas agrisi ile uyandim galiba migren atağım tuttu yine ilac icmeme ragmen gecmedi

Geçmiş olsun canım, yeme içme düzenin değişiyor vücut tepki veriyor, hepsi bir düzene girer yakında

Maşallah sendeki azim bende de olsaaa oooo

Kız sanki sen az azimlisin, kendine haksızlık etme burada en favorilerimdensin net

Sende bitir de önüne bakarsın, eşinde sizden ayrılmak istemiyor o da bi bakıma haklı

Hamilemisin yoksa

Ona bugün herşey kokar, kabaktan sonra

ben annemin evinde bi hiç kalmadim 6 senedir evliyiz.:) kabul etmedi .
her kavga sonu evi terketmeye kalktım tuttu her defasinda.
ben bilemiyorum

Ev hayatınız hareketli biraz yani hmmm
Kavga mavga konuları bitmeden sakın çocuk olayına girme sakın
Önce bi siz kavgaları bitirin tamamen sonra

E Elif_Eylul valla normal kahvaltı yaptım iyi geldi

Elma bile bayık bayık geliyo uzaktan

Bugünü de hayırlısıyla atlatalım da yarın havamızı atarız artık
Kız elmayi ususi aldım onun yerine salata yoğurt yiyeydik keşke salatalığın kalorisi daha az enazindan su var içeriğinde elma ham,yapmissin kahvalti iyi olmuş

Kız elmayi ususi aldım onun yerine salata yoğurt yiyeydik keşke salatalığın kalorisi daha az enazindan su var içeriğinde elma ham,yapmissin kahvalti iyi olmuş

Ben kabağın yanına biraz yoğurt yemeyi planlıyorum valla du bakalım böyle atraksiyonlar yapınca yarın sonuç ne olacak

Ben kabağın yanına biraz yoğurt yemeyi planlıyorum valla du bakalım böyle atraksiyonlar yapınca yarın sonuç ne olacak
Sen görmüş ün eksiyi konusuyosun ben napayim kahve yanina bitter bile yemedimya

Ev hayatınız hareketli biraz yani hmmm
Kavga mavga konuları bitmeden sakın çocuk olayına girme sakın
Önce bi siz kavgaları bitirin tamamen sonra
kavgalarin çoğu çocuk mevzu
pimpiriklidir benim kocam.. herşeyi eleştirir.. bende agzini yüzümü yumuyorum ya
olum birak çocuğu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…