Yok hic yapmadim acikcasi ne oldugunuda tam bilmiyorum biz genellikle hinkal sipsi psihaluj falan yapıyoruzÇirgidiş yada diğer adiyla cilgindiş yapıyor musunuz?
Bnimde babannemle dedem kafkasya gocmeni yalovaliyim ben istanbulda dogup buyudumBabaannemler kafkasya gocmeni Adana tufanbeyli liyim ben. Ama kayseri doğma buyumeyim annem muhacir onlar hengel dedigi icin bende oyle diuirum babamlar hinkal derler.
Bende jiliana başlıyorum30dk cardio yapimde yumurtayla peynir erisin
ama anka hiç sevmedi beni :) niye bilmiyorum bide Nego da sevmedi msjlarima cevap vermiyor.
Neyin ne olduğunu biliyorsun ya hani, burda boşuna mevzu yapma bunlarıhiç bişey demedim ki ne yaptım ben kendime sorguladim.
negonun bana cevap yazmadi dün mesela size yazdi farkındayken
kendime sorguladim ne yaptım kadina dedim..
Amin cnmMaşallah allah bagislasin canım
30dk cardio yapimde yumurtayla peynir erisin
Kiz detokstayiz yaaa sabah yenmemesi gerekeni yedimde oyuzdenYağ eriticen yağ onları değil
Kiz detokstayiz yaaa sabah yenmemesi gerekeni yedimde oyuzden
ne yaptığımı da bilmiyorumNeyin ne olduğunu biliyorsun ya hani, burda boşuna mevzu yapma bunları
Biri cevap vermiyorsa peşine düşmemeni tavsiye ederim
Evet bitsin lütfen.ne yaptığımı da bilmiyorum
kötü bişey yaptıysam özür dilerim.
burada mevzu biter.
ben o zaman gruptan ayrılayım sizi rahatsiz ettimse özür diliyorum. mevzu bitti.Evet bitsin lütfen.
Böyle sarımsaklı sos birde hamur birde et falan.. dehşet şifalı bişiYok hic yapmadim acikcasi ne oldugunuda tam bilmiyorum biz genellikle hinkal sipsi psihaluj falan yapıyoruz
Ne münasebet, burda bir tek ben yokum, zaten aktif de değilim. Benim için sakıncası yok, herkes istediği yerde yazabilir :)ben o zaman gruptan ayrılayım sizi rahatsiz ettimse özür diliyorum. mevzu bitti.
Olmak istediğim gibiyim zaten, sende olmak istediğin gibisin. Anlaşmak zorunda mıyız? Hayır değiliz. Burası iki kişilik bir platform değil.Olmak istediğiniz gibi olun, sevilmek sevmek zorunda degilsin şeklim şemalim budur deyip devam edin yolunuza,
isteyen yaninzda yürür isteyen karşı kaldirimdan benden o kadar.
Bence de gerek yoktu zaten. Konuyu taşıyan ben değilim.Lütfen herkes saygı cercevesinde devam etse ne güzel olur,geçmişte olan biten buraya tasinmasin ne olup bittiğini biz bilmiyoruz kimsenin de bilmesine gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?