- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Biliyorum canim sabah yazmisti senin adin geçti de yani neden noldu diye bize dusmez zaten burda yazmak yada sorgulamak olan olmus biseyler yaşanmışBence de gerek yoktu zaten. Konuyu taşıyan ben değilim.
Aynen canım, burda amaç güzel güzel kilo vermek. Amacından sapılmasın, sevmiyorum gerginlikBiliyorum canim sabah yazmisti senin adin geçti de yani neden noldu diye bize dusmez zaten burda yazmak yada sorgulamak olan olmus biseyler yaşanmış
2muhabbet icin giriyoruz buraya zaten normal hayatımızda hep gerginlik var burdada olunca çıkıp gidelim ozaman, bende üzülüyorum böyle seyler oluncaAynen canım, burda amaç güzel güzel kilo vermek. Amacından sapılmasın, sevmiyorum gerginlik
Hiç gerek yok, işlerim var zaten gittim ben2muhabbet icin giriyoruz buraya zaten normal hayatımızda hep gerginlik var burdada olunca çıkıp gidelim ozaman, bende üzülüyorum böyle seyler olunca
E Elif_Eylul jillianımı yaptım duşumu aldım fırçalandım, form çayımı aldım
Hava tam bir yaz , keyifteyim beklerim
Sana kahveYanında da larımızı yeriz
Bende yarim saat cardio yaptim duşumu aldim corbami içtim,kahveye hayır diyemem elma olmaz daha çokkk var araögune sen yap kahveyi geliyorum saçimi kurutupE Elif_Eylul jillianımı yaptım duşumu aldım fırçalandım, form çayımı aldım
Abla firçan gelmiş gözün aydınE Elif_Eylul jillianımı yaptım duşumu aldım fırçalandım, form çayımı aldım
Bende yarim saat cardio yaptim duşumu aldim corbami içtim,kahveye hayır diyemem elma olmaz daha çokkk var araögune sen yap kahveyi geliyorum saçimi kurutup
Ay sonunda kavuştuk ,Abla firçan gelmiş gözün aydın
Ara bozucu olmak gibi olmasin ama bende gelimmiBenim elim çorbaya hiç gitmiyor
Saçımı bıraktım güneşte kurur kendi kendine zaten kısa
Koydum kahve suyunu filtre yapıyorum ona göre
Ayy gel tabi gel sana bi meyve sepeti hazırlıyımAra bozucu olmak gibi olmasin ama bende gelimmi
Okey canimBenim elim çorbaya hiç gitmiyor
Saçımı bıraktım güneşte kurur kendi kendine zaten kısa
Koydum kahve suyunu filtre yapıyorum ona göre
Gel gel sensiz kahvenin tadımı olurAra bozucu olmak gibi olmasin ama bende gelimmi
meyve deme ona meyve yok agzina almasin meyveyiAyy gel tabi gel sana bi meyve sepeti hazırlıyım
Bizim elmaları itelerizmeyve deme ona meyve yok agzina almasin meyveyibunu ver ona sen
Ben de aksine ekmek olmasa aramam kiz. Öylesine zevkine yiyorum yemesem yemem yaniEkmeksiz yemekmi olur ya 1 dilim bile insanı tok tutuyor ben ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum istersem koca bir tabak kahvaltim olsun ekmeksiz doymuyorum
Kız nereye kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda gitsem ben giderdim bazen görmemek duymamak gerekiyor göz ardı edersiniz olur biter burası diyet grubu her türde insan geliyor anlasirsin anlasamazsin o iki tarafa kalmış muhattap olmazsin bak onlar gitti ben kaldımben o zaman gruptan ayrılayım sizi rahatsiz ettimse özür diliyorum. mevzu bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?