Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın arkadaşlar.işe gitmeden bildirimimi yapayım dedim.regl döneminde olduğum için kilo verdiysem bile basküle fazla yansımadı.yanlızca 100gr yansımış.nazcım yüzde hesabını nasıl yaptığınızı bilmediğim için hesaplayamıyorum kusura bakma.

67.6/67.5

günaydın kızlar
bildirimim
( 54.5 / 53.2 / 1.3 / 2.39% )
bu arada mezuniyet belgemide isteyebilirmiyim artık:kedi:
inşallahhhh tekrar dönmek zorunda kalmam takıma eyvahedigeldismile
valla çok korkuyoırum monti 2. aşamayıda çok iyi bilmiyorum ama inşallah oturtabilirim biran önce

Son düzenleme:
kızlar kilom aynı çıktı tartıda bugün regli oldum ve inanılmaz şiş hisediyorum kendimi onun etkisi çok fazla sanırım . okadarda dikkat ettim bu hafta .pöfffffffffffffff

MAYTABIM TEBRİKLER GÜZELİM :hooray:
YANLIZ BU HAFTA 2. AŞAMAYA GEÇSEN BİLE KİLO VERMEN BİR İKİ HAFTADAHA DEVAM EDER SENİN HABERİN OLSUN O YÜZDEN BU HAFTA MEZUN OLMA DERİM BEN .a.sBİR İKİ HAFTA DAHA BEKLE .:1hug:
GELİYORUM ÇİZELGEMİ YENLEYİMDE .:teytey:

günaydın7laropuyorumnanaktan
hayırlı cumalar

kusura bakmayın arkadaşlar bu hafta pek uğrayamadım. ama bu hafta tuhaf bir haftaydı. okul sınavları, hocamızın vefatı(ki hemen yazayım Rahmet diliyen hekese çok teşekkür ediyorum,dostlar sağolsun) bir de şu ihh olayı... pkk ve israilin bağlantılarını araştırıyorum çünkü bazı arkadaşlarım var o kadar bilinçsizlerki hemen ayrım yapıyorlar siz kendi ülkeniz dururkenle başlayan... zaten okumuyoruz diye söylenip duruyordum herkese bu hafta ben bu zinciri kırıp kulaktan dolma bilgilerle değil araştırılmış doğru bilgilerle donanmak istedim. ve tabii o arkadaşlarımı da bilgilendirmek. bu yüzden ne zaman nete girsem haberler mkaleler tüm vaktimi aldı. kusura bakmayın yazamadım buraya. ve tabi spor fln da yapamadım sadece dikkat etmeye çalıştım
hemen kilo bildiririmimi yapayım
85.2/84.4/0.8/%0.93

BugÜn montıye kaÇamaksız olarak tekrar baŞlayalı tam bır ay oldu

.kılom efem ...
61. 3 / 60 5./ 0. 8. % 1.3

kızlar kilom aynı çıktı tartıda bugün regli oldum ve inanılmaz şiş hisediyorum kendimi onun etkisi çok fazla sanırım . okadarda dikkat ettim bu hafta .pöfffffffffffffff
NAZLIM HİÇ ÜZÜLME SENİN KİLO HAFTAYA BASKÜLE YANSIYACAK . BU KESİN REGL TUTAR KİLONU .a.s

yok aebencim daha fazla vermek istemiyorum bu hafta çok verdim yüzüm müzüm çöktü içine göçtü
kapalı olduğumdan tunik giyiyorum dışarda ve hiç sevmem sopa gibi olanları ama ben onlar gibi oldum resmen
1.5 hafta önce ölçtüğümde 69du belim az önce 65 çıktı 1.5 haftada 4 cm çok değilmi ??
çokta fazla kasmak istemiyorum o yüzden mezun olayım ben bu hafta
54.5 ken daha iyiydi sanki
ay ne biliim kaynanamda moralimi bozdu aynaya daha çok bakar oldum nedense 2 gündğr çöktümğü çökmedimi diye
dünde arkadaşım kapuıdan uğradı su istedi verdim teşekkürler iskeletor arkadaşım dedimafoldumben
yok be dedim sen hamilesin diye öyle geliyo sana
hee tabii tabbi dedi onada moralim bozuldu
ama velhasıl oturunca pörtleyen göbeğimden hala şikayetçiyim sanırım onunla yaşamayı öğrenmem lazımyasakkelime

günaydın 6.takımımın güzel,alımlı ve fıstık kızlarıopuyorumnanaktan

aebeim,maytabım,kübram tebrikler fıstıklar:lepi::lepi:...nazlım sende üzülme reglin etkisidir,haftaya eminim fark fazla olucaktır

benimde bu sabah itibariyle kilom 76,700 ...ayrılmadan önce 73 dü nazlıcım,artık karar sizin canımm

anlaşılan senin pasta yemen zamanı gelmiş .opuyorumnanaktan
bu hafta menülerini degiştirelim maytabım bende durman tarftarıyım ama huyunu biliyorum birden geçiş yapmassın ....
artık kendini ödüllendirme zamanı arkadaşım ..:lepi:

kirazım bu hafta yazıyoruz seni listeye tatlım . liste feda olsun bu hafta size

:lepi::1hug: tebrikler

canım üzülme haftaya yansır kilon

GÜNAYDINNNNNNN....
hayırlı cumalar ablam

BugÜn montİye kaÇamaksız olarak tekrar baŞlayalı tam bİr ay oldu

.kİlom efem ...
61. 3 / 60 5./ 0. 8. % 1.3
:lepi:alkisalkisalkis

dünki menümüde yazayım kızlar..

kahvaltı
2 dilim denge lıght
1 yumurta
azcık peynir
2 zeytin
domates,salatalık,maydonoz

ara
1 kase kiraz

öğle
2 kaşık mantar
2 kaşık bulgur pilavı(salçasız,az yağlı)
1 büyükk tabak salata

ara
1 kase yoğurt içine 5 taze kayısı

akşam
3-4 kaşık taze fasulye
kavun,karpuz

3,5 litre su,1 bardak yeşil çay içtim
aktivite...15 dakika step
yarım saat bisiklet
15 dakika mekik

kızlar bu sabahta yürüyüşlerime başladım,1,5 saat tempolu yürüdüm yaklaşık 7,5 km

sağol kirazım, sende maşallah gidiyor senden de kilolar ohhhkaydirigubbakcemile2

kirazım bu hafta yazıyoruz seni listeye tatlım . liste feda olsun bu hafta size
sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…