MAYTABIM TEBRİKLER GÜZELİMgünaydın kızlar
bildirimim
( 54.5 / 53.2 / 1.3 / 2.39% )
bu arada mezuniyet belgemide isteyebilirmiyim artık:kedi:
inşallahhhh tekrar dönmek zorunda kalmam takıma eyvahedigeldismile
valla çok korkuyoırum monti 2. aşamayıda çok iyi bilmiyorum ama inşallah oturtabilirim biran önce
NAZLIM HİÇ ÜZÜLME SENİN KİLO HAFTAYA BASKÜLE YANSIYACAK . BU KESİN REGL TUTAR KİLONU .a.skızlar kilom aynı çıktı tartıda bugün regli oldum ve inanılmaz şiş hisediyorum kendimi onun etkisi çok fazla sanırım . okadarda dikkat ettim bu hafta .pöfffffffffffffff
MAYTABIM TEBRİKLER GÜZELİM:hooray:
YANLIZ BU HAFTA 2. AŞAMAYA GEÇSEN BİLE KİLO VERMEN BİR İKİ HAFTADAHA DEVAM EDER SENİN HABERİN OLSUN O YÜZDEN BU HAFTA MEZUN OLMA DERİM BEN .a.sBİR İKİ HAFTA DAHA BEKLE .:1hug:
GELİYORUM ÇİZELGEMİ YENLEYİMDE .:teytey:
BugÜn montİye kaÇamaksız olarak tekrar baŞlayalı tam bİr ay oldu
.kİlom efem ...
61. 3 / 60 5./ 0. 8. % 1.3
anlaşılan senin pasta yemen zamanı gelmiş .opuyorumnanaktanyok aebencim daha fazla vermek istemiyorum bu hafta çok verdim yüzüm müzüm çöktü içine göçtü
kapalı olduğumdan tunik giyiyorum dışarda ve hiç sevmem sopa gibi olanları ama ben onlar gibi oldum resmen
1.5 hafta önce ölçtüğümde 69du belim az önce 65 çıktı 1.5 haftada 4 cm çok değilmi ??
çokta fazla kasmak istemiyorum o yüzden mezun olayım ben bu hafta
54.5 ken daha iyiydi sanki
ay ne biliim kaynanamda moralimi bozdu aynaya daha çok bakar oldum nedense 2 gündğr çöktümğü çökmedimi diye
dünde arkadaşım kapuıdan uğradı su istedi verdim teşekkürler iskeletor arkadaşım dedimafoldumben
yok be dedim sen hamilesin diye öyle geliyo sana
hee tabii tabbi dedi onada moralim bozuldu
ama velhasıl oturunca pörtleyen göbeğimden hala şikayetçiyim sanırım onunla yaşamayı öğrenmem lazımyasakkelime
günaydın 6.takımımın güzel,alımlı ve fıstık kızlarıopuyorumnanaktan
aebeim,maytabım,kübram tebrikler fıstıklar:lepi::lepi:...nazlım sende üzülme reglin etkisidir,haftaya eminim fark fazla olucaktır
benimde bu sabah itibariyle kilom 76,700 ...ayrılmadan önce 73 dü nazlıcım,artık karar sizin canımm
:lepi::1hug: tebriklergünaydın kızlar
bildirimim
( 54.5 / 53.2 / 1.3 / 2.39% )
bu arada mezuniyet belgemide isteyebilirmiyim artık:kedi:
inşallahhhh tekrar dönmek zorunda kalmam takıma eyvahedigeldismile
valla çok korkuyoırum monti 2. aşamayıda çok iyi bilmiyorum ama inşallah oturtabilirim biran önce
canım üzülme haftaya yansır kilonkızlar kilom aynı çıktı tartıda bugün regli oldum ve inanılmaz şiş hisediyorum kendimi onun etkisi çok fazla sanırım . okadarda dikkat ettim bu hafta .pöfffffffffffffff
hayırlı cumalar ablam
GÜNAYDINNNNNNN....
:lepi:alkisalkisalkisBugÜn montİye kaÇamaksız olarak tekrar baŞlayalı tam bİr ay oldu
.kİlom efem ...
61. 3 / 60 5./ 0. 8. % 1.3
günaydın 6.takımımın güzel,alımlı ve fıstık kızlarıopuyorumnanaktan
aebeim,maytabım,kübram tebrikler fıstıklar:lepi::lepi:...nazlım sende üzülme reglin etkisidir,haftaya eminim fark fazla olucaktır
benimde bu sabah itibariyle kilom 76,700 ...ayrılmadan önce 73 dü nazlıcım,artık karar sizin canımm
sositosositokirazım bu hafta yazıyoruz seni listeye tatlım . liste feda olsun bu hafta size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?