Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kahvaltı
1 domates
1 salata
k.k peynir
4-5 zeytin
1 fincan yeşil çay

ara
ekşi yeşil elma

öğlen
yağsız omlet
bol yeşil salata
1 dilim kepekli ekmek

karpuz
5 tane yeşil erik

akşam
3 tane ızgara köfte
bol salata
1 kase cacık

ara
1 fincan yeşil çay
3 taze kayısı

Bu sabah yürüyüşümü yapamadım kızlarr bi kalktım ki saat 8.20 geçiyoo aboww dedim geç kalmışımm yarın sabah telafisini edicemm guclubacismile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şekercim ekmegi kavaltıda ye diger ögünlerinde yeme ..
omletinede yag koyabilirsin yagsız yemenin bi anlamıyok .zeytin yagını tavsiye ederim .
bu küçük ayrıntılar dışında menün gayet güzel canım afiyet olsun .alkisalkisalkis
Kilomda 82.6 / 82.2 anca bu kadar gitmiş ama daha 2 gün önce tartılmıştımm :gitme:
2 günde 400gr güzel şekerim üzülme .alkisalkisalkis

suram senide tebrik ederim ....

geçmişe bir baktım çıkılacak gibi deyil ..
bayada dertleşmişiniz taze gelinler ve adayları sizi sizi.kaydirigubbakcemile3
bugidiş gelmiş dün hoş gelmiş .opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aebenn montide bişe sordum cevaplarsan sevinirim canımm
ben gene başladım sorulara sana kolay gelsin:roflol:
bakmadım dur bakam muhtemelen 2. aşamayla ilgilidir .kaydirigubbakcemile3
maytabım 2. kitabın 2. aşaması baya ayrıntılı iyce sindir oku 1. kitapdan çok daha açık ve daha ayrıntılı yazılmış ....a.s

maytabım şu isigınıda yeşil yap yav böyle sarı hem yoksun hem varsın .::)))))

kızlar çizelgemide yeniledim...başlangıç kiloma salı günki kilomu yazdım...yani tamerle iddaaya girdiğim kilomu...1400 gr mı gitti bilekaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalar kıslar nasılsınız bu haftada 1.lik bizm olru insl gecmişe bakmadım kim ne vermiş en almsı ama kilo veren arkdsları tebrik ederim

58.7 / 58.5 /0.2/ %0.34

hayırlı cumalar kıslar nasılsınız bu haftada 1.lik bizm olru insl gecmişe bakmadım kim ne vermiş en almsı ama kilo veren arkdsları tebrik ederim

58.7 / 58.5 /0.2/ %0.34

hoşgeldin sultanımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbu hafta 1.lik zor be güzelim,sebebide kirazın dönüşü:kedi::kedi:ama inş.haftaya telafi edicezsositosositosositososito

58.7 / 58.5 /0.2/ %0.34
tebrikler fıstıgım agır ama emin adımlarla ilerliyorsun ...alkisalkisalkis
nasılsın ?
beslenmen nasıl daha çokmu ders işleri??

bu arada sinem yok ortalarda bu kısı merak etmeye başladım ben .:uhm:

tamam cnm dün sabahtan sonra tavsiyene uymaya karar vermiştim ondan öğlene denk geldi bu sabah kahvaltımda yedimm çook sağol dikkat ettiğin ve uyardığın içinn Şeniz Şeniz Şeniz inşallah yavaş yavaş gider de kurtuluruzzz şu yağlardann

Kilo veren arkadasları tebrık ediyorumm harikasınızz alkisalkisalkis alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool:

kirazım en gelmesen de bu hafta zordu bizim işimiz geçen hafta çok sıktık kendimizi bu hafta azıcık kaytardık sanırım üsme kendini,kaydirigubbakcemile3
sultanım hoş geldin tatlım tebrik ederimolumunekankayizsmile. bu arada senin mezuniyet neydi?
aeben ablam benim de aklıma hep geliyor sinem, kimsede teli yok mu bu kızın bir mesaj atsak sağlığı fln nasıl, ne yaptı ne ettibilmiyorumkismile

kızlar çizelgemide yeniledim...başlangıç kiloma salı günki kilomu yazdım...yani tamerle iddaaya girdiğim kilomu...1400 gr mı gitti bilekaydirigubbakcemile2
çizelgen haylı olsun kirazım . çabuk eskisin .:lepi:tez tez yenilensin .

6. takım hatunları takım kaptanlıgımıza kirzımın yeniden getirilmesi hakkında düşüncelerinzi bildirseniz seviniriz .

nazlım çıkan sonuca göre ..
bu hafta paylaşım alanına bildirelim..kaydirigubbakcemile5

nazlımda vardı galiba .?

işte montinin mucizesi tebrikler cnm hayırlı olsun:içelim:​

kızlar kilom aynı çıktı tartıda bugün regli oldum ve inanılmaz şiş hisediyorum kendimi onun etkisi çok fazla sanırım . okadarda dikkat ettim bu hafta .pöfffffffffffffff

nazcım üzülme cnm bnm greglin şişligidr yoksa cok dkkt ettin haftay gör bak nasıl gidecek kilolar bu arada nasıl kalıcı akapunkturun faydasını görebiliyo msun

GÜNAYDINNNNNNN....

günaydın abişimmmopuyorumnanaktan​

sorma suram ya bnde cok üzüldüm bu olaya rabbim kalplerine iman nasip etsin:Saruboceq:
senide tebrik ederim cok güzel kilo vermişinkaydirigubbakcemile5

BugÜn montİye kaÇamaksız olarak tekrar baŞlayalı tam bİr ay oldu

.kİlom efem ...
61. 3 / 60 5./ 0. 8. % 1.3
:sm_cool::sm_cool::içelim:

QUOTE=kirazz_z;13563353]günaydın 6.takımımın güzel,alımlı ve fıstık kızlarıopuyorumnanaktan

aebeim,maytabım,kübram tebrikler fıstıklar:lepi::lepi:...nazlım sende üzülme reglin etkisidir,haftaya eminim fark fazla olucaktır

benimde bu sabah itibariyle kilom 76,700 ...ayrılmadan önce 73 dü nazlıcım,artık karar sizin canımm
[/QUOTE]

günaydın kirazcım masallah bu cok güzel ilk hafta için artık devamını bekliyruz:jeyyar:​

hayırlı cumalar cnmcım​

gÜnaydınnnnn kızlarrrr
hayırlı cumalarr herkesee

sagol cnm bu arada sana hosgeldin diyemedim 6. takıma hosgeldin :kedi:​

ablişim su yeni kitaptan bnde mi alsam diyorum digeri gibi zor bulunmuyo galiba madem bu kadna etkili dur bn bi arastrayım​

hoşgeldin sultanımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbu hafta 1.lik zor be güzelim,sebebide kirazın dönüşü:kedi::kedi:ama inş.haftaya telafi edicezsositosositosositososito

aa olur mu hiç kirazım hosgeldin sefa getrdin takımaolumunekankayizsmile​

takım kaptanımııı:1shok::1shok::1shok:yardımcısı desek aebenimm

kirazım çok güzel yapar eminim de nazlım bıraktı mı kaptanlığı yoksam abilişim sen mi yanlış yazdın yardımcılık mı diycektin?bilmiyorumkismile

sagol ablacım biraz fazla agır gdiyorum ama nese hayrlısı herkes nasıl verdin bu kadr kiloyu cok güzel olmussun diyolr yaa kimseyer sölemiyorum sırrımı:lepi:

bnm dersler bitmez ablacım cnkü sınvım eylül sonunda bnde yazın calısma tempom düsecek diye şimdiden yogun calsıyorum ki yaza gezmye vakitm olsunyerimseniben

sinemin numarsı var bnde biaz msnden de görsyoruz ama o bu ara yogun sanırsma ondan gremiyo aam bn ulasırım merak ettgimizi iletirim​

hosbulduk sugracım senin mezuniyet derken kilo konsunda ise bn bu tempoyla dahah cokkk 6. takımda kalırım tabi bni kovmsazsanızaklinialirimsmile​

ablacım kiraz daha önce kaptan yardımcısı degil miydi sanki bn öel hatrlıyorum yani nazla beraber bnce güzel idare ederler

takım kaptanımııı:1shok::1shok::1shok:yardımcısı desek aebenimm

ablişim yanlış yazmıştır telaştan bir monti linki bir bura zor oluyor tabiikaydirigubbakcemile3

deneyimli,tecrübeli,akıllı,güzel,alımlı,çalımlı ne ararsan var tabiiki olur kirazımdan kaptan yardımcısı hatta süpper olur:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…