opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlar
öncelikle AEBENcim mesajını aldım ancak cvp yazmaya vaktim olmadı benim kız çıldırmış durumda sürekli memede
kızlar 10 kilo verdim şimdiye kadar ama hiçbirşey olmuyor canım tatlı istiyor ama hiç yemek istemiyor yemiyorum da zaten bol bol su içiyorum sütüm olsun diye yarın dışarı çıkacağım ama kıyafet bulamıyorum kendime uygun herşey daracık biraz daha rahatlayayım aranıza daha çok katılmak istiyorum şu an gelen giden bitmiyor evin işi ee tabi duru hanım derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
hepinizi öpüyorum
şekercim ekmegi kavaltıda ye diger ögünlerinde yeme ..kahvaltı
1 domates
1 salata
k.k peynir
4-5 zeytin
1 fincan yeşil çay
ara
ekşi yeşil elma
öğlen
yağsız omlet
bol yeşil salata
1 dilim kepekli ekmek
karpuz
5 tane yeşil erik
akşam
3 tane ızgara köfte
bol salata
1 kase cacık
ara
1 fincan yeşil çay
3 taze kayısı
2 günde 400gr güzel şekerim üzülme .alkisalkisalkisKilomda 82.6 / 82.2 anca bu kadar gitmiş ama daha 2 gün önce tartılmıştımm :gitme:
bakmadım dur bakam muhtemelen 2. aşamayla ilgilidir .kaydirigubbakcemile3aebenn montide bişe sordum cevaplarsan sevinirim canımm
ben gene başladım sorulara sana kolay gelsin:roflol:
hayırlı cumalar kıslar nasılsınız bu haftada 1.lik bizm olru insl gecmişe bakmadım kim ne vermiş en almsı ama kilo veren arkdsları tebrik ederim
58.7 / 58.5 /0.2/ %0.34
tebrikler fıstıgım agır ama emin adımlarla ilerliyorsun ...alkisalkisalkishayırlı cumalar kıslar nasılsınız bu haftada 1.lik bizm olru insl gecmişe bakmadım kim ne vermiş en almsı ama kilo veren arkdsları tebrik ederim
58.7 / 58.5 /0.2/ %0.34
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şekercim ekmegi kavaltıda ye diger ögünlerinde yeme ..
omletinede yag koyabilirsin yagsız yemenin bi anlamıyok .zeytin yagını tavsiye ederim .
bu küçük ayrıntılar dışında menün gayet güzel canım afiyet olsun .alkisalkisalkis
2 günde 400gr güzel şekerim üzülme .alkisalkisalkis
suram senide tebrik ederim ....
geçmişe bir baktım çıkılacak gibi deyil ..
bayada dertleşmişiniz taze gelinler ve adayları sizi sizi.kaydirigubbakcemile3
bugidiş gelmiş dün hoş gelmiş .opuyorumnanaktan
çizelgen haylı olsun kirazım . çabuk eskisin .:lepi:tez tez yenilensin .kızlar çizelgemide yeniledim...başlangıç kiloma salı günki kilomu yazdım...yani tamerle iddaaya girdiğim kilomu...1400 gr mı gitti bilekaydirigubbakcemile2
nazlımda vardı galiba .?kirazım en gelmesen de bu hafta zordu bizim işimiz geçen hafta çok sıktık kendimizi bu hafta azıcık kaytardık sanırım üsme kendini,kaydirigubbakcemile3
sultanım hoş geldin tatlım tebrik ederimolumunekankayizsmile. bu arada senin mezuniyet neydi?
aeben ablam benim de aklıma hep geliyor sinem, kimsede teli yok mu bu kızın bir mesaj atsak sağlığı fln nasıl, ne yaptı ne ettibilmiyorumkismile
günaydın kızlar
bildirimim
( 54.5 / 53.2 / 1.3 / 2.39% )
bu arada mezuniyet belgemide isteyebilirmiyim artık:kedi:
inşallahhhh tekrar dönmek zorunda kalmam takıma eyvahedigeldismile
valla çok korkuyoırum monti 2. aşamayıda çok iyi bilmiyorum ama inşallah oturtabilirim biran önce
kızlar kilom aynı çıktı tartıda bugün regli oldum ve inanılmaz şiş hisediyorum kendimi onun etkisi çok fazla sanırım . okadarda dikkat ettim bu hafta .pöfffffffffffffff
GÜNAYDINNNNNNN....
günaydın7laropuyorumnanaktan
hayırlı cumalar
kusura bakmayın arkadaşlar bu hafta pek uğrayamadım. ama bu hafta tuhaf bir haftaydı. okul sınavları, hocamızın vefatı(ki hemen yazayım Rahmet diliyen hekese çok teşekkür ediyorum,dostlar sağolsun) bir de şu ihh olayı... pkk ve israilin bağlantılarını araştırıyorum çünkü bazı arkadaşlarım var o kadar bilinçsizlerki hemen ayrım yapıyorlar siz kendi ülkeniz dururkenle başlayan... zaten okumuyoruz diye söylenip duruyordum herkese bu hafta ben bu zinciri kırıp kulaktan dolma bilgilerle değil araştırılmış doğru bilgilerle donanmak istedim. ve tabii o arkadaşlarımı da bilgilendirmek. bu yüzden ne zaman nete girsem haberler mkaleler tüm vaktimi aldı. kusura bakmayın yazamadım buraya. ve tabi spor fln da yapamadım sadece dikkat etmeye çalıştım
hemen kilo bildiririmimi yapayım
85.2/84.4/0.8/%0.93
:sm_cool::sm_cool::içelim:BugÜn montİye kaÇamaksız olarak tekrar baŞlayalı tam bİr ay oldu
.kİlom efem ...
61. 3 / 60 5./ 0. 8. % 1.3
gÜnaydınnnnn kızlarrrr
hayırlı cumalarr herkesee
bakmadım dur bakam muhtemelen 2. aşamayla ilgilidir .kaydirigubbakcemile3
maytabım 2. kitabın 2. aşaması baya ayrıntılı iyce sindir oku 1. kitapdan çok daha açık ve daha ayrıntılı yazılmış ....a.s
hoşgeldin sultanımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbu hafta 1.lik zor be güzelim,sebebide kirazın dönüşü:kedi::kedi:ama inş.haftaya telafi edicezsositosositosositososito
çizelgen haylı olsun kirazım . çabuk eskisin .:lepi:tez tez yenilensin .
6. takım hatunları takım kaptanlıgımıza kirzımın yeniden getirilmesi hakkında düşüncelerinzi bildirseniz seviniriz .
nazlım çıkan sonuca göre ..
bu hafta paylaşım alanına bildirelim..kaydirigubbakcemile5
6. takım hatunları takım kaptanlıgımıza kirzımın yeniden getirilmesi hakkında düşüncelerinzi bildirseniz seviniriz .
tebrikler fıstıgım agır ama emin adımlarla ilerliyorsun ...alkisalkisalkis
nasılsın ?
beslenmen nasıl daha çokmu ders işleri??
bu arada sinem yok ortalarda bu kısı merak etmeye başladım ben .:uhm:
kirazım en gelmesen de bu hafta zordu bizim işimiz geçen hafta çok sıktık kendimizi bu hafta azıcık kaytardık sanırım üsme kendini,kaydirigubbakcemile3
sultanım hoş geldin tatlım tebrik ederimolumunekankayizsmile. bu arada senin mezuniyet neydi?
aeben ablam benim de aklıma hep geliyor sinem, kimsede teli yok mu bu kızın bir mesaj atsak sağlığı fln nasıl, ne yaptı ne ettibilmiyorumkismile
takım kaptanımııı:1shok::1shok::1shok:yardımcısı desek aebenimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?