sagol ablacım biraz fazla agır gdiyorum ama nese hayrlısı herkes nasıl verdin bu kadr kiloyu cok güzel olmussun diyolr yaa kimseyer sölemiyorum sırrımı:lepi:
bnm dersler bitmez ablacım cnkü sınvım eylül sonunda bnde yazın calısma tempom düsecek diye şimdiden yogun calsıyorum ki yaza gezmye vakitm olsunyerimseniben
sinemin numarsı var bnde biaz msnden de görsyoruz ama o bu ara yogun sanırsma ondan gremiyo aam bn ulasırım merak ettgimizi iletirim
hosbulduk sugracım senin mezuniyet derken kilo konsunda ise bn bu tempoyla dahah cokkk 6. takımda kalırım tabi bni kovmsazsanızaklinialirimsmile
ablacım kiraz daha önce kaptan yardımcısı degil miydi sanki bn öel hatrlıyorum yani nazla beraber bnce güzel idare ederler
delikafaduldenÖYLEMı YAZMIŞIM .....delikafaduldentakım kaptanımııı:1shok::1shok::1shok:yardımcısı desek aebenimm
ablişim yanlış yazmıştır telaştan bir monti linki bir bura zor oluyor tabiikaydirigubbakcemile3
deneyimli,tecrübeli,akıllı,güzel,alımlı,çalımlı ne ararsan var tabiiki olur kirazımdan kaptan yardımcısı hatta süpper olur:lepi:
kirazım benim içinde uygundur kaptan yardımcım benim .
bu arada bir şey söyliycem geçen hafta bireysel de birinci olan arkadaşımız baktım baktım bütün hafta yazmadı nasıl verdiğini az buz da değildi verdiği kilo merak ettim 4. takıma yazdım ordan da bir şey çıkmadı paylaşım alanına da yazmaya korktum ben bir şey yazınca olay oluyor diye. kaptanlarım size sorayım bu durumda ne yapılması gerekiyor en azından takım kaptanının arkadaşının takıma uğramadığını vs. yazması gerekmez miydi?
TEBRıKLER SURAM BEN 1 HAFTADIR TAKıP EDıYORUM BU DURUMU . SENDENDE KAÇMAMIŞ TEBRıKLER DıKATıNE ....bu arada bir şey söyliycem geçen hafta bireysel de birinci olan arkadaşımız baktım baktım bütün hafta yazmadı nasıl verdiğini az buz da değildi verdiği kilo merak ettim 4. takıma yazdım ordan da bir şey çıkmadı paylaşım alanına da yazmaya korktum ben bir şey yazınca olay oluyor diye. kaptanlarım size sorayım bu durumda ne yapılması gerekiyor en azından takım kaptanının arkadaşının takıma uğramadığını vs. yazması gerekmez miydi?
hmm sağol Nazım ya ohh rahatladım söyledim de söylemesem çatlardım hay benim şu beynime rahat durmuyor hay benim dilimi eşşek arısı...kaydirigubbakcemile3aebenimde monti linkinte takım arkadaşlarına hatırlattı . 1 haftadır takıma uğramıyormuş . geldiği zaman gerekli açıklamayı yapar dediler canım .
alam durmazki benim kafa takip etmeden gece kalkıp baktım vallahikaydirigubbakcemilealsanaalsanasmileTEBRıKLER SURAM BEN 1 HAFTADIR TAKıP EDıYORUM BU DURUMU . SENDENDE KAÇMAMIŞ TEBRıKLER DıKATıNE ....
VALLA BEN ARTIK PAYLAŞIM ALANINA PEK BıŞı YAZMAK ıSTEMEM MALUM DOGRUYU YAZINDA ŞıMŞEKLERı ÜZERMıZE ÇEKıYORUZ ..
bu konuda monti linkinde iremim var 4. takımda ona yazdım dün yani hatırlattım . 4. takıma yazmam ama . 1. olan arkadaşın 1 haftadır takıma gelmedigini söyledi....
ama ben böyle bir durumda olsa bir takım kaptanın çıkıpta bir yazı yamasını beklerdimki oda yok .
kurallar gergi bi kaçgün içinde yazı yazılması gerek .
kurallar sedece 6. takım için zanedersem ...:hulya:...
paylaşım alnına yazıp yazmamakda sana kalmış tabi bu konuda kimseye karışmam ... ama konu biz olunca herkez kuralcı kesiliyor ..bilmiyorumkismile
sen 4. takıma yazınca hiç cevap yazan olmadımı takip ettinmi .*
2 kişilik yer varsa biri kirazın digeride yumukun .. yerleri deyilmi onlar şekrrimden daha önce listeye gireceklerdi...aebenim ablam yumuktan ses çıkmadı takıma girmekle ilgili . sırada bekleyen şeker kız var . hayalciğim ve arkadaşı haber ekliyor bizden yer boşaldığı zaman haber vericez demiştik . ne yapmamız gerekiyor bu durumda maytap mezun oluyor . takıma 2 kişi almamız gerekiyor .
okuldan demek istedim canım kpssye hazırlanıyrsun ya
hmm sağol Nazım ya ohh rahatladım söyledim de söylemesem çatlardım hay benim şu beynime rahat durmuyor hay benim dilimi eşşek arısı...kaydirigubbakcemile3
aman suram yazmasan daha iyi gibi... yazcaksanda uygun dille yaz valla polemik çekmeyelim ......sonra üzülen biz oluyoruz .
önlisans cnm bnm gıda teknikeriyim özels ektör aslında bizm meslekte iş ama oda bana pek uymuyo calısma sartları falan kpss ye asıldım bu sene eylülde yani sınvım hayılısyla olur insl:Saruboceq:
müfattiş gecıt senilaelaelaelaelae
2 kişilik yer varsa biri kirazın digeride yumukun .. Yerleri deyilmi onlar şekrrimden daha önce listeye gireceklerdi...
Kirazımı yazalım .. Yumukum gelirdi ne oldu acep .. Ben bu hafta 2sinide yazalım artıları beraber çıksın diye düşünüyordum ......
Birde özke var ama o bu haftlarda gelemez ...
Hayal cadısıda 1 kişi deyilki 2 kişi birlikte gelmek zorunladalrmıki 2 kişiyi birden listede yer bulmak zor olacak ...:sm_confused:
Yumukumu az bekleyelim bakalım . Sormuştum listeye girecekmisin bu hafta diye ama cevap vermişiydi ben okumadım .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?