Evet iste boyle hemen yukselsin moraller pazartesi bile eksi gorursun yeterki enerjini dusurme bu hafta 100 gram gider haftaya 2 kilo sen bırakma dusuncen pozitif olsun olmadi veremedm dersen olmaz bu hafta olmadi evet ama haftaya bomba gibi eksiyle gelicem de kendineFenaa gaza geldim abla inşaAllah haftaya 2 kg daha gitmiş olacak
500gramin bile bendeki degerini biliyorum 1paket sanayag atmis oluyoruz dime yapicaksin pes etme sakin
Birileri bişeyler söyledi sarmalar dolmalar börekler yapılıp yeniyomuş sende dahilmissin icine açık ol kaptan sopasiyla vururken acıtmıcakSarma falan ayip oluyor nenenmmm ,oyuna gelme 6.takim
Hee valla be zaten temizlik bir bitmiyor yap yap ayni bide bebis var ona.ilgi 7 yasidakinin ebada odevi sonra yemek yap aksam oldu koca gelsin sofra kur kaldırhaftasonu geldi kızlar.:)
yarin ev dök yala temizlik yapmak lazim .
bide çocuk ilgi istiyor oyun istiyor ee nabicam...
babaannesigil köye gitmezse tamam... giderse bilemem..
bu sabah banyodaki çeşmeyi açik biraıp gittiğim için kocamdan azar yedim
tamamya anla iste degistir sen onu belki halaaa uyuyomdur insani rencide etmesene500 gr 2 paket yağ ulan
bende hep o ölçüyü kullanırım margarin500gramin bile bendeki degerini biliyorum 2paket sanayag atmis oluyoruz dime yapicaksin pes etme sakin
Yok ya burda paylaşmıştım o menümü abarti birşey olsa hatırladınız:) haftanın ilk günlerinde paylaşmıştım dileyen bulup bakabilirBirileri bişeyler söyledi sarmalar dolmalar börekler yapılıp yeniyomuş sende dahilmissin icine açık ol kaptan sopasiyla vururken acıtmıcak
bu kaçinci ..Hee valla be zaten temizlik bir bitmiyor yap yap ayni bide bebis var ona.ilgi 7 yasidakinin ebada odevi sonra yemek yap aksam oldu koca gelsin sofra kur kaldıramaninnn niye acik biraktin kiz.cesmeyi
Aman hemende espiri yapbende hep o ölçüyü kullanırım margarin
inanıyoruz sana merak etme yediğini zaten yazardin diyilmiYok ya burda paylaşmıştım o menümü abarti birşey olsa hatırladınız:) haftanın ilk günlerinde paylaşmıştım dileyen bulup bakabilir
Yazdigimdan çekiyorum zaten ne çekiyorsaminanıyoruz sana merak etme yediğini zaten yazardin diyilmi
Dedim bile 700 ml su bitiyorr yumurtalarım haşlanıyorEvet iste boyle hemen yukselsin moraller pazartesi bile eksi gorursun yeterki enerjini dusurme bu hafta 100 gram gider haftaya 2 kilo sen bırakma dusuncen pozitif olsun olmadi veremedm dersen olmaz bu hafta olmadi evet ama haftaya bomba gibi eksiyle gelicem de kendine
Süper takımım karın egzersizim de bitti
Bildirim
Geçen hafta 61,100
Bu hafta. 59,100.
Fark : 2,000
% 3,27
Bireysel tabelada olabilirim
E Elif_EylulZipzip-
Mükemmel tebriklerrrSüper takımım karın egzersizim de bitti
Bildirim
Geçen hafta 61,100
Bu hafta. 59,100.
% 3,27
E Elif_EylulZipzip-
bu kaçinci ..
unutuyorum nabim adam benim yüzünden paranoyak olmuş.. sürekli açık birakıp gittiğim içinkontrol delisi hiç yok bende ah migi ah
ah insta da özlem kosifi de karantinada ev hanimlarinın imtihani paylaşmış ya Ayni onun gibiyim
ooooooosüpersin tebrik ederimSüper takımım karın egzersizim de bitti
Bildirim
Geçen hafta 61,100
Bu hafta. 59,100.
% 3,27
E Elif_EylulZipzip-
Vaayyy super cnm ya daha ne olsun tebriklerrrSüper takımım karın egzersizim de bitti
Bildirim
Geçen hafta 61,100
Bu hafta. 59,100.
% 3,27
E Elif_EylulZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?