Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fenaa gaza geldim abla inşaAllah haftaya 2 kg daha gitmiş olacak
Evet iste boyle hemen yukselsin moraller pazartesi bile eksi gorursun yeterki enerjini dusurme bu hafta 100 gram gider haftaya 2 kilo sen bırakma dusuncen pozitif olsun olmadi veremedm dersen olmaz bu hafta olmadi evet ama haftaya bomba gibi eksiyle gelicem de kendine

Sarma falan ayip oluyor nenenmmm ,oyuna gelme 6.takim
Birileri bişeyler söyledi sarmalar dolmalar börekler yapılıp yeniyomuş sende dahilmissin icine açık ol kaptan sopasiyla vururken acıtmıcak

Hee valla be zaten temizlik bir bitmiyor yap yap ayni bide bebis var ona.ilgi 7 yasidakinin ebada odevi sonra yemek yap aksam oldu koca gelsin sofra kur kaldır amaninnn niye acik biraktin kiz.cesmeyi

Birileri bişeyler söyledi sarmalar dolmalar börekler yapılıp yeniyomuş sende dahilmissin icine açık ol kaptan sopasiyla vururken acıtmıcak
Yok ya burda paylaşmıştım o menümü abarti birşey olsa hatırladınız:) haftanın ilk günlerinde paylaşmıştım dileyen bulup bakabilir

Hee valla be zaten temizlik bir bitmiyor yap yap ayni bide bebis var ona.ilgi 7 yasidakinin ebada odevi sonra yemek yap aksam oldu koca gelsin sofra kur kaldır amaninnn niye acik biraktin kiz.cesmeyi
bu kaçinci ..
unutuyorum nabim adam benim yüzünden paranoyak olmuş.. sürekli açık birakıp gittiğim için kontrol delisi hiç yok bende ah migi ah

ah insta da özlem kosifi de karantinada ev hanimlarinın imtihani paylaşmış ya Ayni onun gibiyim

Yok ya burda paylaşmıştım o menümü abarti birşey olsa hatırladınız:) haftanın ilk günlerinde paylaşmıştım dileyen bulup bakabilir
inanıyoruz sana merak etme yediğini zaten yazardin diyilmi

Dedim bile 700 ml su bitiyorr yumurtalarım haşlanıyor

evet ya o kadını biliyorum acayip manyak bisey 1.sinif anneleri diye videosu vardi onu izleyince takibe almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…