Şişi batsın utanmasam ağlıycamSpor bazen sislikde yapabilir canim
Persembe gunleri kaslari dinlendirmek lazim aslinda
Tamam puani not alıyorum
Haftaya yuruyus de yaparsin belki puanin artar
Şişi batsın utanmasam ağlıycam
Evde yurumek de guzel olur canim ,ben evde yuruyorum bu ara cok yuruyemedim ama yinede gunluk 4-5 bin adim atiyorumYürüyüş değilde evde yapıcam inşallah.
Dışarda yürüyünce ayağım çok ağrıyo evde zemin farkı var daha iyi.
Çok özledim dışarda ağrısız yürümeyi havada çok güzel camı açıp içerde yapayım inşallah.
Hatta şu an hazırlanıyorum tartıdan önce yapayım. 111 görmiyim artık
Hatta şimdi hazırlanoy
menülerin çok iyiydi sporlarin da.. regl etkilemiş olabilir. hiç üzülme bende bu günlerde regl olacagim. haftaya bomba gibi geliyorsun bunu hissediyorumBen şuraya kocaman bir hayal kırıklığı bırakayım
pazartesi 78.9
cuma 79.0
hesaba gerek yok çarşamba günü olan artım buydu ve bugünde aynı. Başka diyecek birşeyim yok. 1 haftalık emeğim çöpmüş. Böyle takımda olamam reglin 6. Günü ama bu bahaneye sığınamam. O kadar spor keke ekmeğe pastaya hayır demem hiçbirşeyi değiştirmedi tartıdasportie Ölçü almak içimden gelmiyor kusura bakma
Gunaydin canim hayirli cumalar ❤❤Günaydın kizlar hayirli cumalar olsun inşallah
Ben şuraya kocaman bir hayal kırıklığı bırakayım
pazartesi 78.9
cuma 79.0
hesaba gerek yok çarşamba günü olan artım buydu ve bugünde aynı. Başka diyecek birşeyim yok. 1 haftalık emeğim çöpmüş. Böyle takımda olamam reglin 6. Günü ama bu bahaneye sığınamam. O kadar spor keke ekmeğe pastaya hayır demem hiçbirşeyi değiştirmedi tartıdasportie Ölçü almak içimden gelmiyor kusura bakma
Anladik iste dünden beri %2gelcen yeter insani sinir etmeGünaydın fıstık takım
Şimdi sizden tahmin rica ediyorum % tahmini lütfen
Zipzip- E Elif_Eylul Canfeb E Evvab Findikfaresi123 Gulumse24
Az sonra sonuç görüntülü olarak ekrans gelecek. Şimdi reklamlar
Bu arada karın egzersizlerimi yapıyım bye
Yanlış cevap o dündüAnladik iste dünden beri %2gelcen yeter insani sinir etme
Bu arada günaydın
Günaydın ablacimGünaydın fıstık takım
Şimdi sizden tahmin rica ediyorum % tahmini lütfen
Zipzip- E Elif_Eylul Canfeb E Evvab Findikfaresi123 Gulumse24
Az sonra sonuç görüntülü olarak ekrans gelecek. Şimdi reklamlar
Bu arada karın egzersizlerimi yapıyım bye
Moral bozukluguna yer yok cnm haftaya bomba gibi gelirsin eminim arti gordum diye asla pes etme dahada azim et regl etkisidirBen şuraya kocaman bir hayal kırıklığı bırakayım
pazartesi 78.9
cuma 79.0
Sakin sakın oyle dusunme mutlaka değmistirTeşekkürler komşum ama gerçekten çok üzüldüm spor olsun diye o kadar çok yoruldumki dün hiç değmedi
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kizlar hayirli cumalar olsun inşallah
Günaydın canim ❤Herkese günaydınn güzel eksiler olsun
İnşaAllah bir iki damla dökünce iyi geldi. Ben üzüldüm bırakayım demiyorumda 1 hafta uzadı hedefime varmam koskoca 1 haftaYok artık niye ağlayasın bu hafta olmasa da o hareketin haftaya mutlaka etkisini görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?