- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gunaydin nassin bugun bebişin nasilGünaydın canım hayırlı cumalar
Dıııt yanlış cevapGünaydın ablacim
%2.80 bekliyorum orani
Hedefin niye uzasin ki canim soyle dusun bu hafta dikkat etmeseydin kilo alirdin hedefinden uzaklasirdinİnşaAllah bir iki damla dökünce iyi geldi. Ben üzüldüm bırakayım demiyorumda 1 hafta uzadı hedefime varmam koskoca 1 hafta
İnşaAllah bir iki damla dökünce iyi geldi. Ben üzüldüm bırakayım demiyorumda 1 hafta uzadı hedefime varmam koskoca 1 hafta
Yaaaa deme öyle ben neler yaptimda olmadigi günler oldu 100grama bile bazen şükrettim hep beynime yanlis sinyal yolladim kizdilar bana pozitif ol eminimki pozitif olunca çokkkk guzel eksiyle geliyosunİnşaAllah bir iki damla dökünce iyi geldi. Ben üzüldüm bırakayım demiyorumda 1 hafta uzadı hedefime varmam koskoca 1 hafta
Çok rahatladım komşum sağolHedefin niye uzasin ki canim soyle dusun bu hafta dikkat etmeseydin kilo alirdin hedefinden uzaklasirdin
Henüz uyuyor ama uyanmak uzere sanirim cnmGunaydin nassin bugun bebişin nasil
Kim ben mi demişim 2.5 kim ben kim iftiraCanfeb nerdesin canım bu hafta %2,5 vericektin
Alacak verecek ne durumda
Sanki kaçamak kokuları alıyorum yakma bizi
Fenaa gaza geldim abla inşaAllah haftaya 2 kg daha gitmiş olacakYaaaa deme öyle ben neler yaptimda olmadigi günler oldu 100grama bile bazen şükrettim hep beynime yanlis sinyal yolladim kizdilar bana pozitif ol eminimki pozitif olunca çokkkk guzel eksiyle geliyosunüzülme nolurrrr arkandayiz
Sarma falan ayip oluyor nenenmmm ,oyuna gelme 6.takimcano sarma mı yedin sen,bunlar öyle diyo
Alt tarafı 1 hafta de şunaben 80 olursam 30 kilo vermiş olucam. Daha ağlarsan gelir üstüne düşerim ha
Seni hep sevdim biliyosun demiAlt tarafı 1 hafta de şunaben 80 olursam 30 kilo vermiş olucam. Daha ağlarsan gelir üstüne düşerim ha
Kahvalti yaptim haşlanmış yumurta peynir zeytin falan belki sıcaktan bir bardak kola kaçmıştır ağzımaSen piknikte ne yaptın bakim?
500gramin bile bendeki degerini biliyorum 2paket sanayag atmis oluyoruz dime yapicaksin pes etme sakinFenaa gaza geldim abla inşaAllah haftaya 2 kg daha gitmiş olacak
Sporla kandiriyo bizi ben demiştim almayalım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?