Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşaAllah bir iki damla dökünce iyi geldi. Ben üzüldüm bırakayım demiyorumda 1 hafta uzadı hedefime varmam koskoca 1 hafta
Yaaaa deme öyle ben neler yaptimda olmadigi günler oldu 100grama bile bazen şükrettim hep beynime yanlis sinyal yolladim kizdilar bana pozitif ol eminimki pozitif olunca çokkkk guzel eksiyle geliyosun üzülme nolurrrr arkandayiz

Gunaydin nassin bugun bebişin nasil
Henüz uyuyor ama uyanmak uzere sanirim cnm ins dunku sorunlarla karsilasmam ben daha iyiyim sporumu yaptim bomba gibk gune basladim eksiyide görünce dunku yorgunluk gitti simdi kahvalti yapayim

Yaaaa deme öyle ben neler yaptimda olmadigi günler oldu 100grama bile bazen şükrettim hep beynime yanlis sinyal yolladim kizdilar bana pozitif ol eminimki pozitif olunca çokkkk guzel eksiyle geliyosun üzülme nolurrrr arkandayiz
Fenaa gaza geldim abla inşaAllah haftaya 2 kg daha gitmiş olacak ‍♀

Fenaa gaza geldim abla inşaAllah haftaya 2 kg daha gitmiş olacak
500gramin bile bendeki degerini biliyorum 2paket sanayag atmis oluyoruz dime yapicaksin pes etme sakin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…