- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Olsun bende ramazanda verdim verdim gecen hafta sabittim oluyo bunu kabul etmek gerekiyo ama biz tez canliyiz hemen gitsin istiyoz keske olsaTeşekkür ederim ortim ama çok yakın zamanda bir takılma gelir gibi geliyor
Bu olmadı ortim hemen telafi etmelisin. Gerçi bu ödemdir dün gece yediğin için dikkat etsen hemen gider
Valla senin gibi sadece 1 hafta sabit kalsam hiç sesimi çıkarmam ama bazen ben bir takılıyorum 1 ay gitmiyorOlsun bende ramazanda verdim verdim gecen hafta sabittim oluyo bunu kabul etmek gerekiyo ama biz tez canliyiz hemen gitsin istiyoz keske olsa
Ama ben 3kere sabit geldimkiValla senin gibi sadece 1 hafta sabit kalsam hiç sesimi çıkarmam ama bazen ben bir takılıyorum 1 ay gitmiyor
Bence çokta umitlenmeZipzip- kaptanım geçen hafta 1. Liği sevdik bu hafta da sonuçlar fena değil be dersin
Varmı ışık
Hiç yoksa ilk 3 te oluruz ne dersin
madamhd Findikfaresi123 ne yaptılar acaba
Diğer takımların geçen hafta sonuçlarına bakmıştım da ne biliyim korkutan olmadıBence çokta umitlenme
Eksiyle gelmişsin tebriklerGünaydın kızlar
Harika sonuçlar tebrik ederim hepinizi
Biraz utanarak da olsa kilomu yazayım
Geçen hafta 74.7
Pazartesi 75.1
Bugün 74.5
Kötüyü çağırma elbet gidecekTeşekkür ederim ortim ama çok yakın zamanda bir takılma gelir gibi geliyor
Emeğimin karşılığını alamıyorum bunada şükür 7.5 kg gitti toplamdaEksiyle gelmişsin tebrikler
Tmm ablacım çok tşk ederim bu hafta kendimi senin ellerine teslim ediyorumCanım çok güzel başlangıç yaptın tebrikletdevamı da güzel gelsin
Sonuçta eksiyle geldin
Ne güzel dimi. Bu ne demek yağdan vermişin demek tebrikler
Valla ortalıklarda pek yoktun artı geleceğinden bile korktum600 gr çok iyi tebrikler
Canım gel yamacıma. Sen tek başına bi ordusun da hadi gel seni mi kırıcam aşkolsun
Arada dedikodu da yaparız
Canımmseninde sonucun harika
Tebrik ederim canımne güzel eksiyle geldin
Emeğinin karşılığını bugün almazsan yarın alırsın mutlaka, hedeften sakın vazgeçmeEmeğimin karşılığını alamıyorum bunada şükür 7.5 kg gitti toplamda
Seni canı gönülden tebrik ederim ablacım maşallah
Gülommm nettinKötüyü çağırma elbet gidecek
Hırpalarım hazırmısınTmm ablacım çok tşk ederim bu hafta kendimi senin ellerine teslim ediyorum
Aaa nasıl sabrettin ya ben hep o noktada pes ediyorum işteAma ben 3kere sabit geldimki
Ben hiç su içmedim canım tasnirken hep kahvaltı tarzi yedim doğalgaz açık değildi yediklerimi eritmiş olmam lazım ama su icmedigim için ve sürekli ayakta olduğum.icin hep.odem tutuyorum.gec yatıp erken kalkıyorum dün baya saçma beslendim sabah kahvaltı tabagim.bitmedi akşam üzeri basım ağrıdı o ağrıyla saat 21 de.yemek yedim eşimin doğum günü pastası vardı onuda yedim hem dün gece hem önceki gece dün sabah 76.2 dim dünden bu güne 1.300 almamisimdir bence wc de çıkmadım cumaya.hala.umudum.varGülommm nettin
Seni bu hafta güzel eksi ile bekliyordum ben tasındıgım hafta 2 kg vermiştim yoruldun vermişsindir diye düşündüm
Afiyet olsun verirsin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?