Pes eden kaybederAaa nasıl sabrettin ya ben hep o noktada pes ediyorum işte
Eti senin kemiği benim ama.yarin piknik var saç kavurma yerim ekmeksiz 2 dilim kepek ekmek alım yanimaHırpalarım hazırmısın
Ramazanda kaç kilo verdiniz:)Olsun bende ramazanda verdim verdim gecen hafta sabittim oluyo bunu kabul etmek gerekiyo ama biz tez canliyiz hemen gitsin istiyoz keske olsa
Senide bir parcalayan olsa keşke sende bize katıl foton yiyorsa Zeynoparçala onu abla
Sen zaten biliyosun ne yapıcağını gülümEti senin kemiği benim ama.yarin piknik var saç kavurma yerim ekmeksiz 2 dilim kepek ekmek alım yanima
Kabak yapalım.abla bunlarda ziyan olmasin geçen hafta çöpe.attim bir poset taşınma.isi var diye fırsatım olmamıştıSen zaten biliyosun ne yapıcağını gülüm ❤
iyi fikir aslındaSenide bir parcalayan olsa keşke sende bize katıl foton yiyorsa Zeyno
Iyiyim canim 69,5 şükürler olsunZipzip- kaptanım geçen hafta 1. Liği sevdik bu hafta da sonuçlar fena değil be dersin
Varmı ışık
Hiç yoksa ilk 3 te oluruz ne dersin
madamhd Findikfaresi123 ne yaptılar acaba
bak gene gazlıyolarSarma falan ayip oluyor nenenmmm ,oyuna gelme 6.takim
Harikasın arkadaşım... çoook tebrik ederim
Kutlama yok bu hafta canim çok pis gaza geldim haftaya 68 görecem ben inşallah resimle kanıtla gelecemHarikasın ortim yuppiii❤ 60 lardasın
Bunu kutlamalıyız
Nasılsa hedefime geldim diyosun bu hafta olmazsa diğer hafta alırım diplomamı demiGünaydın kızlar
Ben sabitim70.9
Canım kutlama soda limondan ibaretti ben kadehlere koydum havalı olsun diyeKutlama yok bu hafta canim çok pis gaza geldim haftaya 68 görecem ben inşallah resimle kanıtla gelecem
Teşrkkür ederim canım ,Harikasın arkadaşım... çoook tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?